Ei saanud ka vaikki olla sellel teemal peatudes

(üldiselt siin väga ei kisa, loen lihtsalt ja imestan). Ise sõitnud BMW-dega aastast 2002, päris mitu talve ka. Aastast 2006 vist ka aktiivselt rahvarallisi, sprinte ja jääradu ning muid rajapäevi külastanud. Samuti eelmine talv saanud peaaegu originaal Siksiga sõitu proovitud. Ütlen ausalt kopikas on ikka originaalis üli kohmetu, kiitsakas pukk ja kiiresti temaga sõita väga raske
BMW-dest niipalju, 325i siis saanud kiiret sõitu ja igapäevast sõitu aastaid ja ütleks, et on ohtlik auto ainult oskamatule. Kui endal natuke kahe kõrva vahel midagi on ja üle ei pinguta, siis üli meeldiv ilma kontrollideta autot kaiffiva inimese jaoks

728iA E23 oli seevastu raske ja kohmetu tagaveoline, mis talvel ei saanud isegi väikese lumegagi hakkama, samas hoog sees siis seisis samuti teel kui lollusi tee. Viimased aastad olen siis omanud juba vähe uuemat BMW-d ja vot nüüd on see aeg käes, kus tagaveoline on saanud uue tähenduse, ehk et isegi juhmardid suudavad teepeal püsida. Need kontrollid on õnnestunud just sellejaoks kui ei oska sõita päris hästi tagaveolisega. Nii et kannatage ära kui E90/91/92 saavad rullnokade kultusesemeteks ja siis on vähem libedaga õnnetusi.
Olge ise mõistlikud, ärge lollitage avalikel teedel. Ma ei saa siiani aru, kuidas saab ilma ise provotseerimata sirgel teel auto käest minna? Seal peab alati juht midagi valesti tegema, hullama vms. Täna sain "kõvade kopika meeste" laksu ka kätte. Enne Järve Selverit Männiku teeotsa juures lasid mingid "ossid" oma suuurte porilapakatega siksiga minust pussitaskust mööda. Mul muu savi, aga mul naine kõrval viimaseid päevi rase ja naid said üsna napilt enne selle tasku otsalõppemist must ette(ma ei peenestanud). Sellistele üks soovitus ainult: tulge sõitke mõnel ametlikul võistlusel ja näidake kui kõvad roolikeerajad olete?
Ohutut liiklemist ja arvestage teeolude ning teiste liiklejatega(lihtsalt väike soovitus)!!! Ahjaa, ilusaid libedaid ja lumiseid teid kõigile

!