Mina lubasin nad kunagi kohtusse anda. Kapinurgal seisval telefonil niiskusekahustus. Telefon "jooksis kokku" ja üks kitsas osa ekraanil ei toiminud.
Loomulikult öeldi, et garantii ei kehti ja emaplaadi vahetus mis oli rohkem kui pool telefoni hinnast.
Kohtusse andmise lubadusele vastati, et nagunii ei võida jne. Ma neile ütlesin ka, et võit mind ei huvitagi vaid õiglus! Ma olen sellest siin ka ennem kirjutanud.
Niiskuskahjustus: telefoni juhendis on töötemperatuurideks näiteks -20 kuni +50. Piisab sellest, kui talvel miinustega pikemalt viibida väljas ja minna sooja ruumi. Võimalik kondents on lihtne tekkima.
Lahenes asi sellega, et nad pakkusid välja erinevaid puhastamise võimalusi, millega võib viga paraneda. 35 euroga tehti telefon korda. Ekraani viga jäi alles, mis lahenes Hiinast uue ekraani tellimisega(7 eurot). Seega oli kaks erinevat viga, mitte nende väitel kõik põhjustatud niiskusest ja emaplaadist.
Nüüd on neil kõigil uus lahendus kuidas petta inimesi. Näiteks kui ekraanil on mõra, siis garantii enam ei kehti. Isegi kui see tekkis 10 kuud tagasi. Väidetavalt võib niiskus sealt sisse minna.
Mis saaks siis, kui ekraan oleks terve? Siis läheks niiskus sisse laadimisavast või AUX pesast? Natuke irooniline? Kui omate lõhkise ekraaniga telefoni, millele on tekkinud hiljem mõni viga ja soovite garantiid saada, siis targem on vist öelda, et telefon kukkus 10 minutit tagasi maha ja ekraan läks katki. Mis nad siis küll oma kaitseks ütlevad

Keegi peaks nad korra kohtusse andma, ehk siis saaks rahu selle kvaliteediga.