Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 13:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 05.09.2015 09:30 

Leoner kirjutas:
Küsimus tasulise äpi kohta. Pole enne ühtegi ostnud, aga nüüd tahaks ühte, aga samas tahaks varsti ka oma telefoni välja vahetada. Kas praegusse telefoni ostetud äpi saan tasuta ka uude telefoni mingil viisil? On need google kontoga või numbriga seotud või mis moodi see värk käib?

Kui ostad võid ükskõik millal ükskõik paljude seadmete peale selle äpi tirida. Google kontoga seotud jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2015 09:59 

Ma kahtlen, et see Z3C veekindluse teema tuleb sellest, et pikapeale küljeklapi tihend väsib ja vesi pääseb sisse. Loogiline oleks, et kui seda klappi rohkelt avatakse, siis lõpuks see tihend pole enam see, mis uuel. Eks sellepärast ka hulgaliselt juba probleeme tuleb, et saab vett ja sureb maha. Praeguseks juba esimesed isendid pea aasta vanad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2015 10:14 

selleks on vaja osta dokk või magnetotsaga laadija (ebay) mis sinna küljepale klemmidesse läheb. Siis ei pea muretsema klappide pärrast

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2015 10:43 

Ja siis kukub pehmele pinnasele ja telefon annab ikka otsad. :D
Kehvasti läbimõeldud, eks Sony häda natukene ka selles, et iga aasta tullakse jälle uue mudeliga välja, lõpuks on need kõik kuidagi poolikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2015 18:06 
Kasutaja avatar

k3nny kirjutas:
Mul on igal pool nii. Toimib normaalselt ja siis null. Natukese aja pärast jälle normaalne ja sisuliselt kohe jälle null. Ei saa 5t minutitki järjest netis olla ilma, et seda jama ei tekiks. Piiramatu nett või asi ma ütlen... Paras pask.

Mul on Saaremaal sama jama.
Tele2 ja iphone 5.
Tõmbasin kiiruse testi äppi ja vaatasin mis ta teeb.
Selgus, et ping on üli s*tt vahepeal kui hakkab kasutama mingit Läti serverit.
Hellasin siis tele2te, et kysida mis jama on.
Neiu soovitas valida operaator manuaalselt ja panna telefon 3G peale, mitte LTE, sest seal nagunii seda pole.
Minul aitas.
Gramm tüütu on, et peab Tallinnasse tulles uuesti LTE sisse lükkama, aga mis teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2015 22:02 

Nii, nüüd pean nõu küsima. Nimelt täna tuli S4 juba mitmendat korda korpuse(S-View Flip Cover, "Samsung OEM"-eBay edition) küljest lahti ning lendas maha betooni peale. Nüüd siis juba välimine "kaitseklaas" nii puruks juba, et ühest nurgast on juba tükid väljas ning AMOLED paistab. Pärast eelmiste kordade hirmu ja õudust varusin eBay-st remontkomplekti ära, kuid endal puudub nii aeg kui ka korralik kuumapuhur + mingil määral viitsimine. Ühesõnaga, vaja oleks see välimine kaitseklaas ära vahetada, oma sõbrad/tuttavad läbi proovitud, üks Elisa tehnikust sõber ei taha seda vabal ajal eales ette võtta ja teine muudkui väidab, et vahetatakse nui neljaks korraga kõik 3(digitizer,AMOLED ja siis seesamune kaitseklaas). Ebay-s mitmeid õpetusi, kuidas seda siiski teha saaks.

Kes Tallinnas teeb/teeks sellist asja? Tasu eest, loomulikult(jupid olemas). Eelistaks tegelast/firmat, kes seda reaalselt varem teinud. Digitizerit osta ei näe mõtet, telefon "kiviajast" juba ja lihtsam oleks mõne aja jooksul juba välja vahetada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 11:41 

Black66 kirjutas:
Kehvasti läbimõeldud, eks Sony häda natukene ka selles, et iga aasta tullakse jälle uue mudeliga välja, lõpuks on need kõik kuidagi poolikud.

Kõik tootjad lasevad iga aasta uue mudeli välja ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 12:07 
C4V6
Kasutaja avatar

Üldiselt olen ka aru saanud, et Z3 compact on natuke nigela vastupidavusega. Kusagil keegi väitis, et uuematel mudelitel enam sellist jama ei ole.

Z1 compact on mul kukkunud küll nüüd ja pole midagi juhtunud.
Uutel sonydel pole enam seda klappi ka. Laadimisauk on ilma katteta.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 12:16 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:

Z1 compact on mul kukkunud küll nüüd ja pole midagi juhtunud.
Uutel sonydel pole enam seda klappi ka. Laadimisauk on ilma katteta.

Ma olen mõelnud koguaeg, kui kuradi keeruline on teha selline usb pesa mis oleks veekindel. No jääb see luuk lahti siis võiks ikka vett pidada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 12:34 

RustyZ kirjutas:
Black66 kirjutas:

Sony kindlasti kõige tihedam, vahepeal tehakse veel stiilis Facelift, nagu oli z3+.
Aga eks praeguseks hetkeks tõesti lasevad kõik üsna tihedate vahedega neid telefone välja. Samas hetkel tundub tipptelefonide Sony koostekvaliteet küll kõige nõrgem, Z3 seeria põhjal otsustades.
Väga paljudel on probleeme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 14:08 

Black66 kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Black66 kirjutas:

Sony kindlasti kõige tihedam, vahepeal tehakse veel stiilis Facelift, nagu oli z3+.
Aga eks praeguseks hetkeks tõesti lasevad kõik üsna tihedate vahedega neid telefone välja. Samas hetkel tundub tipptelefonide Sony koostekvaliteet küll kõige nõrgem, Z3 seeria põhjal otsustades.
Väga paljudel on probleeme.

Sony on teinud 2x aastas mingi reliisi jah et pildil püsida.
Ma vaidleks just vastu - imo on samsung kõige ülehinnatum käsn üldse ja seda just softi poole pealt. Ja mille alusel sa väidad, et sony telefonidel rohkem probleeme on kui samsadel nt? Enamasti on sonyl pigem probleemid sellepärast, et kui öeldakse, et on veekindel kukutakse kohe katsetama. Sealjuures jäetakse seesama veekindel klapp lahti või on seal vahel mingi sodi ja pole veetihe. Samamoodi pannakse telefone õlle ja morsi sisse - tuletan meelde et need asjad sisaldavad veidi rohkem aineid kui vesi ja kõik see mõjutab ju veetihedust. Näitena võib tuua merevee - kui peale merevett telefoni mageveega korralikult puhtaks ei uha siis teeb sool oma töö - rikub tihendeid jne.

Midagi nüüd korralikult valmis tegemata pole küll jäetud. Endal oli mingi aeg kasutuses z3 ja ühtegi probleemi ei näinud - mõistagi ei läinud ma seda muidugi õlleklaasi loputama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 14:42 

No sa leidsin ikka korraliku võrdluse kah, Samsung. :D
Telefon või asi, rämedad kühvlid minuarust ja tõesti aru ei saa, mis inimesed neis leiavad. Mingi S6 tippmudel maksab 800€, ema anna padruneid. :kill

Ma olen alati tegelikult HTC'ga sinapeal olnud. Praegu tundub LG kah üsna mõistlik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 14:47 
C4V6
Kasutaja avatar

HTC kõige kõvemad mudelid tunduvad tõesti enamjaolt ausad aga ma olen sony usku kahel põhjusel.
See sama veekindlus ja teiseks olen ma lihtsalt harjunud sonyga

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 14:53 
Kasutaja avatar

Samsungi fännboyde vaimustus sai alguse S2 mudeliga ja ei paista raugevat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 15:10 

Ma panin tuimalt s2 pealt z3c peale :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis