Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 99  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lamell-Naastrehvid
PostitusPostitatud: 14.09.2012 11:04 

Vuffel kirjutas:
Mingit vahet pole, üks odav p*sk kõik. Aga kui rahakott muud ei kannata, siis selle raha eest on seal rehvi küll. Pruugituna ma ei näeks mitte mingit mõtet protikat osta. Kui siis ainult uuena. Pruugituna on iga kasutatud firmakas (ala Continental, GoodYear, Michelin vms), mitte hiinakas, kordi parem, kui pruugitud protikas.
Miks eelistaksin kasutatuna firmakat? Sest kogemus protikaga on selline- uuena oli enamvähem, kui undamine välja arvata. Aga teisel hooajal, kui silmajärgi mustrit dajooba, siis rehvisegu ise on nii krdi kõva, et mingit pidamist pole. Tunne on, nagu sõidaks suvekatega lumel. Plastikulaadseks lähevad, kivikõvaks.

Kui sa ostad kaks aastat laos vedelend rehvi, siis on ta peale kolmandat juba shitt jah. Ka firmakas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 13:30 

Moose kirjutas:
Võimalik, et on juba läbivõetud teema, aga uurin siiski. Nimelt kuna talv liginemas ja vaja rehve hakata vaikselt ostma, siis uuriks, et kas on mingi reaalne vahe vallai formula H2 ja master nordic 2 vahel?
...

Kogemus küll eelmise mustripõlvkonnaga, kuid mulle istus Masteri ulgumise toon rohkem - Vallai pani pea valutama. Pidamine oli mõlemal tugev 4.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 19:16 
Kasutaja avatar

Vuffelile vastuseks niipalju, et ma ostsin üleeelmiseks talveks väga vähe kasutatud kuid kindlasti paar aastat vanad masterid.. noh seisukorra poolest oli tegu suht tutikate rehvidega, seetõttu nad ka ostetud sai. Pidamise üle ei saa küll ühtegi halba sõna öelda ja kuuldud ka ennegi, et prottidest on see nordic 2 üks parimaid mida saada võib (ka jäärajakunnid pidavat neid tihti kasutama?).
Muidugi ma ei taha nüüd sellist juttu, et kust ma seda võtan jne, lihtsalt räägiti mulle seda juttu. Kui tõsi on, seda ma ei tea, igatahes mina jäin küll nondega väga rahule, teine talv olid mul naelad juba juustuks lastud ja jääpeal ta enam väga hästi ei pidand, aga lume peal oli siiski super.

Ma ei ole selline vend kes raatsib autohinna panna ainuüksi rehvide peale :D Ükskõik kui hea ta on, a'la 100 eurtsi tükist ei maksa ma küll ühegi rehvi eest :D

V6sa-le tänud konkreetse vastuse eest :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 19:45 

Jäärajas suht popp on ta jah...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 22:56 
Kasutaja avatar

Kuna suvekad täiesti läbi ning lamelli nagu suverehvid on vaja talveks kindlasti midagi soetada. Arvatavasti ikka lamellid seega ootan soovitusi :) või rehvitestid tulevad umbes nov kuus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 23:42 

Oktoobris tulevad...samas ega seal midagi ulmelist ei ole. Kõlbas eelmine aasta, kõlbab ka see aasta ja ülejärgmine jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2012 00:19 
Kasutaja avatar

Ma kasutasin vaheldumisi ees ja tagai Masterit ja Vallaid ning ainus vahe on nimes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2012 00:50 
Kasutaja avatar

on olnud ka au sõita nii tutikate vallaide, kui masteritega. erinevus on neil see, et peale talve leiab masteri rehvidest ka naelu, vallaidest paraku mõne üksiku. sõidustiil oli samalaadne.
aga jah, protirehv ikka protirehv, ulgumise tõttu sai neist loobutud, sõitu palju ja miks teha seda pideva möla saatel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2012 01:03 
Kasutaja avatar

selleks tuleks osta mürasummutusega auto :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2012 01:06 
Kasutaja avatar

veeresin eelmise talve vallai protidel kui maanteele asja pole siis linna siseseks kasutamiseks täiesti ok rehvid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2012 11:39 
Kasutaja avatar

trafic_flow kirjutas:
on olnud ka au sõita nii tutikate vallaide, kui masteritega. erinevus on neil see, et peale talve leiab masteri rehvidest ka naelu, vallaidest paraku mõne üksiku. sõidustiil oli samalaadne.
aga jah, protirehv ikka protirehv, ulgumise tõttu sai neist loobutud, sõitu palju ja miks teha seda pideva möla saatel.

Püsivad naelad Vallail sama hästi sees, kui Masterilgi (Vallai oli esiteljel, Master taga) ja sõidustiil oli rahuliku ja agresiivse vahepeal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2012 11:45 

Vallail oli mure tõesti vahepeal sellega, kuid tehnoloogiat parandati ja see peaks nüüd unustatud probleem olema. Loomkatseid muidugi ise teinud pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2012 11:57 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Oktoobris tulevad...samas ega seal midagi ulmelist ei ole. Kõlbas eelmine aasta, kõlbab ka see aasta ja ülejärgmine jne.

Et siis esiotsa rehvid on endiselt Nokiani 7 ja Conti IceContact? Või on mõni uuem mudel juba välja tulemas? Ilmselt see aasta proovin sigulli alla IceContacte. Eelmised 2 hooaega sai sõidetud Nokiani 7metega aga teisel hooajal oli juba pidamine nadi. Eks neile sai saatuslikuks see, et sõitsin esimesel hooajal ka igapäevasõite mööda asfalti nendega ja naastud kulusid ümaraks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2012 11:16 

Ostsin möödunud talv uued Master Nordic 3 rehvid. Pidamine on täitsa eeskujulik. Miinusteks on rehvimüra ja "ujumine" Rehviseinad nimelt tunduvad väga pehmed olevat. Rahuliku sõidustiiliga kadusid ka osad naelad seest. Talv tuli muidugi hilja ja nägid need rehvid kõvasti asfalti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.09.2012 00:50 
Kasutaja avatar

Kasutanud nii Vallaid kui ka Masterit. Masteri miinuseks, minu kogemuste põhjal, on see, et prott kipub maha jooksma. Seega olen Vallai peale jäänud. Kui auto on keskmisest parema mürasummutusega, siis ei kuule kõrvalisi helisid ka. Minu meelest on hea küll, lähevad samad naelikud juba kolmandat talve alla ja naaste on küll ja veel. Ei kavakse puhtalt nime pärast 2 korda rohkem rehvide eest välja käia.
Igaljuhul pigem uued protid kui kasutatud a`la Goodyear UG`d.

16" naast Vallai ~58€/tk
17" lamell Vallai ~58€/tk

Pole pidanud pettuma, soovitan.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 99  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis