Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.10.2025 15:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 05.02.2011 21:33 
Kasutaja avatar

Ei

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 22:27 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Virukeskuse ees olevat ka keegi jalapealt magama jäänud roolis ja siis järsku paugupealt pirta poole põrutanud :D
Üleväsimuse ,magamatuse ja liigse tööga ning päikese silmapaistes pole keeruline jalapeal magam jääda või kasvõi rooli keerates.Neil vedas ka vist ,et asi nõnda lõppes ,juhtus,toimus aga olukord muidugi kahtlane :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 22:33 
Kasutaja avatar

IRW@squad kõigil juhtub :D
Mingid narkolepsia haiged ilmselt :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 22:37 

krt see veel hullem ,kui täispeaga sõitmine! Jääd samamoodi sõidu palt magama ja kütad mõnest jalakäijast üle, nii et pole asigi. A no samas, ikka juhtub!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 00:18 
Kasutaja avatar

Krt,sõidupealt vist ei ole võimalik magama jääda...aga jah,fooritaga seistes vms on see täiesti võimalik(ise küll kogenud ei ole)
Kolleeg,samamoodi jäi torupilli selveri juures magama...600eeki trahvi ja saadeti koju magama :D

Aitab OT-st minupoolt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 03:41 
Kasutaja avatar

Sõidupealt on täiesti võimalik magama jääda.. eriti maanteel sõites, kui on suur väsimus peal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 12:43 
Kasutaja avatar

Streetr kirjutas:
Sõidupealt on täiesti võimalik magama jääda.. eriti maanteel sõites, kui on suur väsimus peal.

kunagi sai seda tehtud päris tihti. päeval tööl ja öösel sangas. Õnneks olid inimesed kõrval, kes kohe üles peksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 13:47 
Kasutaja avatar

SpikeBMW kirjutas:
Streetr kirjutas:

kunagi sai seda tehtud päris tihti. päeval tööl ja öösel sangas. Õnneks olid inimesed kõrval, kes kohe üles peksid.

mul eksi isale meeldis jubedalt roolis magada. aa kurat naine koguaeg kõrval ja teadis seda, lõpuks kavaldas mees naise üle, hakkas sõitma päikseprillidega, et naine aru ei saaks kuna magama jäi :) Nüüd on jälle keelatud päikeseprilliga sõitmine.
nooruses oli kunagi isegi pilli ära ehitand sellepärast. hetkel sõidab suhteliselt tihti Tallinn-Tartu-Tallinn marsuuti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 14:19 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
SpikeBMW kirjutas:
Streetr kirjutas:

mul eksi isale meeldis jubedalt roolis magada. aa kurat naine koguaeg kõrval ja teadis seda, lõpuks kavaldas mees naise üle, hakkas sõitma päikseprillidega, et naine aru ei saaks kuna magama jäi :) Nüüd on jälle keelatud päikeseprilliga sõitmine.
nooruses oli kunagi isegi pilli ära ehitand sellepärast. hetkel sõidab suhteliselt tihti Tallinn-Tartu-Tallinn marsuuti.

Tõesti paras HUUMOR

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 17:29 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Viha taltsutamine

Kui sul aeg-ajalt on tõsiselt halb päev ja sa pead seda kellegi peal välja elama, siis tee seda mõne võõra peal!

Ükskord istusin oma laua taga, kui mulle meenus telefonikõne, mille olin unustanud teha. Ma leidsin numbri ja valisin selle. Meeshääl vastas: "Hallo!" Ma ütlesin viisakalt: "Mina olen Tiit. Kas ma saaksin rääkida Marek Piegusega?!" Vastuseks karjus meeshääl mulle kõrva: "Hangi omale õige number, kurat!" ja lõi telefonitoru hargile. Ma ei suutnud uskuda, et keegi saab olla nii häbematu.

Kui ma valisin Mareki korrektset numbrit, et talle helistada, avastasin, et olin kogemata kaks viimast numbrit segamini ajanud.

Peale temaga kõne lõpetamist otsustasin uuesti helistada valele numbrile. Kui sama tüüp telefonile vastas, karjusin ma: "Sa oled sitapea!" ja panin toru ära. Ma kirjutasin ta numbri üles ja kirjutasin sinna kõrvale sitapea. Ja kleepisin selle lauaplaadile. Iga paari nädala tagant, kui ma maksin arveid, või mul oli eriti s*** päev, helistasin ma talle ja karjusin: "Sa oled sitapea!"
Kui hakati pakkuma „numbrinäidu” teenust, mõtlesin, et mu teraapiline sitapeale helistamine peab saama lõpu, sest võin vahele jääda. Igaks juhuks otsustasin kontrollida, kas jobu sellest teab. Ma helistasin tema numbrile ja ütlesin: "Tere! Mina olen Toomas Tool Elionist. Helistan, et teada sada, kas te olete juba tuttav meie uue „numbrinäidu” teenusega?" Ta karjus: "EI!" ja lõi telefoni hargile. Ma helistasin talle kiiresti tagasi ja ütlesin: "See on sellepärast, et sa oled sitapea!" ja katkestasin kõne.

Ühel päeval kui olin Selveri juures ja valmistusin parkima, lõikas mingi tüüp musta BMW-ga mul tee ära ja parkis end kohale, mida ma kannatlikult oodanud olin. Ma tuututasin signaaliga ja vehkisin kätega - tema lihtsalt näitas mulle keskmist sõrme. Aga tema auto küljeaknal ilutses silt: MÜÜA, koos tema telefoninumbriga. Ma kirjutasin selle üles...

Paar päeva hiljem, kohe peale seda, kui olin esimesele sitapeale helistanud (mul oli ta number kiirvalimise all) ja ta korralikult läbi sõimanud, arvasin, et ma helistan sellele BMW sitapeale ka. Ma küsisin: "Kas teie olete see, kellel on must BMW müüa??" Ta vastas: "Jah, olen küll!" Ma küsisin: "Kas ma saaksin seda ka näha?" Ta ütles: "Jah, ma elan Vanapapli 14, Veskimöldres. See on helebeeþ majake ja autod on kohe ette pargitud." Siis küsisin: "Mis su nimi on?" Ta ütles: "Mu nimi on Madis Muul." "Millal on hea aeg, sind leida, Madis?" "Ma olen kodus igal õhtul, peale kella 17" "Kuule Madis, kas ma saan sulle midagi öelda?" "Jah?" "Madis, sa oled sitapea!" Siis panin ma toru ära ja salvestasin ka tema numbri kiirvalikusse.
Edaspidi, kui mul oli probleeme, oli mul kaks sitapead, kellele helistada. J
Ühel päeval olin kogu maailma peale tige ja otsisin oma vihale väljundit. Siis tuli mul idee. Helistan esimesele sitapeale. Ta ütles: "Hallo" Ma ütlesin: "Sa oled sitapea!" kuid ei pannud toru ära. Ta küsis: "Oled sa veel seal?" Ma vastasin: "Jah" Ta karjus: "Lõpeta mulle helistamine!" Ma ütlesin: "Eks sunni mind!" Ta küsis: "Kes sa oled?" Ma vastasin: "Mu nimi on Madis Muul" Ta ütles: "Jah?? Kus sa elad?" Ma vastasin: "Sitapea, ma elan Vanapapli 14, Veskimöldres, beeþis majakeses. Mul on must bemm maja ette pargitud, et sa teaksid." Ta ütles: "Ma tulen kohe sinna, Madis-poiss. Ja sul on parem juba testament ära teha!" Ma ütlesin: "Jah, ma juba tõsiselt kardan, sitapea!" ja panin toru ära.

Siis helistasin ma teisele sitapeale. Ta ütles: "Hallo?" Ma ütlesin: "Hallo, sitapea!" Ta karjus: "Kui ma peaksin teada saama, kes sa oled..." Ma ütlesin: "Mis siis saab?" Ta ütles: "Ma kütan su [piiks] kuumaks!" Ma vastasin: "Sul on see võimalus, sitapea! Ma tulen kohe sinu juurde!" Siis panin ma toru ära ja helistasin politseisse. Ütlesin, et elan Vanapapli 14, Veskimöldres ja et ma olen teel koju, et tappa oma elukaaslasest pedesõber.

Siis helistasin ma Kanal 2 Reporterisse, et kohe läheb lahti mölluks lahti aadressil Vanapapli 14. Vennad lubasid kärmelt kaameratega kohale kimada. Seejärel läksin oma autosse ja sõitsin Veskimöldre poole.

Ma jõudsin sinna täpselt õigel ajal, et näha kuidas kaks sitapead just kohale jõudnud politseiauto ees teineteist tümitasid. Ning loomulikult ei puudunud ka telemehed oma kaameratega…
Kohe tundsin ennast PALJU paremini. Viha taltsutamine toimib tõepoolest, tuleb ta lihtsalt enda seest välja lasta!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 21:01 

Kuidas juristid oma lapsele Punamütsikest loevad

Käesolevaga edastame teile informatsiooni juhtumist seoses eelkooliealise alaealisega, keda vastavalt kohalikule tavale nimetatakse tema ebatüüpilise peakatte tõttu Punamütsikeseks. Eelnimetatud Punamütsikese emale toimetati kätte lihtkiri tema emalt, millega viimane teatas enda haigestumisest ja hooldusvajadusest, mille põhjal Punamütsikese ema otsustas vanaemale kätte toimetada saadetise, mis sisaldas toiduaineid ja ravimeid. Enne saadetise kättetoimetamise alustamist keelati Punamütsikesel tema ema poolt vanema õigustele toetudes kõrvale kaldumine saadetise kättetoimetamiseks kasutatavalt jalgteelt. Jalgteel astus Punamütsikesega kontakti looduses vabalt elav metsloom, kes kallutas teda ema poolt rakendatud keeldu otseselt rikkuma, mahitades teda metsasaaduste korjamisele. Uluk nõudis Punamütsikeselt õigusvastaselt selgitusi temal kaasas oleva toidu veoks kohandatud kandevahendi sisu kohta ja tegi Punamütsikest küsitledes kindlaks tema vanaema alalise elukoha. Toidunappuse tõttu sisenes uluk seepeale identiteedipettust kasutades vanaema eluruumidesse ja neelas eelnimetatud haiguse tõttu liikumisvõimetu isiku alla tahtlusega ta ära seedida. Punamütsikese jõudmisel eluruumi sooritas uluk taas identiteedipettuse esinedes seekord vanaemana ning pani seejärel toime teistkordse allaneelamise luues niiviisi teoobjekti paljususe. Elamu vahetus läheduses viibinud jahipidamisõigust omav isik sisenes ehitisest kuuldud heli peale, tehes kindlaks selle pärinemise ulukist. Seejärel tulistas jahipidamisõigust omav isik ulukit registreeritud tulirelvast tiheasustusalale tunginud uluki surmamiseks sätestatud korras. Surmatud uluki ebatavaline välimus andis alust arvata, et selle sees võib leiduda inimmaterjali. Selle kindlaks tegemise eesmärgil avas jahipidamisõigust omav isik torke-lõikerelva abil surmatud uluki kõhuõõne, misjärel pääses sealt välja veel elusolev Punamütsikene, samuti eelnimetatu vanaema. Kui asjassepuutuvate isikute kohta ei ole välja antud arstliku surmatõendit ega koostatud surmaakti perekonnaseisuameti poolt, tuleb eeldada nende elusolekut

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 23:51 
Eliit

Huumor

http://e-pood24.eu/et/garantii-voi-miks-on-e-pood24eu-

Probleemide lahjendamine IMO parim :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2011 09:34 
Kasutaja avatar

Peab hakkama siis sedamoodi punamütsikest lapsele lugema :D On selliseid tükke veel kusagilt saada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2011 18:41 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2011 21:04 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 32 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis