Kas see "lahe välimus" on seda väärt, et iga kord pärast miilitsa nägemist alukaid vahetada?
Tänased seiklused Ida-Viru miilitsatega.
Sõidan siis hommikul poole viie ajal Jõhvist Tartu poole, 18km olin sõitnud, kui vastu tuleb üks auto, lähedal olles sain aru, et tegemist on uuema skodaga, läheb mööda, vaatan peeglisse, et raudselt politsei, 2 sek hiljem pidurituled põlema, hooga tatt ringi jaminu poole tulema, vilkurid peale. Endal käis peast läbi "vit*u", numbrit pole küljes, US-style, rehvid koopas väljas. Jäin siis teeääres seisma, kustusin kohe tuled ära ja panin ohukad peale, tuleb siis unise näoga konstaabel akna juurde, viisakalt Tere ja küsis juhiluba ja autodokke, juhiload andsin aga dokke kaasas pole, okei. Pol ütles teisele, et mine vaata ette, vabandasin kohe välja, et numbrit pole ees, kinnitused katki, okei, jäi jälle rahul. Siis pandi puhuma, küsimusega, et kas ma joonud olen, mina, et muidugi olen........vett jõin enne. Ei ei, ikka alkoholi mõtlesin. Järsku tuleb skoda tagant kõrvale ja juhis olnud naisterahvas kupatab mehed autosse, sel hetkel lendas minu juhiluba suure hooga mulle autosse istme alla ja nad leekisid minema mööda sõitnud autole järgi. Nagu dafak?