Sõidan siis mina võrdlemisi puhta autoga mööda uulitsat päike paistab ja muss on hea ... kaugemalt märkan silmanurgast suuremat lompi.. võtan hoomaha... ja siis vastast suunast tuleb võrdlemisi tükkaega tagasi pesulat näinud Golf mark 4 ning tõmbab vääääga hea hooga sisse sinna lompi ning see oli ausalt aegluubis kuidas see laine lihtsalt pritsis mul külje täis.. tõmbas nii hinge täis et sõitsin lombist välja ja lasin vihast paar korda raevukalt signaali siis peopesaga rooli pekstes..
aga et seiklustest puudu ei jääks käin toidupoes ära võtan suuna kodu poole... hoovis samamoodi lõbus olek väiksed mudilased kihutavad kevadet nähes jalgratastega ringi sest nagu striitreisserid nad ju eelmine nädal alles kündsid suurtest lumevallidest kelguga alla...
hakkan siis ennast tuppa pakkima kui järsku üks mudilane paneb suure hooga nagu jackassis kiiver peas kuhugi autosse sisse ... ent siiski piisavalt väikse hooga et mitte autot uilgama panna... tõmban siis näo viltu

ja küsin et kas nii on ikka õige tegu ?! mille peale ei tulnud ühtegi sõna suust välja vaid oldi minu peale pahane et miks ma julgen midagi öelda ... lähevad siis sekundid mööda kui küllaltki tusane joonas nokuküla tuigerdades hakkab ennast just rammitud pesast välja manööverdama... minu ja uuema crv vahel.. vaatan et poisil on tasakaalu häired paugust aga õnneks silman et poiss on abiratastel .. hingan kergendatult.. tuleb siis äärekivilt alla ja juba eelnevalt mäsaks sõidetud lenkstangi otsaga tõmbab uuuuuuuuhke ja pika kriimu mu autole ... no siis ajas sita keema ning küsin tegelaselt kus issi on .. selle peale tuli vastus et issi on tööl... küsin kus siis emme on .. emme on õega toas.. pikema jututa siis poiss käevangus uksele ning juttu ajama...
ootasime siis ära kuniks issi koju tuleb ning esimese raksuga lubatu ukse värvimine kinni maksta.. tahaks loota et küllaltki väikse kommuuni peale hoitakse ka oma sõnu sest mingisugust allkirja ma küll võtma ei hakanud...
poisi allkiri ka siis minu uksel nüüd:

Edit: tuleb meelde see naljajutt kuidas mees varitseb naist sest arvab et esimesel on armuke, ning lõpuks küsib et kas ta peaks opelil vahetama ära tiivakaare või blabla.. kõik teavad seda opeli juttu - kurat eile pestud Smartwashis auto pole üldse puhas ju

Martin