Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 23:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 12.11.2015 22:27 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
2a jooksul muutunud mille eest olen nõus natuke maksma:

Ekraanid läinud oluliselt paremaks
Telefone tehakse ka alumiiniumist jne, disain viisakam
Telefoni kaameraga saab teha päris häid pilte, timelapse funkts, ööpildistamine jne, hobifotograafile head asjad.
Ok kiirem nett ka
Korralik screen mirroring telekasse jne (miracast, dlna) ja selle sujuv toimimine.
Panoraamselfie
Opsüs kiirem, stabiilsem, peaaegu et polegi enam androidiga probleeme (mul huaweo oma, sellega ei ole nagu old va p7 update fail mis nad siin äsja tegid)
Sõrmejäljelugeja telefoni tagaküljel on ka hea (nt. Hua mate s ja honor) kui ekraan kohe avaneb kui näppida ja saab ka kõnele vastata sellega (endal pole, see ka ainis mida igatsen)

Hetkel rohkem asju mis telefonist endast sõltuvad ei meenunud. Need prosed ja asjad ka muidugi olulised et kõik sujuks.

Akud võiks ja paremaks minna....

Täpselt sama teema on talverehvidega. Pannakse üks nael juurde, võetakse üks detsibell vähemaks ja ullikesed ostavad ja kiidavad :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2015 22:30 
Kasutaja avatar

talverehv on vähe teine teema.

Aga 2a vanustel telefonidel on vahe sees küll, mis samas hinnaklassis. Praegu saad sama raha eest ikka palju parema asja ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2015 22:34 
Kasutaja avatar

http://www.elephonestore.com/elephone-p ... -gold.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 00:49 

fabre kirjutas:
Teed palju panoraamselfiesid? :D

See oli test kas keegi viitsib lugeda ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 09:46 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
2a jooksul muutunud mille eest olen nõus natuke maksma:

Ekraanid läinud oluliselt paremaks
Telefone tehakse ka alumiiniumist jne, disain viisakam
Telefoni kaameraga saab teha päris häid pilte, timelapse funkts, ööpildistamine jne, hobifotograafile head asjad.
Ok kiirem nett ka
Korralik screen mirroring telekasse jne (miracast, dlna) ja selle sujuv toimimine.
Panoraamselfie
Opsüs kiirem, stabiilsem, peaaegu et polegi enam androidiga probleeme (mul huaweo oma, sellega ei ole nagu old va p7 update fail mis nad siin äsja tegid)
Sõrmejäljelugeja telefoni tagaküljel on ka hea (nt. Hua mate s ja honor) kui ekraan kohe avaneb kui näppida ja saab ka kõnele vastata sellega (endal pole, see ka ainis mida igatsen)

Hetkel rohkem asju mis telefonist endast sõltuvad ei meenunud. Need prosed ja asjad ka muidugi olulised et kõik sujuks.

Akud võiks ja paremaks minna....

Kõigega ei nõustuks, minu arvates said juba 2 aastat tagasi telefonid suhteliselt valmis - enam pole arengut väga toimunud.

Võtame näiteks Eestis suht populaarse HTC ONE M7.

Ekraan pole kindlasti läinud oluliselt paremaks. M7 reso 2 aastat tagasi oli 4,7 tolli ekraanil 1080 x 1920 pixels (~469 ppi pixel density). Tänapäeval on pixel density suhteliselt sama ja isegi kui on suurem siis see on pigem numbrite mäng. Silmaga midagi ei erista kui just luubiga piksleid taga otsima ei hakka.
Kaamerad pole mingit metsikut hüpet teinud. Aeg-ajalt lisatakse piksleid juurde, üritatakse optikat parandada. Facebooki piltide uploadijal pole absull vahet - muidu erinevaid pilte võrdlema hakates on midagi paremaks läinud küll.
Kiirem nett? LTE on vana nähtus, mis uuendust siin kahe aasta jooksul olnud on.
Screen mirroring oli ka enne olemas ja pigem tarkvaraline lahendus. Ka nendel vanadel käsnadel tuleb uuem OS'i versioon ja saavad selle uuenduse. Tahaks loota, et on stabiilsemaks läinud? Minu praktika ütleb, et mitte.
Opsüs kiirem ja stabiilsem - tahaks loota kuigi reaalsuses väga ideaalset meil ikkagi pole. Kõik hangub ja freezib - nii iOS kui ka Androidil on hulgim juhuseid kus ei saa kõnele vastata. Odavama otsa android telefonidest ei hakka rääkimagi, saab max 1 aasta kasutada. Tootja poolt tehakse tarkvarauuendusi mis nimme teevad telefoni aeglasemaks :D

Sõrmejäljelugeja - vot see on minu arvates ainuke kasulik asi mis uutele telefonidele lisatud on. Räigelt tüütu on mingit pin'i või joont ekraanil vedada, paraku töö pärast on mul kohustuslik pin'iga telefoni lukustada. Sõrmejäljelugeja teeks asja mugavamaks küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 09:51 

oh te olete ikka nii õnnetud inimesed siin et kõik hangub ja freezib. Ausõna, mul enda telefoniga on täiesti null probleemi softi osas....

Kiirem nett 2a jooksul tähendas pigem seda, et operaatorite poolt on võrke parandatud ja tihendatud, jah tõesti telefoni patta seda väga ilmselt lisada ei saa... aga kindlasti on ka LTE kiibid paremaks läinud (ilmselt tavakasutaja ei märka).

Kaamera - tegelikult on ikka küll vahe 2a taguste kaameratega. Oleneb lihtsalt mis telefone võrrelda. Juba optiline pildistabi on palju palju sujuvam kui oli 2a tagasi. Tegelikult 2a on vist juba natuke lühike aeg millega võrrelda jah. Võrldeks mingi 2013 algusega pigem kui lõpuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 10:01 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
oh te olete ikka nii õnnetud inimesed siin et kõik hangub ja freezib. Ausõna, mul enda telefoniga on täiesti null probleemi softi osas....

Võib-olla tõesti. Siin pole mõtet vaidlema hakata, igal ühel oma õige arvamus. Minu praktikas töötavad sama hästi/halvasti (kuidas võtta) nagu 2a tagasi.

RustyZ kirjutas:
Kiirem nett 2a jooksul tähendas pigem seda, et operaatorite poolt on võrke parandatud ja tihendatud, jah tõesti telefoni patta seda väga ilmselt lisada ei saa... aga kindlasti on ka LTE kiibid paremaks läinud (ilmselt tavakasutaja ei märka).

Kõik õige.

RustyZ kirjutas:
Kaamera - tegelikult on ikka küll vahe 2a taguste kaameratega. Oleneb lihtsalt mis telefone võrrelda. Juba optiline pildistabi on palju palju sujuvam kui oli 2a tagasi. Tegelikult 2a on vist juba natuke lühike aeg millega võrrelda jah. Võrldeks mingi 2013 algusega pigem kui lõpuga.

Pildistabikas on hea lisa - mis võiks olla uuel vingel nutitelefonil. Hämaras saab oluliselt paremaid pilte.

Aga jah, kokkuvõtteks 2 aastat on lühike aeg millega võrrelda. Kõike on lihvitud natuke paremaks, suurt hüpet pole kuhugi poole enam liikunud. Minu soovitus on, et inimesed kes ostsid 2 aastat tagasi high-end telefoni - kasutage rahus edasi (kui just pole lihtsalt ära tüütanud) ja kes iga aasta uue odava otsa juustu ostavad - jätkake sama rada. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 10:11 

nojah, ega ma ostan ka täna telefoni selle järgi et kui kõik funktsioonid olemas siis välimus paneb asja paika :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 11:25 
Kasutaja avatar

cobra kirjutas:
http://www.elephonestore.com/elephone-p8000-3gb-mtk6753-gold.html
Kui tööandja poolt telefoni ei oleks, võtaks selle mõtlemata ligi :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 11:32 
C4V6
Kasutaja avatar

Raghza kirjutas:
cobra kirjutas:
http://www.elephonestore.com/elephone-p8000-3gb-mtk6753-gold.html
Kui tööandja poolt telefoni ei oleks, võtaks selle mõtlemata ligi :rokib

WTF :D
Üsna lai valik on neil http://www.elephonestore.com/buy-elepho ... =price&p=2

http://www.elephonestore.com/elephone-v ... phone.html Näiteks 222 euri eest sony kaameraga ja näitajate poolest paljudest kõvasti üle asi :D

või http://www.elephonestore.com/elephone-v ... e-nfc.html

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 15:16 
Kasutaja avatar

Ma väga kahtlen, kas nn. hiinakad kestavad kauem kui aasta, ilma suurte probleemideta. Mis kokkuvõttes tähendab, et 400-600 eurone telefon tuleb odavam. Kui just bingo ei ole ja niiskuskahjustusega pikalt saadetakse.
Kunagi ammu sai omatud Prestigio(ei ole hiinakas) telefoni ja mis ma oskan öelda. näiliselt sõnaotseses mõttes kõik toimib aga reaalselt kasutada ei saa. Igasugune tootetugi oli olematu. Aasta jooksul sai ühe tarkvara uuenduse ja see oli kõik.
Hiinakate puhul pole avaldatud mis klaasi nad kasutavad, akud võivad suure mahtuvusega olla, kuid kas ka toimivad ja kui kaua!?
Hiinast telefone tasub muidugi osta, kuid peab arvestama, et ehk tuleb seda iga aasta teha. Vähemalt on pidevalt kaasaegne telefon, mitte kaks-kolm aastat vanade omadustega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 16:05 
Kasutaja avatar

Sain tasuta iPhone 6 klooni. Petab ära küll. Saan ka kõvatada nüüd :D

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 16:27 
Kasutaja avatar

kui kloon on? Ja mis opsüsteemiga käib?
Sugulane näitas kunagi ammu üht samsung S3 või S4 koopiat. Poolpimeda või mõne vanamuti petaks ära, aga peal oli android 2.3, ekraan oli see vanakooli "pehme" ja survetundlik. Ilgelt aeglane ka muidugi.

Sain oma Lenovo "hiinaka" eile kätte, praeguse seisuga ilgelt rahul - 1920x1080 IPS ekraan, 3gb RAM'i, rohkem tuumasid kui vaja (8) ja kätte istub ka veel napilt parajalt. Suurem oleks juba labidas. Korpus ka eriti mõnus, klaas ja metall. Pole plastkänkra tunnet.

Ainus senine "miinus" on olnud kõlar. Aga kuna ma olen niikuinii heli suhtes väga kriitiline, siis ükskõik millise telefoni kõlarit kasutaks ainult üliäärmuslikus olukorras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 16:52 
Kasutaja avatar

Tellisin ja nädal kasutanud Elephone P8000. Aku on hea, peab kaua. Kestvuse kohta oskan öelda kunagi hiljem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2015 18:30 
Kasutaja avatar

Hiinast sai tellitud üks android käekell. Miinuseks on natuke lahja mikrofon ja lahja kõlar. Maksin 30 eurot ja olen rahul. 250-300 originaali eest maksta! Rahast oleks kahju olnud ja ei ole ka sellist kulutust väärt. Talvel käed-vabad seadmena kasutamiseks on natukene tülikas, suvel t-särgiga aga võib päris mugav olla. Aktiivselt kasutanud ei ole. Kaks 8 tunnist päeva telefoniga ühendatult peab vastu kindlasti, sisaldades mõned lühikesed kõned. Viivitus kõnedel on sees ja see on natuke häiriv. Seda teadsin ka eelnevalt youtube-is leiduvate videode põhjal. Kui sim kaardi saaks sisse panna, siis toimiks ka ilma viivituseta, paraku ei taheta väga anda twin-sim-i. EMT vist on ainuke, kes seda eraisikutele pakub.
https://youtu.be/XdIxw2aNaps

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis