Tanel kirjutas:
Umx kirjutas:
Noorte laulu- ja tantsupeol oli see lugu sellises versioonis. Loo nimeks on, üllatus-üllatus, "Kaera-Jaan".
Eat shit and die

(Et keegi imelikult ei mõtleks, siis inside joke

)
Kuna viisakas on sõpradevahelised naljad ka lahti seletada, kui neid üldse mainida, siis siin väike meeldetuletus Taneli postitusest 29/06/2011 kell 8:33:
Tanel kirjutas:
Fu*king urodid on mul akna all. Kolmas päev järjest juba fak. Mingid tantsupeo esinejad vms. Kell 9 hommikul hakatakse akna all konserdi kõlaritest proovi tegema. Üleeile ja eile oli veel enam vähem mingi mõistlik juhendaja ja korrutati ühte lugu, rohkem õpetati. Täna on mingi rämedalt värdja häälega moor raisk. JOONDU, HÄÄLEGA, RUTTU NÜÜÜD, MIS TEIL VIGA ON, PÕLVEDEGA JUHTUS MIDAGI

!? ÜKS KAKS KOLM NELI VIIS KUUS POOL, JOOONDU, MA ÜTLESIN JOOOOOOOOOONDU !!!! KERED LIIKUMA LIIKUMA MA ÜTLESIN LIIIKUMA LIIIKUMA ja niimodi järjest, ka*i röögib nii kõvasti, et varsti on hääl läind. Terve tuba kajab (pakett aknad). Kui ma neil samadel raiskadel akna all sama kõvasti tümmi laseks 5 minutit järjest siis nad saaks emotsionaalse trauma aga näe.. nemad teevad head kuradi ******. Bljad ka kuidas antakse neile luba terve nädal järjest niimodi proovi teha. Ebareaalselt kõvasti tehakse seda
Tanel kirjutas:
Ma ei teagi mis kool mul on siin aga selle kooli staadionil. suur jalka staadion majaka põigu ja pae vahel. Ja seda proovi näen ma aknast, sest kogu pa*k toimub mul akna alt maksimum 100 meetrit. Oleks ma mingi vahetusega töötaja ja oleksin öötöölt tulnud paar tundi tagasi ja tahaks magada, siis ma ausalt läheks ja rahuldaks selle sama mikrofoniga anaalselt seda kibestunud saamata eite.
MUL ON PUHKUS RA*SK ! Miks ma pean kell 9 hommikul ehmatades üles ärkama lihtsalt. See pole praegu käsi südamel mõistlik mis toimub