Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 15:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 10.10.2015 09:58 
Kasutaja avatar

telefoni ja sim kontaktid tuleb kopida telefonist google contactide alla vms

sim tühjaks ühesõnaga. ja peaks ikka kõik salvestama. Kuigi olen näinud ka telefoni mis lihtsalt ei salvestanud ja ei õnnestunudki. Kuigi näitas samamoodi synci ja puha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2015 12:55 

Inferno kirjutas:
telefoni ja sim kontaktid tuleb kopida telefonist google contactide alla vms

sim tühjaks ühesõnaga. ja peaks ikka kõik salvestama. Kuigi olen näinud ka telefoni mis lihtsalt ei salvestanud ja ei õnnestunudki. Kuigi näitas samamoodi synci ja puha.

Seda ma üritasingi öölda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2015 13:30 
Kasutaja avatar

Oleks vaja app-i androidile, mis loeb konkreetse rakenduse andmekasutust, eriti vinge oleks kui oleks võimalik veel mullina ekraanile lisada(Samsungil selline võimalus olemas).
Kõik need asjad ka telefonis olemas, kuid need näitavad kindlat vahemikku ja ma seda ise muuta ei saa, vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2015 14:02 

MrIroonia kirjutas:
Random Hero kirjutas:
Mati mobiiliäri, estonia pst. Teevad kohapeal leti taga, mitte ei saada läbi kolme vahendaja kuskile vasja kätte.

Kuna pole ametlik esindus, siis garantiilise telefoni puhul ütle garantiile head aega kohe.

Aga mille järgi esindus ütleb, et garantii on hõi. Ise uurisin ka sama teemat, et tahaks nagu seal klaasi korda lasta teha, et kui tulevikus mingid muud probleemid ilmnevad, siis esindus ei saa öelda, et "näe kukkunud, nüüd on kõik tulevased probleemid selle väikse kukkumisega soetud".

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2015 14:10 
Kasutaja avatar

2012 on sellised appid välja visatud,eks on uuemaid ka nüüd

http://lifehacker.com/5916784/the-best- ... or-android

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2015 22:09 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
Random Hero kirjutas:
Mati mobiiliäri, estonia pst. Teevad kohapeal leti taga, mitte ei saada läbi kolme vahendaja kuskile vasja kätte.

Kuna pole ametlik esindus, siis garantiilise telefoni puhul ütle garantiile head aega kohe.

Aga mille järgi esindus ütleb, et garantii on hõi. Ise uurisin ka sama teemat, et tahaks nagu seal klaasi korda lasta teha, et kui tulevikus mingid muud probleemid ilmnevad, siis esindus ei saa öelda, et "näe kukkunud, nüüd on kõik tulevased probleemid selle väikse kukkumisega soetud".

Vähemalt Iphone 6 kohta on EMT öelnud, et nemad ei garanteeri, et ekraanivahetuse järel uus puruks ei lähe. Väitsid et peale kukkumist on pinged sees korpusel. Ilmselt sellisel juhul ei kiputa ka väga muule garantiid andma.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 00:11 
Kasutaja avatar

Kummaline on see, et Samsung Care annab garantii ja võid veel kaks korda aastas tasuta vahetamas käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 08:26 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
Random Hero kirjutas:

Su esimese lause "hõi" jäi vähe arusaamatuks :?
Kuskohast ja mida sa uurisid?
Mina uurisin Sony'st (service/helpdesk/misiganes), kuidas need asjad siis tegelikult on (paljud siit teavad, millise kadalipu ma läbi käisin) ja tulemus oligi see, et Sony väidab, et isegi, kui telefon on kukkunud maha, kuid remont on tehtud garantiiesinduses (olgu remont siis garantiikorras või kliendi makstud) siis garantii jätkub kuni originaalaja lõpuni, või vähemalt kolm kuud, kui originaalgarantii varem lõppema peaks. Ja isegi, kui garantii esindus (MTTC antud juhul) väidab, et peale kukkumist enam garantiid pole, saab nad seenele saata. Samuti peab peale ametliku esinduse remonti telefonile jääma tema omadused (veekindlus, millel see olemas on) ja peale iga remonti (kui see pole just tarkvarauuendus) peaks remondikoht tegema telefonile ka vastavad veekindlusetestid. Ehk siis peale ekraani vahetust tuleb kontrollida, kas sead on ikka veekindel edasi või ei.

Nii on see Sony puhul. Mingid samsade ja aifounide kohta ei tea..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 10:30 

Kui juba MTTC ärimudeli valgustamiseks läks, siis teataks ka teile, et Sony puhul ei ole garantii ära võtmine võimalik. Sellist klauslit pole mitte kusagil olemas. MTTC mõtles selle ise välja. Minu jaoks lõppes see asi nii, et pärast kirjade põrgatamist kandis MTTC mulle remondi raha tagasi ja ka garantii hakkas jälle kehtima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 14:40 
Kasutaja avatar

p2evavaras kirjutas:
Kui juba MTTC ärimudeli valgustamiseks läks, siis teataks ka teile, et Sony puhul ei ole garantii ära võtmine võimalik. Sellist klauslit pole mitte kusagil olemas. MTTC mõtles selle ise välja. Minu jaoks lõppes see asi nii, et pärast kirjade põrgatamist kandis MTTC mulle remondi raha tagasi ja ka garantii hakkas jälle kehtima.

Minul täpselt sama lugu. Aga seda e itunnista MTTC enne, kui ise tehasega ühendust võtad ja sama vastuse mttc-le edasi saadad. Ma ei saa aru, miks nad huijavad, kui teavad, et sony põhimõtted on teised ja nad niikuinii lõpuks kotid taha saavad... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 14:53 
Kasutaja avatar

sest keskmise eestlase jaoks on oma õiguste taga ajamine rohkem alandav kui poes rahaga laiamine ja kodus kiirnuudlitest elamine.

Räägime helikvaliteedist - mulle vägisi tundub, et iphone'i heli on kõvasti parem kui mu Nexus 4 ja Samsung Core LTE oma. Mida arvavad teised kasutajad, on tootjate vahet kõrvaga kuulda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 16:05 
Kasutaja avatar

mobiilitargad, soovitage head failivahetus appi. telf siis lumia 1320. app voiks olla midagi dropbox sarnast. praegune dropbox kui avada, viskab ennast ise kinni ja nii mitu korda järjest. onedrive on hea?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 18:57 
Kasutaja avatar

on küll parem..ruumi ka rohkem

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 19:05 

Random Hero kirjutas:
sest keskmise eestlase jaoks on oma õiguste taga ajamine rohkem alandav kui poes rahaga laiamine ja kodus kiirnuudlitest elamine.

Räägime helikvaliteedist - mulle vägisi tundub, et iphone'i heli on kõvasti parem kui mu Nexus 4 ja Samsung Core LTE oma. Mida arvavad teised kasutajad, on tootjate vahet kõrvaga kuulda?

Sa mõtled nagu helistades või klappidega muusikat kuulates või mispidi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2015 21:35 
Kasutaja avatar

basssoundman kirjutas:
Selle tahvelarvuti väljundi helikvaliteedis ma küll väga kindel olla ei julgeks - mingit nexust sai siin testitud ja võrreldud iPad'iga. Mina viskaks selle nexuse esimese asjana sealt, kui helikvaliteedi nõrgima lüli minema. Apple toodete ees võtan mütsi helikvaliteedi osas maha :hail

Tundub,et on iva sees jutul.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis