Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 25.09.2015 10:33 
Kasutaja avatar

Ekraani suurus ei ole üldse oluline, kui vahemik on 5,0-5,5". Tuleb vaadata telefoni enda mõõte ning screen-to-body ratiot. Mõnel(HTC one m7,8,9) näiteks, on oma 5" ekraaniga samasuured kui LG G3/4.
Sama lugu Sonyga, Z5 ekraan on 0,3 tolli väiksem kui välismõõdud mm väiksem võib-olla.
Ehk siis, ekraan võib olla 5" aga kui seal igas servas on ümber veel 1-1,5cm plastikut ja muud raami on telefon ikkagi suurem ja halvem kasutada kui 5,5" millel on raam ka korralikult tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 14:38 

Tanel kirjutas:
RustyZ kirjutas:
5,2 on väga ok suurus. Harjub kähku ära ja ei ole ülemäära suur. Proovisin ise 6 tolli ka ja harjusin isegi sellega ära aga ühe käega kasutades jäi suureks.

See 5.2 oligi piiripeal, et saab ühe käega napilt kasutada

sul on normaalsed kämblad siis ikka :D mul on 5,2 ja teatud asju ikka ühe käega ei tee nii et tunneks end turvaliselt (et telefon kukkuma ei hakkaks). Õnneks on mu telefonil funktsioon et kui näpuga üle navinuppude libistad siis tõmbab ekraan sinnapoole nurka kokku ja saad nt ülemisele ribale ka kerge vaevaga ligi :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 17:51 
Kasutaja avatar

Random Hero kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
Random Hero kirjutas:
Kuna ma sain endale Iphone 4 tasuta pihku, siis paaripäevane kasutamine ajas hamba verele. Eelkõige hakkas meeldima, et sihuke mõnus hetero kamakas rauda on pihus

Ära aja... :bs

Ajan just seda, et 4 ja 4S on sihukesed mõnusad rauakamakad, edasi ei saa enam aru, kas on plast või metall. Välja arvatud 5C, mis on nagu miski odava otsa nupu-nokia.

Aga heterotelefonist on asi ikka kaugel...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 19:19 

Raghza kirjutas:
Kuna töö juures tegelen igapäevaselt ka töötajate mobiilidega, siis kirjutan ka siia mõned kogemused - äkki kellelgi on telefoni ostmisel abiks:

Samsung S5 - suuremaid probleeme pole täheldanud ning keegi midagi kurtnud ka ei ole. Seda kasutan isegi: 1,5 aastat vana telefon ning pole kordagi olnud probleeme aegluse või millegi sellisega. Väga hea tagakaamera, esikaamera on selline rahuldav - valges teeb okei klõpsu. Aku pole kunagi poole päeva pealt tühjaks saanud, päev läbi intensiivset kasutust ja õhtul olenevalt päevast 15-35% ikka alles.

Samsung S6 - nagu S5, kiiruses vahet pole aru saada. Telefon ise hämmastavalt kerge, kuid samas kvaliteetne käes hoida. Sõrmejäljelugeja on kahel kasutajal lolliks läinud ning üritanud kasutajat telefonist välja lukustada. Rohkem kui pooltel on olnud probleeme 4G leviga, mispuhul aitab telefoni seadistamine 3G võrku. Kui plaanis kasutada 4G, siis kindlasti esinduses kontrollida, kas leviga on kõik ok (saad välja helistada ning kõnesid vastu võtta). Paar tüüpviga kõrvale jätta, siis väga hea telefon, eriti meeldib endale kuldse korpusega.

Samsung A3 - üllatavalt asjalik telefon selle raha eest ning teeb kõik vajaliku ära. Dual SIM telefon ning kahel juhul neljast on tekkinud probleeme teise SIM'iga (telefon ütleb, et SIM-kaart ei ole sees). Lahendust hetkel veel ei tea, kuid tegeletakse - võimalik et garantiilaks.

Samsung A5 - kvaliteedi ja välimuse osas üsnagi sama eelmisele, hinnavahe väike, aga riistvaralt enamustes asjades õige pisut parem. Üldiselt ei oskaks eelistada neist kumbagi - kui on kahte SIM'i vaja, siis A3, muul juhul A5. Protsessorid on samad, mälu on A5 rohkem. Kaamerad on mõlemal väga head ja esikaamera parem kui nt. S5.

Sony Xperia Z3 compact - ~400EUR eest ilmselt parim telefon mis võtta. Kui Sonyde Androidi kasutajaliides ei meeldi, siis võta Samsung S5. Muul juhul räägib praktiliselt kõik peale aku vastupidavuse Sony kasuks. Äärmiselt kvaliteetne käes hoida, väga hea ekraan ja super kaamera. Viimasel ajal olen just seda telefoni kõige rohkem tellinud ja ühelgi pole mingeid probleeme 4 kuu peale esinenud.

Mismoodi sa s5 akust rihkem välja pigistasid kui sony z3c akust jääb mulle küll mõistatuseks.

Ja 4G levis ei saa helistada. Ilmselt probla siis 4g võrgust 3g/wg võrku ümberlülimisega.

A3 ja A5 dualsim? Kust ostetud? Tundub, et pole Eesti turu jaoks loodud aparaadid (või in vahepeal miskit muutunud) Kontrolli kas 800mhz 4g sagedus toimib (mine suurest asulast välja ja võrdle mõnega mullel kindlasti on. Nt seesama s5. Kui ühel on ja teisel ei ole on asi selge).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 20:23 
Kasutaja avatar

[quote="]Mismoodi sa s5 akust rihkem välja pigistasid kui sony z3c akust jääb mulle küll mõistatuseks.[/quote]
:rokib :rokib
Kõvatamine lihtsalt...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 21:21 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
[quote="]Mismoodi sa s5 akust rihkem välja pigistasid kui sony z3c akust jääb mulle küll mõistatuseks.[/quote]
:rokib :rokib
Kõvatamine lihtsalt...[/quote]
Mis siin see nii kõva aku on?, sitane Li-Ion 2600 mAh aint...õige aku on 3000 mAh ja peale

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 21:44 
C4V6
Kasutaja avatar

Sitane või mitte aga see on mingi sony rage pläma lihtsalt.
Ma pole ise Z3C kasutanud aga sõprade pealt ja HV'd lugedes olen aru saanud, et 2-3 päeva peab tuimalt vastu.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 23:40 
Kasutaja avatar

mul g2 peab ka tuimalt 2 päeva vastu...eks see on enamuses kasutajas ja kasutamises ka kinni..a noh, natuke jääb compacti puhul "telefonist" puudu...kaks töökaaslast kiruvad seda küll..kord see kord teine häda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 01:49 
Kasutaja avatar

järjest olid s2, s3, s4 ning peale seda z3c, kuid tüüpvea tõttu(tagaklaasi pragu ning selle tõttu puuteekraani mittetöötamine) ei olnud nõus seda oma rahast parandama ning sai võetud s5..
Lisaks neile perekonnas olnud ka kõik iphoneid alates 4st ning vaieldamatult z3c on kõigist üle, kui võtta suurust ja võimekust.. ainuke asi, mis miks samsa peale tagasi läksin oli euronicsi buy back kampaania ning sony erinevad pragunemise juhtumid..
nüüd s5 ning samuti rahul(nagu eelnevate s'idega)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 10:32 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Sitane või mitte aga see on mingi sony rage pläma lihtsalt.
Ma pole ise Z3C kasutanud aga sõprade pealt ja HV'd lugedes olen aru saanud, et 2-3 päeva peab tuimalt vastu.

Mina kasutan ja peab 2 päeva lõtva. Kasutan päris palju netti sellega. Ekraan max heledusega. Wifisi ja andmeside kinni ei keera.
Kui LG L9 pidas sellise tempoga vastu vähem kui 9 tundi, siis z3c peab vähemalt 36h.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 10:33 
Kasutaja avatar

shift kirjutas:
järjest olid s2, s3, s4 ning peale seda z3c, kuid tüüpvea tõttu(tagaklaasi pragu ning selle tõttu puuteekraani mittetöötamine) ei olnud nõus seda oma rahast parandama ning sai võetud s5..
Lisaks neile perekonnas olnud ka kõik iphoneid alates 4st ning vaieldamatult z3c on kõigist üle, kui võtta suurust ja võimekust.. ainuke asi, mis miks samsa peale tagasi läksin oli euronicsi buy back kampaania ning sony erinevad pragunemise juhtumid..
nüüd s5 ning samuti rahul(nagu eelnevate s'idega)

Kuidas sul tagaklaasi mõra ja puutetundlikkuse kadumine seotud olid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 15:52 

Z3c aku päev, kasutan seda stamina jama ka, hoiab paremini akut. Kuna telo näpin suht palju võiks vähe kauem pidada, aga parem kui s4 s5 jne millega mul enne lõunat aku tühi. 4g ei kasuta kuna võtab rohkem akut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 18:04 
Kasutaja avatar

Juba täitsa sportlik huvi, et mida sa selle telefoniga teed, et stamina reziimiga 1 päev aku kestab? Staminas kestab mul 3-4 päeva ja ma ütlen ausalt- ma kasutan telefoni PALJU (mängimiseks, nett jne ja tarbib akut palju). Pigem on sul aku tuksis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 18:48 

Ma ei imesta üldse et aku perses. Tööl olles autolaadijaga kaen ka, kõned, nett, SMS, Skype, ig,fb, Gmail. Need põhi asjad, üks mäng on ka aga toda vabadel päevadel.

Kui nett väljas siis peab pea 3 päeva ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 20:08 
C4V6
Kasutaja avatar

Telefoni aku kestuvs on tegelikult äärmiselt subjektiivne teema.
Nii nagu windowsi saab kasutada sajal eri viisil kehtib sama ka androidi puhul. Selles ju õuna võlu ongi, et kõik on lihtne ja ette antud. Androidi saab iga mees enda suva järgi toimetama panna.

Seega pole siin mitte midagi imestada kui a'la samasuguse kasutuse juures ühel kestab päev ja teisel kolm, sest loeb mis käib taustal jpm.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis