Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 26.09.2015 20:33 
Kasutaja avatar

Täpselt, sest ma pigistan S5'st hädapärast 2 päeva ka välja, kui siin mõnel on lõunaks tühi. Üldiselt küll 1 päev. Kui 100% pealt ultra battery saving panna siis ilmselt nädal. :D Sellega ma nägin ükskord ausõna, et 1% pealt läks 2% peale, aga suurt peale helistamise teha ei kannata ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2015 09:19 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Seega pole siin mitte midagi imestada kui a'la samasuguse kasutuse juures ühel kestab päev ja teisel kolm, sest loeb mis käib taustal jpm.

Sul on mõneti õigus, aga siis ma ei kujuta ette, mis asjad peavad taustal veel lisaks töötama, et päevaga aku kottis.
Mul sünkivad ka nii fb kui tolle messenger. gmail 2 kontoga, lisaks töömeil. Paar ajaviitemängu, wifi, mobiilandmeside, nfc- kõik sees koguaeg. Loomulikult helistan ja mõned sms-id ka. Lisaks siis asukohatuvastamised (nii google ,kui fb ja ka parkimisäpp) ja kõik androidi ja google taustaserviced. Ja kogu selle juures on väga ebatõenäoline ja haruldane, et ma ei venita seda teise päeva õhtuks koju laadima... Ma ei usu, et kui lisaks im ja whatsapp ja mingi viber veel peale tõmmates nii palju rohkem hakkab akut võtma...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2015 18:14 

Enamasti suudavad mõned omale mingi vahva äpi alla tirida mis lambist akut sööb ja pärast on hea kiunuda, et aku ei kesta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2015 20:37 

Mul kestis kah Z3C aku 2-3 tööpäeva.
Nett 24/7 taga, FB, Messenger, G-mail 2 kontot, Skype ja kõnesid tuleb kah üksjagu päevas. 4G kah sees.

Hetkel HTC One M8s ja tundub et sellel kestab isegi päeva jagu rohkem aku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2015 23:32 
Kasutaja avatar

Aku kestvus sõltub ka väga palju ka asukohast. Siseruumid, signaali tugevus, eriti veel kui nett taga ja miski püüab pidevalt ühenduda. Mõnikord võib aidata lukustamine kindlasse võrku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 07:47 

MDB kirjutas:
Aku kestvus sõltub ka väga palju ka asukohast. Siseruumid, signaali tugevus, eriti veel kui nett taga ja miski püüab pidevalt ühenduda. Mõnikord võib aidata lukustamine kindlasse võrku.

Telefoni puhul see lukustamine teab mis mõistlik tegelt pole..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 08:32 

Loen seda aku jama siin ja tekib küsimus, et kus elektrita asulas te elate, et see telefoni laadima panemine iga õhtu nii keeruline on? Generaatoriga teete elektrit ja bensu kulub palju? Olnud pm kõik iphoned alates 4-6, htc m7,m8 ja ka m9, samsa s5. Pidanud kõik absoluutselt igal õhtul laadima panema, et oleks kindel, et ka järgmisel päeval kestaks. Nädala sees peaks saabuma s6 edge ja olen enam kui kindel, et see näuab ka igaõhtust laadimist. Ja tegelikult on ju pohui.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 10:47 

MrIroonia kirjutas:
Tanel kirjutas:
Seega pole siin mitte midagi imestada kui a'la samasuguse kasutuse juures ühel kestab päev ja teisel kolm, sest loeb mis käib taustal jpm.

Sul on mõneti õigus, aga siis ma ei kujuta ette, mis asjad peavad taustal veel lisaks töötama, et päevaga aku kottis.
Mul sünkivad ka nii fb kui tolle messenger. gmail 2 kontoga, lisaks töömeil. Paar ajaviitemängu, wifi, mobiilandmeside, nfc- kõik sees koguaeg. Loomulikult helistan ja mõned sms-id ka. Lisaks siis asukohatuvastamised (nii google ,kui fb ja ka parkimisäpp) ja kõik androidi ja google taustaserviced. Ja kogu selle juures on väga ebatõenäoline ja haruldane, et ma ei venita seda teise päeva õhtuks koju laadima... Ma ei usu, et kui lisaks im ja whatsapp ja mingi viber veel peale tõmmates nii palju rohkem hakkab akut võtma...

Need syncimised ei võtagi minu teada eriti akut. Enda tähelepanekud oma HTC-ga on, et akut sööb kõige enam kaks asja. See, kui ekraan on töös (loe: vaatad filmi, youtube vms) ning teisalt GPS, ning need kaks liites, ntk endomondo või Waze/Google Maps siis võib küll aku poole päevaga otsa saada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 11:04 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Mismoodi sa s5 akust rihkem välja pigistasid kui sony z3c akust jääb mulle küll mõistatuseks.

Ja 4G levis ei saa helistada. Ilmselt probla siis 4g võrgust 3g/wg võrku ümberlülimisega.

A3 ja A5 dualsim? Kust ostetud? Tundub, et pole Eesti turu jaoks loodud aparaadid (või in vahepeal miskit muutunud) Kontrolli kas 800mhz 4g sagedus toimib (mine suurest asulast välja ja võrdle mõnega mullel kindlasti on. Nt seesama s5. Kui ühel on ja teisel ei ole on asi selge).
Ise ma Z3C pikemalt kasutanud ei ole, kuid paar inimest, kellel oli eelnevalt S5 ja nüüd Z3C, kiitsid S5 akut rohkem. Kuidas nad telefoni kasutavad ja mida sellega teevad - ei tea. Ise olen S5 akuga täiesti rahul.

See 4G probleem on paljude S6 tüüpviga. Riistvaraline viga, kuid mis täpsemalt - pole vastust saanud.

Ainult A3 on dual-SIM, A5 ei ole. A3st on nii dual-SIM kui single-SIM versioonid, Eestist ostetud ikka. A3 kõik sagedused toimivad, lihtsalt aeg-ajalt lükkab teise SIM-kaardi tagant ära ning telefon vajab restarti. Kui uuendus tuleb, siis loodan et see lahendab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 14:50 
Kasutaja avatar

A5 ka dual Simiga saadaval. Vaata hinnavaatlus.ee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 18:13 

Eiei, saage nüüd aru. Eestis müüakse igasugu asju.
Klick ja onoff jms tehnikapoed ostavad teatud telefonid igasuguste ettevõtete kaudu kus leidub igasuguse regiooni kaupa. Poola, saksamaa jne. Seega võib meie turule sattuda tooteid mis ei ole siia turule mõeldud. Needsamad dualsimid ma usun on ka kindlasti sama teed kaudu, mis ei tähenda et need ei tööta. Mõngingate funktsioonide mittesaadavus ja sageduste mittetoimimine võib neil seadetel ette tulla aga see ei ole reegel.

Näiteks on osades telefonides mingi rakendus(tepakk) mis on mõeldud ainult sinna regiooni kuhu see originaalis mõeldud on. Näiteks Eestis müüdavatel kallimatel samsadel oli mingi paar kuud digilehti jne. Kui sulle satub muu regiooni telefon siis jääd sellest ilma. Digilehed oli näide, neid asju võib veel olla. Screencare rakendust meil laadides tuleb ette AS balta kiri aga muu regiooni telefoniga võib probleeme tekkida sest seal pakub seda keegi teine (eeldus, mitte praktika, aga saate aru ehk milles teema).

Üks näide on nt. et klickis vist müüdi Huawei P7 Lite kuigi tegelikult oli meie turul selle telefoni nimi G6. Klick ostis ilmselt saksa turule mõeldud telefoni sest huawei ametlikul kodulehel muutsid keele saksaks siis telefoni nimi muutus jne. Igal pool mujal oli G6. Sisult ja välimuselt sama telefon, tarkvara pole näinud - kas ja lis seal teistmoodi oli kui meie regiooni mõeldud asjadel.

Siis onoffist ostis kunagi keegi mingi LG (meediast läbi käinud) ja tuli välja et 4g 800mhz ei toimi.

Sellepärast tasub neid asju kontrollida, et kas ikka töötab ja igaksjuhuks ma üldse neid teise regiooni telefone ei ostaks - krt seda teab mis järsku ei sobi/ei toimi. Alguses ei pruugi väljagi tulla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 18:21 
Kasutaja avatar

Seda kindlasti. Kahju muidugi et neid Dual Sim asju nii vähe saadaval on ja see A5 tundub just suuruse ja omaduste poolest just selline "paras". A3 võib mõnes mõttes natukene lahjaks jääda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 18:40 

Reimers kirjutas:
Seda kindlasti. Kahju muidugi et neid Dual Sim asju nii vähe saadaval on ja see A5 tundub just suuruse ja omaduste poolest just selline "paras". A3 võib mõnes mõttes natukene lahjaks jääda

Võiks jah rohkem olla. Meil on ju trend see et soome ja Eesti kaart korraga ja siis tööandja ja eratel korraga (tööandja ei korva erakõnesid nt). Päris räme on kahe telefoniga ringi käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 19:44 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Onoffist ostis kunagi keegi mingi LG (meediast läbi käinud) ja tuli välja et 4g 800mhz ei toimi.

Sellepärast tasub neid asju kontrollida, et kas ikka töötab ja igaksjuhuks ma üldse neid teise regiooni telefone ei ostaks - krt seda teab mis järsku ei sobi/ei toimi. Alguses ei pruugi väljagi tulla.

http://tarbija24.postimees.ee/3178219/p ... tas-onoffi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2015 19:46 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
MDB kirjutas:

Telefoni puhul see lukustamine teab mis mõistlik tegelt pole..

Nõustun, lisaks ka ebamugav. Seda soovitaks inimesele, kes igapäevaselt vaevleb leviprobleemides ja võrk pidevalt vahetub 3G ja 4G vahel, näiteks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis