Nii tsikli kui autojuhina ütleks, et paljud sõidavad silmaklappidega: 1) Tsikliga ettesõit on igati legaalne ka mitmereaalisel teel oma rea piires, ehk kui motikas mahub kõrvalt läbi, siis sõitku. Ei usu kohe kuidagi, et ukse lahtilööja süütu oli, ilmselt ei tohi ka suvakohas autost teele hüpata. Kui motikas muidugi mitme rea vahel sõelus, siis teine asi. 2) Mõni juht on ikka täispime. Alles ükspäev kanalis tuli kiirabi vilkuritega linna suunas. Mina nägin seda peeglis kuskil seal kanali keskel oleva tankla juures, kiirabi oli Smuuli silla kandis. Vasakus reas oli mingi mõkutis, jõudsin sellest veel paremalt mööduda ja siis veel kõvasti ruumi teha, aga kui kiirabi selle mõkutise taha jõudis, siis ei näinud ega kuulnud ta veel tükk aega midagi. Sellistega tekib küll küsimus, et kuidas nad load saanud on. Lõpuks nad jäidki sinna foori taha, mis bussijaama poole läheb, ta lihtsalt ei näinud kiirabi. Ilmselt ka ei kuulnud. Selliste tõttu jah tulebki lähtuda, et kõik on lollid ja pimedad. Mul on olnud maanteel juhus, kus olen möödasõidul kui auto ostsustab ka möödasõitu alustada (hea oli et mahtusin teeserva ja auto vahele ära) - ta ei näinudki ja tegi oma möödasõidu rahulikult ära. Selliste jaoks paneks küll hea meelega 32se võtme rattakotti, saab peegli küljest lüüa, äkki siis õpib kasutama. Samas kommentaariumis keegi halas, et maanteel pidavat üldse eriti kunnid motikamehed olema, siis minuarust on vastupidi. Tõmba korra kõrvale kui rivi ees on ja motikas mahub vahelt läbi ka vastutulija korral, aga ei ristivastupidi, ta sõidab pigem rattajagu üle joone, et sa jumalaeest mööda ei saaks 3) Mööda pressivad ja siis mõkutama jäävad motikamehed on jah idioodid. Mul kunagi oli selline Tammsaarest (õismäe suunal) Sõpakale vasakpööret tehes. Motikamehed tulid mööda otse rida ja keerasid minu ette (olin esimene paremas pöördereas). No ja siis kui roheliseks läks ei saanud üks kuidagi sõidetud. Tegin temast möödumise vasaku raja kaudu ja reastusin tagasi. Vilde tee ristis kordus kõik ja idioot trügis jälle tagasi ja ei saanud peale rohelist jälle minema. Seekord enam mööda ei õnnestunud saada, aga Akadeemia ringil olin tal jälle taga ja sõitsin kolmandat korda mööda. Selgus et me mõlemad olime teel Smartwashi. Tema sõber oli jõudnud enne mind järjekord ja siis see mõkutis arvas, et ta võib ka seal mööda trügida. Ühesõnaga naaberrahvusest mõkutisel jäi veel õigust ülegi. Lõpuks saime küll asja niikaugele, et saan temast mööda ikkagi minna, aga lõpuks leidsin kuskilt järjekorra algusest veel mingi kaasmaalase, kes need suisa kohe esimeseks lasi. Tegemist oli eelmise sügisega, nii et mingist palavas kostüümis kannatamisest näiteks pole küll mõtet rääkida. Selle kohta ütleks küll, et kui julged esimeseks punnitada, siis keera rohelisega peale ka korralikult (isegi minu 500ne Chopper kiirendab linnakiiruseni väga kiirelt). 4) Aga jah konkreetsest teemast rääkides, siis muti seisukoht oli ka hea, et tema üldse seisis kui motikas talle sisse küttis. Et siis kui isegi tavaolukorras peateele ette sõita ja enne pidama saada, siis on peateel tulija kohe automaatselt süüdi?
_________________ Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
|