Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Saed
PostitusPostitatud: 23.02.2016 22:09 
Kasutaja avatar

martin525 kirjutas:
Saen lihtsalt kogu raha eest. Igav on, aga põnev on vaadata kui lihtsalt inimesed pöördesse lähevad :D

Lõpuks otsustab ikkagi igaüks ise kus-kuidas-mille ja kellega ta sõidab ja kaasliiklejatel on õigus ja veel enam KOHUSTUS teavitada kahtlastest juhtidest politseid( või järgi sõita ja kõik tuled-viled kurikaga puruks peksta ja juhile profülaktika mõttes sahtlisse sõita), like a boss 8)

Aga mis Te arvate sellest, et imiku surnuks sõitnud juht sai 3aastat? :uhoh Normaalne?

Lapsepõlves olid mõned sõbrad, kes suutsid igasuguseid lolluseid teha. Paraku oli see naljakas ainult neile endile. Ei suutnud nad ka põhikooli lõpetada. Naised on võtnud oma lapsed ja uued elukaaslased leidnud. Vähemalt neil endil on lõbus. Soomes enam palk ka nii hea ei ole, et naisi limusiinidega meelitada.
Selles on küll õigus, et igaüks otsustab ise mis teeb, kuidas elab oma elu ja millised sõbrad enda ümber koondab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 22:11 

Tundub, et valgem, see, et see laik sul nina ees kaks meetrit valgem on ei tee sinu elu kuidagi turvalisemaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 22:14 
Kasutaja avatar

martin525 kirjutas:
to Hapnik- ei andnud alla, käisin õues udukatest seda kardinat otsimas. Ei leidnud :(

Sellest võime järeldada, et udutuled on valesti reguleeritud ja näitavad liiga kõrgele.
Mina isiklikult ei viitsi isegi udutuledega sõitjatele vilgutada. Neid lihtsalt on liiga palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 22:18 

See on tegelikult loll pettekujutelm. Katsu kuidagi füüsikaliste e. reaalselt mõõdetavate suurustega enda nägemust võrrelda. Tulemus on hoopis teistsugune.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 22:23 

martin525 kirjutas:
Majapidamises kaks identset autot selle vahega, et ühel on udukat ja teise mitte. Arva kumma autoga valgem sõita on?

Sellega, millel on tuled/pirnid korralikud, töökorras, reguleeritud, puhtad ja nõuetekohaselt põlemas :D Mina küll ei oska vastata, kumma autoga on valgem sõita, kas sellega, millel on udutuled lisavarustusena või sellel, mille need puuduvad. :uhoh

Viimati muutis Hapnik, 23.02.2016 22:39, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 22:29 

Ükskõik millises foorumis keegi mingil misiganes põhjusel alustab juttu udutuledest, siis hoobilt tekib mingi hälbega kaader, kes jääb aegade lõpuni raiuma, et udutuled teevad tee valgeks ja päästavad nii loomade kui ka inimeste elusid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 22:47 
Kasutaja avatar

Ma arvan, et isegi udutulede austajad saavad aru, et rumalatega pole mõtet vaielda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 23:07 
Kasutaja avatar

KopliKrahv kirjutas:
Ükskõik millises foorumis keegi mingil misiganes põhjusel alustab juttu udutuledest, siis hoobilt tekib mingi hälbega kaader, kes jääb aegade lõpuni raiuma, et udutuled teevad tee valgeks ja päästavad nii loomade kui ka inimeste elusid :D

ja alati on neid silmavärdjaid keda udutuled pimestavad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 23:15 

Tuleb tunnistada, et ka mul endal on natuke tundlikumad silmad. Ja ma ei vahi tuledesse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 23:17 
Kasutaja avatar

KopliKrahv kirjutas:
Tuleb tunnistada, et ka mul endal on natuke tundlikumad silmad. Ja ma ei vahi tuledesse :)

ja tavatuled ,või siis näiteks uute kaubikute tuled ,ei pimesta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 23:30 

Udukad päevatulede asemel valgel ajal on arusaadav, aga pimedas koos lähituledega maanteesõidul ei anna nad midagi juurde ja pigem häirivad teisi juhte.
Aga tulede kasutamises on olukord palju parem kui veel ca 5 aastat tagasi, kui popp teema oli ksenoonide paigaldamine igale poole. See asi läks üsna käest ära kui iga teine Fjodor lasnagradist hakkas oma 94-aasta C-klassile (näiteks) ksenoone toppima nii et lähitule valgusvihk paigast ära, ebamäärane ja igal pool laiali. Taolisi on väheks jäänud, eile tuli vastu taoliste tuledega ca 2004-2005 aasta MB Vito ja veel mingi Jumper/Boxer millel ka ilusti H7 ksenoonid reflektortuledes sees ja paraku need "kodused" ksenoonid pimestavad, nende valgusjaotus lambipirnis on erinev halogeenidest ja see kohe ka näha kui taolise tuledevihku kontrollida, valguspiir on ebamäärane ja väga palju on hajuvalgust (need kaks asja just pimestamise põhjustavadki).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 23:35 

Ikka häirivad kohati, aga see on minu probleem ja ei vilguta kellelegi sellepärast ja ise udukaid ka ei kasuta, et tunda ennast valgemana.
Toivoku kirjutas:
KopliKrahv kirjutas:

ja tavatuled ,või siis näiteks uute kaubikute tuled ,ei pimesta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 23:38 
Kasutaja avatar

delta kirjutas:
Udukad päevatulede asemel valgel ajal on arusaadav, aga pimedas koos lähituledega maanteesõidul ei anna nad midagi juurde ja pigem häirivad teisi juhte.
.

no palun seleta kuidas, kui nad tugevamalt ei valgusta kui tavatuled? See,et kellegi onutädiemaisatütart pimestab ei loe. Ükski korrektselt reguleeritud tuli ei pimesta sind.
see reflektortule sisse ksenunni toppimine on ikka normaalselt kohutav tegevus :D
saan aru,et mu lisatuled subarul pimestavad, sest need lähevad koguaeg paigast ära ja ma eitea kedagi, kes nendele mingid lisa hoidikud teeks,et nad ei läheks tuulega paigast ära, aga tehase udutuli , nihhuijaa tundlikud mehed on, äkki peaks korjama ära load , või panema mingid piirangud et ainult hämaras võib sõita,sest suvel päikesega sõites läheb ju nägemine puhta nulli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 23:50 

Toivoku kirjutas:
delta kirjutas:
.

no palun seleta kuidas, kui nad tugevamalt ei valgusta kui tavatuled? See,et kellegi onutädiemaisatütart pimestab ei loe. Ükski korrektselt reguleeritud tuli ei pimesta sind.
see reflektortule sisse ksenunni toppimine on ikka normaalselt kohutav tegevus :D
saan aru,et mu lisatuled subarul pimestavad, sest need lähevad koguaeg paigast ära ja ma eitea kedagi, kes nendele mingid lisa hoidikud teeks,et nad ei läheks tuulega paigast ära, aga tehase udutuli , nihhuijaa tundlikud mehed on, äkki peaks korjama ära load , või panema mingid piirangud et ainult hämaras võib sõita,sest suvel päikesega sõites läheb ju nägemine puhta nulli.

Udutuled on lihtsalt pointless, maanteel sõites näed pmst teeäärt 5 meetri kaugusel aga mis kasu on juhil näha et kas on tee ääres midagi või mitte. Pimestavad nad siis näiteks kui on märg tee (nagu praegu) ja valgus peegeldab asfaldilt vastutulijate suunas, seda just mõne margi-mudeli puhul, BMW E38 ja Peugeot 406, 407 näiteks.
Edit: my bad, vaatasin valesti.

Viimati muutis delta, 24.02.2016 00:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 23:54 
Kasutaja avatar

pljääd ma rääkisin udutulest jobanõi.
Ja milline striitreisser sul siin 2003-2008a volvoga sõidab?
kõik panevad neid ksenunne oma audi 80netesse ja golfidesse, sealpimestavad ikka normaalselt kui pole maha keeratud.

Jah udutuledes see ksenunn pimestab, aga kui on tavaline halogeen, siis ei saa see sind häirida, kui kõik on õige.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis