Tanel kirjutas:
No jobid vahetasid minul ka USB pesa välja mis lihtsalt füüsiliselt ära kulus vms.
Kuna tagakaanel oli üks defekt (mitte kukkumisest), siis öeldi ,et garantii enam ei kehti ja remont 35 euri.
Ma lihtsalt ei jaksanud vaidossima hakata, lihtsam on see energia näiteks rahateenimisele suunata vms.
Mul muidugi oli poolteist aastat vana telefon ka. Kui see oleks mingi värske asjaga juhtundu, siis ma oleks ka vast sae käima tõmmanud.
Muidugi ma pole mitte kunagi sellepeale tulnud, et ma ise peaksin hakkama telefoni uputama. Minule piisab kui ta on veekindel ja ma ei pea vihma või mingi jama pärast muretsema, et äkki läheb katki.
Selle asja vahetasid sa oma raha eest, aga edasi ikka garantii ei kehti. Kui nüüd telefon ära upub (remondihind on võrdne või suurem uue hinnast) sisi ka ei tahaks enam garantiid?
Sellisest seisust minu vaidlus algaski. Ok, mul oli nats kallim ja jupi uuem aparaat ja motivatsioon oli suurem.
Uputama ei hakanud alguses ka mina. Oli seade vee ligiduses mille peale muu rahvas kisas, et loll oled vä. No pohh, veekindel ju. Ja siis katsetasime, kas ikka on

Järgmise, mille sain, uputasin juba meelega ja seda ei varja. ütlesin ka mttc-sse, kui otsiti mulle uut telefoni, et tulen veeämbriga kohale.