Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.05.2025 03:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 15.04.2012 18:27 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Fckin Masteri kaubiku naelrehvid, 2 talvega on 2 rehvi peale kokku isepäi välja tulnud vaid 4 naela. Ja seda tagateljel, mis on ka vedav telg. Ülejäänud raiped olid ka nii kõvasti kinni, et nende välja kangutamisest rakk peos :kill (Ridade vahelt palun väljalugeda rahulolu nende rehvide vastupidamise pihta)

Mismoodi rahulolu kui kakud oma hyper talvekatest naelu välja, et suvekaid teha.......

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 18:28 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
mkb kirjutas:
torms kirjutas:
kj sai molli.

Pakkus sulle küpsist? :D

Nii on, nagu maaelu käib :D Polnud ühtegi sõna vahetanudki konkreetse tüübiga, esimest korda nägin teda, ja kohe nii :kill A ei no sesmõttes et midagi pole õnneks...

Tervitused Kasari baarile :D

Kasaril on kõik võimalik :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 18:31 

Naisjuht koos perega sõitis küljelt sisse mulle haabersti ringil..
Samas oligi vaja uut tagastanget, niiet win.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 19:29 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Fckin Masteri kaubiku naelrehvid, 2 talvega on 2 rehvi peale kokku isepäi välja tulnud vaid 4 naela. Ja seda tagateljel, mis on ka vedav telg. Ülejäänud raiped olid ka nii kõvasti kinni, et nende välja kangutamisest rakk peos :kill (Ridade vahelt palun väljalugeda rahulolu nende rehvide vastupidamise pihta)

Mismoodi rahulolu kui kakud oma hyper talvekatest naelu välja, et suvekaid teha.......

Sest tänasest on Rootsis naelad keelatud ja suvekad mul Eestis ja nende järgi jõuab alles kuskil kuupärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 19:43 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
talon kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Sest tänasest on Rootsis naelad keelatud ja suvekad mul Eestis ja nende järgi jõuab alles kuskil kuupärast.

Rehvidele tuleb kõvasti õhku pumbata ja siis tulevad sõites välja. Ütleme siis kergemini tulevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 19:47 

woozh kirjutas:

Sina siis seisidki seal ohutuledega keset teed ja toppisid stanget pagassi.
Ma korra seisin su kõrval seal kesklinna poole sõites, mõtlesin mis ma mõtlesin, kuid välja ei nuputanud, mis juhtus. Nüüd vähemalt tean.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 19:48 
Kasutaja avatar

woozh kirjutas:
Mingi tume Mazda mahtuniversaal ja üks õnnetu helesinine või -roheline tagastange seisid seal päris pikalt ja ootasid korrakaitsjaid. Said tagasi oma stange sealt või? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 20:09 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
Blacku kirjutas:
Nv pole mõtet teletorni ronida. Ukse pealt öeldi, et järjekord minimaalselt 1,5h. Mingid sünnipäevad ja muud bronnid on eelisjärjekorras. Suht tobe, et kohe peale avamist lastakse nimodi bronnida. Sõidan selle aja pigem mööda Eestit ringi.

Ma eelmine nädal käisin, öeldi et järts on tund aega, ootasime 16.05 kuni 16.35 ja saime üles juba, kino ei vaadanud, muidu oleks järjekorras tahapoole jäänud.

Teletorni turundusassistent kirjutas ühes FB grupis nii: "No süsteem on see, et igaks täistunniks bronnime max 50 kohta gruppidele ja 50 kohta jääb elavale järjekorrale. Korraga saab üleval olla max 100 inimest. No ja eks siis arvutage ise, kui pikk see järjekord seal olla võib:) Aprillis jah enam väga tulla ei soovita:)"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 20:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Rahvas käib ära siis lähen mina ega torn kuhugi ei kao loodetavasti.Keegi võiks arvutada ,et palju raha see toob umbkaudselt tornile sisse näiteks päevas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 20:44 

Karr000 kirjutas:
woozh kirjutas:
Mingi tume Mazda mahtuniversaal ja üks õnnetu helesinine või -roheline tagastange seisid seal päris pikalt ja ootasid korrakaitsjaid. Said tagasi oma stange sealt või? :D

Sain jah. Jätan mälestuseks endale :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 20:48 
Kasutaja avatar

Nonii, sain täna siis kekerakonna rahakogumise bussis täna istuda. Olime seal rahulikult veel paari sõbraga ja järsku hakkas jube sõimamine bussis pihta, üks ametnik võttis omale voli minu sõbrannat lolliks ja hariduseta matsiks sõimata. Kuna ma olin 24h üleval olnud, kainenemise protsess poole peal, siis tulistasin ma sõbranna kaitsesks kõik välja, mis ma mupost arvan. Õudne milline on suhtumine ikka inimestesse, nagu oleks piletitja sõitja loll vangistust väärt alamklassi kõnts, ma paukusin ikka korralikult vastu nende ülbetele küsimustele ja süüdistustele. Ametnike nimed on teada, vastavad kirjad juba teele pandud, eks ootame.Nüüd sattusid nood Savipätsi käepikendused küll vale seltskonna otsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 21:14 
Moderator
Kasutaja avatar

rixvill kirjutas:
Nüüd sattusid nood Savipätsi käepikendused küll vale seltskonna otsa.

Sa mõtled siis purjus, ebaviisakate, jänest sõitvate noortekamba otsa? Ei kõla küll loona, mida ülbelt kõvasti välja pritsida. Oleks sa oma lõuad koos hoidnud, oleks mingi kaebekirja vms kirjutamine isegi asjakohane. Aga sellega tegid sa ennast ju täpselt samasuguseks matsiks nagu konkreetne MUPO ametnik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 21:21 
Kasutaja avatar

Tra, see allakäigurtepp on ikka järsem kui arvata võis. Vanasti pandi foori taga 3seid joonele, hiljem madaldati roostetava kapotiga autosid ja nüüd oleme jõudnud selleni, et streetreisserid sõidavad täispeaga bussis jänest ja saadavad kõik ptsi, kes sellega rahul ei ole.

Streetreissi tulevik tundub tume. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 21:23 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
Tra, see allakäigurtepp on ikka järsem kui arvata võis. Vanasti pandi foori taga 3seid joonele, hiljem madaldati roostetava kapotiga autosid ja nüüd oleme jõudnud selleni, et streetreisserid sõidavad täispeaga bussis jänest ja saadavad kõik ptsi, kes sellega rahul ei ole.

Streetreissi tulevik tundub tume. :rokib

See oli päris hästi öeldud, küpsist sulle! :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 21:28 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Sa mõtled siis purjus, ebaviisakate, jänest sõitvate noortekamba otsa? Ei kõla küll loona, mida ülbelt kõvasti välja pritsida. Oleks sa oma lõuad koos hoidnud, oleks mingi kaebekirja vms kirjutamine isegi asjakohane. Aga sellega tegid sa ennast ju täpselt samasuguseks matsiks nagu konkreetne MUPO ametnik.

Ja pähe istuda laskmine on lahendus ?? :think Ja kust sa tead, et nad ebaviisakad olid ? Isegi kui see tõsi oleks ei annaks ükski neist asjadest õigust ametnikule nii moodi sõimata ja mõnitada teist inimest. Tundub et need mupod on ära tõusnud ja alaväärsus kompleksidega. Tuleb meelde üks intsident, millest üks tuttav rääkis, kuidas üks elu hammasrataste vahele jäänud meesterahvas, polnud tegemist parmuga, võeti rajalt maha mupo poolt. Mupo bussis, aga hakati teda sõimama ja mõnitama :kill Kuidagi ebakorrektne asi või mis ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis