Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 01:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 14.09.2014 18:49 
Kasutaja avatar

http://tartu.postimees.ee/2917513/mooto ... gastusteta

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 20:13 

ht99 kirjutas:
Mis siklist saab?
Kas see tädi tunnistas süüdi ennast lõpuks?
Postimehe artiklil silma peal hoidnud, päris naljakad argumendid on tädil.
Viisakuse seadus ja puha. :rokib

Ratast pole ilmselt otstarbekas taastada. Tädi olevat viin paberid enda kindlustusfirmasse ja nagu aru saanud, siis süüdi ikka tunnistanud, aga otsib kommentaariumist tunnistajaid, kes kuidagimoodi teda süüst vabaks tunnistaksid. :kill See ilmselt ei õnnestu tal, sest eeskirju ta rikkus. Mina täitsin mingi blanketi, mis tema kindlustaja mulle saatis meilile. Eks kevadel või talvel tuleb kaherattaliste kuulutusi hakata sirvima. Näha ole, mis pakkumine mulle tehakse kindlustuse poolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 20:48 

Suht naljakas jutt seal kommentaariumis. Muidugi ma saan aru miks ta seda jauru ajab - ta on naine ja omaarust tegi kõik õigesti... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 21:27 
Kasutaja avatar

Siin foorumis tundub naljaks, reaalsus on see, et mutike võib õiguse saada. Kõige kehvem võimalus on 50/50 ja pühite suud puhtaks rahast. Möödasõitu sooritades peab ka veenduma selle ohutuses! Nii aeglaselt liikudes, tekib küsimus, kuidas pidama ei saanud? Tsikli saab ikka tunduvalt kiiremini pidama kui auto.
Loomulikult jah, kui jäid piilari taha varju, siis on täiesti võimalik, et ei näinud ja sina eeldasid, et ta sind nägi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 21:30 

Möödasõitu alustades ja veendudes et see ohutu on ei näe sa ju seda teiste autode/teise auto tagant, et mingi volkariga mutt sulle ette kärutab. Mööda sõidad ju vasakult ja ma saan aru et see mutt tuli paremalt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 21:52 
Kasutaja avatar

Samamoodi ei näe ju volkari juht, et keegi veel seisvatest autodest möödasõitu teeb.

Ma lugesin kunagi sellist juhust, kus tsiklivend ka vaikselt veeres, kuni ees seisvast sõidukist otsustas kõrvalistuja väljuda. Sõitis lahtisele uksele otsa ja jäi süüdi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 22:01 

Krt see ghozt kyll selline kahe otsaga asi. Endale käivad need tsiklitega sõelujad ja esimeses reaz kõrvale ette sõitvad tropid närvi. Milanos autoga sõitez ajas eriti kettasse, kui oma punnvõrridega(125cm3) tilbendati nagu istuks bike seljas. Kogu aeg sõelusid nagu sõkxaks kõik i imesed 1liitriste seebikarpidega ringi.
E dal kombeks foorialt ysna vihaselt minema kytta j krt need motovanad siis tolgenda ad seal jalus.

kui nyyd tulevad jutud, kui palju kiirem tsikkel on siis see suht bs sest praktikas sõidavad enamus suht rahulikult(loe uimaselt)

Ja minu arvates õige olekski, kui tsikliga sellises olukorras syydi jääb.
Möödumine või möödasõit kolmandat rida sõitsid nagunii ja tead seda ise kah. Ps jutt ja kui ise oleksid parajasti autoga olnud, siis arvaksid samamoodi.
Samas ise tsikliga sõites ajakz oma õigust taga veel vihasemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 22:25 

MDB kirjutas:
Samamoodi ei näe ju volkari juht, et keegi veel seisvatest autodest möödasõitu teeb.

Ma lugesin kunagi sellist juhust, kus tsiklivend ka vaikselt veeres, kuni ees seisvast sõidukist otsustas kõrvalistuja väljuda. Sõitis lahtisele uksele otsa ja jäi süüdi!

Ega jah ise autos oleks ja vaikselt hiiliks ja mõni rolleriomo nurka kütaks oleks ka vihane. Ei hakka seisukohta väga võtma sest ei näinud pealt. Aga see on kindel, et naised silmaklappidega sõidavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 22:42 

Teoorias mul ei oleks isegi võimalik näha seda mobo venda tulemS seisvate autode tagant. Auto nina ca 2m kaugusel sellest kohast, kus istun.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 23:06 
Eliit

Möödasöitu sooritades veendu manöövri ohutuses. PEATEELE keerates veendu, et keegi ei tee möödasöitu. Mutike süüdi igatepidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 23:34 
Kasutaja avatar

Nii tsikli kui autojuhina ütleks, et paljud sõidavad silmaklappidega:
1) Tsikliga ettesõit on igati legaalne ka mitmereaalisel teel oma rea piires, ehk kui motikas mahub kõrvalt läbi, siis sõitku. Ei usu kohe kuidagi, et ukse lahtilööja süütu oli, ilmselt ei tohi ka suvakohas autost teele hüpata. Kui motikas muidugi mitme rea vahel sõelus, siis teine asi.
2) Mõni juht on ikka täispime. Alles ükspäev kanalis tuli kiirabi vilkuritega linna suunas. Mina nägin seda peeglis kuskil seal kanali keskel oleva tankla juures, kiirabi oli Smuuli silla kandis. Vasakus reas oli mingi mõkutis, jõudsin sellest veel paremalt mööduda ja siis veel kõvasti ruumi teha, aga kui kiirabi selle mõkutise taha jõudis, siis ei näinud ega kuulnud ta veel tükk aega midagi. Sellistega tekib küll küsimus, et kuidas nad load saanud on. Lõpuks nad jäidki sinna foori taha, mis bussijaama poole läheb, ta lihtsalt ei näinud kiirabi. Ilmselt ka ei kuulnud. Selliste tõttu jah tulebki lähtuda, et kõik on lollid ja pimedad. Mul on olnud maanteel juhus, kus olen möödasõidul kui auto ostsustab ka möödasõitu alustada (hea oli et mahtusin teeserva ja auto vahele ära) - ta ei näinudki ja tegi oma möödasõidu rahulikult ära. Selliste jaoks paneks küll hea meelega 32se võtme rattakotti, saab peegli küljest lüüa, äkki siis õpib kasutama. Samas kommentaariumis keegi halas, et maanteel pidavat üldse eriti kunnid motikamehed olema, siis minuarust on vastupidi. Tõmba korra kõrvale kui rivi ees on ja motikas mahub vahelt läbi ka vastutulija korral, aga ei ristivastupidi, ta sõidab pigem rattajagu üle joone, et sa jumalaeest mööda ei saaks
3) Mööda pressivad ja siis mõkutama jäävad motikamehed on jah idioodid. Mul kunagi oli selline Tammsaarest (õismäe suunal) Sõpakale vasakpööret tehes. Motikamehed tulid mööda otse rida ja keerasid minu ette (olin esimene paremas pöördereas). No ja siis kui roheliseks läks ei saanud üks kuidagi sõidetud. Tegin temast möödumise vasaku raja kaudu ja reastusin tagasi. Vilde tee ristis kordus kõik ja idioot trügis jälle tagasi ja ei saanud peale rohelist jälle minema. Seekord enam mööda ei õnnestunud saada, aga Akadeemia ringil olin tal jälle taga ja sõitsin kolmandat korda mööda. Selgus et me mõlemad olime teel Smartwashi. Tema sõber oli jõudnud enne mind järjekord ja siis see mõkutis arvas, et ta võib ka seal mööda trügida. Ühesõnaga naaberrahvusest mõkutisel jäi veel õigust ülegi. Lõpuks saime küll asja niikaugele, et saan temast mööda ikkagi minna, aga lõpuks leidsin kuskilt järjekorra algusest veel mingi kaasmaalase, kes need suisa kohe esimeseks lasi. Tegemist oli eelmise sügisega, nii et mingist palavas kostüümis kannatamisest näiteks pole küll mõtet rääkida. Selle kohta ütleks küll, et kui julged esimeseks punnitada, siis keera rohelisega peale ka korralikult (isegi minu 500ne Chopper kiirendab linnakiiruseni väga kiirelt).
4) Aga jah konkreetsest teemast rääkides, siis muti seisukoht oli ka hea, et tema üldse seisis kui motikas talle sisse küttis. Et siis kui isegi tavaolukorras peateele ette sõita ja enne pidama saada, siis on peateel tulija kohe automaatselt süüdi?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 23:37 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Möödasöitu sooritades veendu manöövri ohutuses. PEATEELE keerates veendu, et keegi ei tee möödasöitu. Mutike süüdi igatepidi.

Esiteks ei ole enam tegu möödasõiduga, kuna autod seisavad. Tegu on manöövriga. Nii ja nüüd edasi!
Natuke googlet ja jõuame uue liiklusseaduse juurde, abiks delfi ja meie oma rahvas:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=37553699

*Tahaks saada vastust küsimusele, kas seisvate autode vahel tohib motorattaga sõita? Näiteks situatsioonis, kus tänaval on ummik või valgusfoori ees pikk järjekord, et motorattur ei peaks sisse hingama autodest tulevaid heitgaase.

-Sõidurada on sõidutee pikiriba, mis võib olla tähistatud asjakohaste liiklusmärkide või teekattemärgistega ja mille laius on küllaldane autode liiklemiseks ühes reas.

Kaherattaline mootorratas ja mopeed võivad sõidurajal liikuda kahes reas. Auto ja mootorratta korral ei ole aga tagatud piisav ohutu külgvahe.

* Paluks selget vastust: kas mootorrattur võib sama raja piires auto kõrval sõita või mitte?

-Vastus sama – ohutuse tegemiseks sõiduraja laiusest ei piisa.

Seega, streetraceri seadusest lähtudes on volksu juht süüdi. LE-d lugedes aga jääb streetracer süüdi.
Ainuke lahendus on hetkel riik kohtusse anda ja vaidlustada, et pole arvestatud Streetrace-i kogukonnaga!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 23:37 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Larson sõitis just 6,16 ! See teeb temast maailma kiireima tänavalegaalse auto ning samuti kõige kiirem kastikas. veits aega tagasi sõideti maailma rekord uksi omava autoga.
https://www.youtube.com/watch?v=q9rnDwr ... e=youtu.be

Ja siis teie räägite, et drag on igav ja seal ei toimu midagi :D

Kõige kiirem kastikas siiski ei olnud ju. Väideti et Rootsis on keegi 6.04 sõitnud (nii paremal jooksvates kommentaarides kui ka pärast tuli keegi kommentaatorite juurde). Kommentaariumis U S and A kunnid muidugi algul saatsid pimedasse kohta, et mida sa Rootslane kõhid seal, ära aja lolli juttu.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 23:38 

Iff kirjutas:

Eesti oludes pea võimatu ette näha sellist situatsiooni yldse. Suht paras neile, kes ennast nii rumalalt puruks sõidavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 23:41 

No tegelikult ei ole ju...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis