Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 08:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 04.02.2011 22:12 
Eliit

Aga vot ma ei läinud sõtta :) Nii, et asi vask. Siis kui tahtsin minna, siis ei saanud ja nüüd on juba elu niivõrd lill, et väänaku mulle kasvõi 18000eek trahvi aga ikka ei läheks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 22:58 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Milline oli teil siis omakohus ja kas see just ka kohtumõistjatele kasulik,tervislik ja kõike muud ka on.Mulle jättis see värk lisaks kõigele sellise kodumängimise mulje ka nagu.
No kellele meeldib mingite pillide järgi mängida kellele mitte,kes näitleb ennast erijuhtudel vastavasse rolli ,tiimi kes põhimõtteliselt mitte.
Ma ei viitsi meelega siis naerda kui ehk peaks naerma näiteks või üldse selleks ,et asjad laabuksid.
On inimesi kellele ei meeldi ning kellele meeldib +erinevad elud.Oma elu muutma pole ka kõik nõus jne.
Ma ei kirjuta selleks ,et kas kõvatada või vastupidi.Kes soovib võib mõelda inimesest kui karistatavast või karistajast.

Kui mingi kaasvõitleja tuleb omakohut tegema kas see on normaalne.Mina arvan ,et pole normaalne,vähemalt sellisel juhul ,vaid normaalsed inimesed lahendaks asjad teisiti ehk.Kui mingi kaasvõitleja tuleb mingit omakohtu teemat ajama siis see pole alati kindel kes niiöelda karistada võib saada.Igaüks ei viitsi kohe tegelema hakata mingi enda kehtestamisega näiteks ,et füüsiliselt algul positsioonid paika panna näiteks umbes.Et algul kohe suvalisele kümpi ja asi lahendatud ,selline moodus pole ehk kõigile kombeks aga vajadusel teostatav ehk :D
Igatahes mu kriba võib olla näitlik .Igatahes sellised lood.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 23:09 

Jah oopc see karistamine oleks täiesti normaalne, sest sina ju tekitad oma vastuhakkamisega teistele probleeme, mitte ainult iseendale. Kui sina lolli ei mängiks siis oleks teistel ka parem elu. Järelikult oma lolli mängimisega karistad sina teisi ja teised karistavad sind vastutasuks. Lihtne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 23:23 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei jah see mõistetav kuid olukordi võib seal veel igasuguseid olla kus alati ei pea mõistmist ka olema.
Niiöelda siis karjaelu ka näiteks ,et kellele sobib ,kellele aga mitte jne jne erinevad lood.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 23:26 
Kasutaja avatar

No vot siis ongi õigem kõrvale hiilida.
See laiguliste ajukeberniit pole mõeldud kõigi jaoks. Ise viilisin ka ära ja võin õelda et olen uhkegi selle üle sest ilmselt säästsin paljude inimeste närve ja aega.
Kellele meeldib seal koguaeg tagant saada ja ennast kamandada lasta siis miks mitte, andke minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 23:40 

lamelink kirjutas:
No vot siis ongi õigem kõrvale hiilida.
See laiguliste ajukeberniit pole mõeldud kõigi jaoks. Ise viilisin ka ära ja võin õelda et olen uhkegi selle üle sest ilmselt säästsin paljude inimeste närve ja aega.
Kellele meeldib seal koguaeg tagant saada ja ennast kamandada lasta siis miks mitte, andke minna.

Eks see oleneb inimesest. Kui sa oled selline tüüp, keda saab kamandada ja kellele taha pannakse, siis polegi midagi teha. Samas kui sulle seal taha pannakse, siis ilmselt tehakse ka seda tavalises elus, seega ei aita ka sealt viilimine midagi.

Ise olin oma 11 kuud ära ja ei kurda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 23:51 

Aga kuule kuidas saab sõjaväes olla tüüp keda näiteks kamandada ei saa ja need kellele näiteks sõjaväes niiöelda taha pannakse ja ta samas 11kuud seal ära on ,et kes need on.Kuidas vältida näiteks sõjaväes taha panemist. :D Ja kes on muidu taha panijad umbes näiteks.Ning kuda oleks õige käituda :D
No see muidugi osadel elu teenides sarnane nagu ka väljaspool aeda jne.See kes sõjaväes taha paneb sellega võib aia taga taha panema minnes endaga midag ijuhtuda jne.
Kokkuvõttes on see kõik elu.
Ahjaa seda ka ,et kes saavad teenides meesteks kes ennem kes aga ei saagi jne jne.
Elu on selline.Igaüks elagu oma elu ,ehk nii parim üksteisele ehk jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 23:58 
Kasutaja avatar

:lol

Nojah, mida iganes. Kuidagi ju vaja teenistust promoda? Tegin, olin, ei kurda jne?
Jah, see oleneb tõesti inimesest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 00:07 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Aga kuule kuidas saab sõjaväes olla tüüp keda näiteks kamandada ei saa

No on nähtud selliseid mehi. Kui terve rühm saab "motiveerivaid" ülesandeid, siis murtakse ka see üks tüüp maha. Tihti tuldaksegi sellise jutuga, et sa ei tohi mulle seda ja seda teha või määrata. Fakt on see, et sõjaväes kehtivad teised reeglid kui tsiviilis. Kui teed ära mis kästud on su elu sõjaväes lill, kui hakkad vastu keerad seal kõigi elu perse. Kes on sõjaväes käinud saavad sellest aru, kes ei ole- võivadki oma sitta jääda ajama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 00:33 

Ei seda bosside käskude täitmist mõistan ehk isegi aga seda vastavalt ka värgile.
Kokkuvõtvalt ehk siis kõik ülejäänud värk.inimesed erinevad koos ,et kes neist kõigist nüüd õigemad on kes aga mitte see lahtine teema ja selletõttu võibki kinnises kohas olukordi tekkima hakata erinevaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 00:55 
Kasutaja avatar

Ise käinud ei ole ja minema ei pea. Selja probleemid juba väiksena ja jäädavad. Kui oleks pidand ,oleks ära käinud kah. Ja sellepärast pyytaksegi seal karmi korda hoida , et igast hellitatud jõmpsikatel ei oleks vaja oma mõistusega seal tegutseda, kõik on võrdsed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 09:59 
Kasutaja avatar

Sai oldud 1996a. 3 kuud Narva-Jõesuu PVÕK ja peale seda 9 kuud Tallinnas Staabikompaniis.
Ütleks nii, et oli huvitav aasta mu elus ja sai nii mõndagi õpitud, noorteaeg oli harjumatu, et mingi krdi jupats lõugab ja mõnitab, aga peale esimesi nädalaid olid ka kõige kõvemad ässad kenasti maa peale tagasi toodud.
Ülejäänud aeg oli Koplis PV sadamas, 24/7 merevaatega tuba :) sealne elu oli siis võrreldav vahetustega tööl käimisega, vastavalt siis kas reisiterminaalis või lennujaamas vahis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 02:32 
Kasutaja avatar

oopc, sa mainisid et kui vaja peaks minema, ajad end teleka tagant püsti. Ja mis sa siis teed? sa ei oska ju midagi. Puht huvi pärast küsin et need kõvatajad, kes sealt nahhui on tõmmanud ja ülemusi üle tyra saadavad, Kui mingil hetkel kunagi utoopias, peaks vaja olema, tekib lahinguolukord, siis mis olukorras te ennast näete? Jooksete ära? jääte igaüks harjavarre ja hanguga kodu kaitsma? Sõjategevuses te olete ju pigem segavaks asjaoluks. Usun et vajadust selleks ei ole, aga lihtsalt, spekuleerigem. Venelased hakkasid tulema, tõenäoliselt ülehomme on kohal kuskil rakvere joonel. Mis nüüd saab? oopc pani teleka kinni...(telekast just lõppes rambo-film)

Minumeelest sõjavägi on haridus, ja selle puudumisega kelkimine on samal tasemel kui kelkimine sellega et pole koolis käinud. enamus siiski ju käivad. Ei kritiseerigi igasugu vigaseid jms. Aga kui terve vend ei suuda oma elu niipalju seada, et aasta õppida, no ma ei tea.
Mis sõjaväe ülemuste jms suhtumisse puutub, siis minumeelest on ikka nii et saad, kuidas ise ära teenid. Kui sa lohh oled, siis sind nussitakse ka seal igatpidi. Seetõttu kui oma isiksuses kahtled, siis sealt saad vastuse. :D
Ja kui tunned et see koht pole sulle, sest ülemused kiusavad ja nende kuulamine on põhimõtete vastu...kammoon su rühmas on ntx 40 venda, ära sebivad ennast 5 kuskil, siis mina küll ei tahaks üks neist nõrgemast viiest olla. eriti kui on 35 kes hakkama saavad. oopc, minumeelest selline asi peaks põhimõtete vastu käima, rühma meestest on 12,5% saamatud ja sina oled üks nendest. masendav.
Ütlen veelkord et see kamandamine ja nuzzimine kasvatab distsipliini ja tekitab stressi, mis on ühed noorteaja eesmärkidest. Selekteerida kambast välja vennad, kellel on iseloomu ja vastupidavust ja selekteerida need kes on saamatud. Edasistel üksuste kokkupanemisel juba sellest lähtuda, et Ajateenistus lõppeks korraliku meeskonnana, kus lohhid on omal kohal ja kõvemad vennad eesotsas. (jällegi kui oled sitema koha peal, siis oled paraku sõjaväeliste omaduste poolest, nagu füüsiline ja vaimne stressijms taluvus, liidriomadused jms teistest sitem, see on fakt ja see on süsteem)(vb oled muudelt omadustelt, mis tsiviilis loevad, parem jälle..riist pikem või ema ilusam, või auto kiirem) Selle peale solvumine on sama kui matemaatikaõpetaja peale, kui tema sulle kodused ülesanded annab. Iga mehe kohta on iseloomustusleht, mida pidevalt täiendatakse. Ja mida rohkem sa vingid ja soiud ja shlangid, seda rohkem sa ise ennast alla tõmbad ja kokkuvõttes oledki lohh või turbiin, kui ülemustelt küsida, siis saad selle kohta ka lehe :D . Minu eesmärk oli ikkagi võtta maksimum, tehes ja vastu andes miinimumi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 16:57 

Inimesed ,elud ,situatsioonid jne jne jne jne on erinevad ja igaüks tehku nii nagu sobilik, õige ehk oleks.Üksteise elude kallale pole kõigeõigem minna.
Siis hästi kui saa rahul ja värk ehk sobilik oli.
See oleks nii pikk ja keeruline teema ehk ,millest kribada seda oleks kusagil suuliselt mugavam eh kteha aga jah las jääda.
Minu põhimõte võib selline olla mis ei lase end põhimõtteliselt tõestada teistele.
Bossidega ehk polegi väga lugu aga ehk omi teemasi leiaks ka nendega ,millega poleks ehk rahul jne miks mina pean vaevuma,vaeva nägema ja end tõestama kellegile samasugusele näiteks ,et ma pole kas nõrk ,et olen näiteks kellegist tugevam ,paraku võib keegi ikka veel tugevam olla jne jne .
Pikk teema.
Lihtsalt ei maksa isiklikuks ka siin minna ,minu elu on minu elu jne.
Üldiselt arvan ,et üldse mis tõestuse teemat siin taga ajada ,inimene peab olema pädev sõja olukorras ehk hoopis.
Sõda tuleb siis mõni omalpoolel olev tegelane tuleb omadega sõdima ja näitama mis mees ta on jne või.
minu arvates võiks ajateenimine olla teisem aga see selleks.
Inimstel on väljapool aeda ka erinevad elud ,kel on ükskõik kus viibib ja üldse pohhui siis ehk vahet pole kus olla ja ajateenimine võib variant olla jne.See lihtsalt oli üks näidetest.
See ütlus ,et mis inimene see on kes ei suuda oma elu nõnda seada ,et ajateenimises ära käia ei pea minuarust nüüd eriti midagi näitav lause olema.Korda n,et osadel ehk pole vahet kus olla ja mida teha.Mul ükskõik.

Viimati muutis oopc, 08.02.2011 17:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 17:17 
Kasutaja avatar

To: Kalle

Kui Venemaa ründab,siis võime kõik oma kodinad kokku pakkida...ühe 2007 aastal tehtud uuringu järgi suudaks Eesti oma kaitsejõududega pidada mõne suur-riigiga sõda 2 päeva. Ei ole just väga innustav tõsiasi sõtta minemiseks :P

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis