Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.10.2025 16:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 07.02.2011 23:22 

10 põhjust, miks on lõbus olla Justin Bieber

10. Hea on olla popstaar ilma, et peaks Steven Tyleri ees (superstaarisaates) prooviesinemist tegema.

9. Mind instrueerib igal hommikul CIA.

8. Ärritage mind ja ma saadan teie majja 50 000 karjuvat tüdrukut.

7. Kui ma olen haige, teeb arst lõbusaid nalju Bieberi-palavikust.

6. Võimalus külastada Lettermani saadet ja oma iidolit, Paul Shafferit.

5. Juuksuris saan paluda, et tehke mulle minu soeng.

4. Neljandas punktis saan öelda, et alates 11. veebruarist minge mu filmi «Never Say Never» vaatama.

3. Ootan põnevusega, mil hakkan mängima oma telesarjas «CSI:Bieber».

2. Kui ma kirjutan Twitteris «Ma just aevastasin.», säutsub miljard inimest vastu «Terviseks!».

1. Ma saan lugeda oma fännikirju Lettermanilt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2011 23:36 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Chuk Norrisel tuleb piiberi naljade peale nareatus näole ja pisar silma.
Chuk norris on koos piiberiga nalja teinud>.......... näiteks (vietnamis)
chuk noris kasutas piiberi nalju,laule vastaste peal (võitlustes)
Chuk norrise lemmik laulja on justin biiber
Chuk norris ei saa magada ,sest ta kuulab biiberi laule
Chuk norrise seljale on joonistatud biiberi pea

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2011 23:48 
Kasutaja avatar

Uneteemal roolitaga (eelmise lehekülje jutt) tuli meelde vanast foorumist http://www.streetrace.org/arhiiv/viewto ... lis+magama
Mäletan, et mõne mehe lugu oli küll päris naljakas, nt
evolution7 kirjutas:
juhtus siis Saaremaa Rally 2006...kaks päeva järjest võetud ja avastasime ennast lõpuks kuskilt kuressaarest 15km eemal ja oli vaja linna sõita--kuna teised olid kohe väga täis,siis mõtlesin et s*ta kah hüppan rooli...uni oli jube...mäletan et sõitsin rahulikult mööda mnt-d ja minust taga pool u. 100m sõitis yks Lexus 200is..ja kui silmad lahti tegin oli see LExus u. 100m juba eespool...siis võttis ka ikka junni jahedaks ja jäin tee äärde seisma ja turgutaasin pead ja Põit;)
lõppes kyll õnnelikult,aga kujutan ette LExuse inimesi...teevad mööda sõitu ja avastavad et Kõik 5 inimest magavad...:D

Viimati muutis ValgeKotkas, 07.02.2011 23:54, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2011 23:51 

oopc kirjutas:
Chuk Norrisel tuleb piiberi naljade peale nareatus näole ja pisar silma.
Chuk norris on koos piiberiga nalja teinud>.......... näiteks (vietnamis)
chuk noris kasutas piiberi nalju,laule vastaste peal (võitlustes)
Chuk norrise lemmik laulja on justin biiber
Chuk norris ei saa magada ,sest ta kuulab biiberi laule
Chuk norrise seljale on joonistatud biiberi pea

Mis asja??? Ise mõtlesid välja?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 00:08 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei olnud vaja suurt mõelda ,lihtsalt kirjutasin.
Uni roolis aga on karm teema.Mingid pikemad otsad siis jääks tee äärde seisma kuid kui omas linnas hakkab kimbutama siis nagu ei viitsi seisma ka jääda eriti.Hullem olukord mul meeles järvevanal sõites see oli ikka miskipärast uskumatult kole olukord mis meeles,hirm oli teglikult ,et pidi rooli kangelt otse hoidma ,et masin ka otse sõidaks tee suhtes aga tee mis tahad see oli ikka kole keeruline.Olukord oli veel päris hommikul ka aga isegi neile vähestele liiklejatele võis vale mulje jääda ,näiteks kui alkoholi tarbinud juhist jne ,kartsin ,et ehk kituvad mentidele ära andes eksitavat vihjet ja pärast tulevad kimbutama jne.Samas ma oleks mõistnud ka kaasliiklejaid.
Igatahes sai veel ringi sõidetud ja siis kesklinnas võeti kontrolliks maha ja politseinikul oli ka kole kahtlus asjast ja küsis ka ,et ega midagi sa varja ning siis puhusin ennast roheliseks ning unisepeaga sõit võis jätkuda.Väga väsinud,unine,magamata inimene võib jätta mulje kui joobes jne isikust ning samas ka käitumine.igatahes jõhker asi aga seda väga kontrollida ei saa.
Väsita end ära maga jne ning on pidevalt lahe olla endal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 12:52 

Tegelikult ütlesin ja uurisin ka ,kuidas hetkel lood on .Kõik kohad pidavat niigi täis olema ,et neil poleks olnud minuga midagi teha ega kuhugi paigutada niivõinaa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 12:54 

oopc kirjutagi ainult siin teemas,siis ma võtan sult igno ka maha :D
su tekstid sobivad ainult siia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 12:56 

Anna andeks ,kahjuks ma ei saa .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:42 
Kasutaja avatar

Müüjal tundub olevat hea huumorisoon: http://www.osta.ee/17070171

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:55 
Kasutaja avatar

-DK- kirjutas:
Müüjal tundub olevat hea huumorisoon: http://www.osta.ee/17070171

Parim automüügi kuulutus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 10:21 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Uni roolis aga on karm teema.Mingid pikemad otsad siis jääks tee äärde seisma kuid kui omas linnas hakkab kimbutama siis nagu ei viitsi seisma ka jääda eriti.Hullem olukord mul meeles järvevanal sõites see oli ikka miskipärast uskumatult kole olukord mis meeles,hirm oli teglikult ,et pidi rooli kangelt otse hoidma ,et masin ka otse sõidaks tee suhtes aga tee mis tahad see oli ikka kole keeruline.Olukord oli veel päris hommikul ka aga isegi neile vähestele liiklejatele võis vale mulje jääda ,näiteks kui alkoholi tarbinud juhist jne ,kartsin ,et ehk kituvad mentidele ära andes eksitavat vihjet ja pärast tulevad kimbutama jne.Samas ma oleks mõistnud ka kaasliiklejaid.
Igatahes sai veel ringi sõidetud ja siis kesklinnas võeti kontrolliks maha ja politseinikul oli ka kole kahtlus asjast ja küsis ka ,et ega midagi sa varja ning siis puhusin ennast roheliseks ning unisepeaga sõit võis jätkuda.Väga väsinud,unine,magamata inimene võib jätta mulje kui joobes jne isikust ning samas ka käitumine.igatahes jõhker asi aga seda väga kontrollida ei saa.

Suht julm see une teema, lubade alguses sai kah lenksu sõidetud peaaegu iga öö, naljakas on see et selle vastu ei aita mitte kui midagi, autos oli 2 kilost pioneeri mis lõugasid, kõik aknad olid lahti aga kasu ei midagi ikka vajus silm kinni :D Üksi kõigehullem sõita. Nüüd juba harjunud kui paar ööd vahele jääb siis lahe olla nagu koomik oopc seletas. ahjaa kõige lahedam oli siis kui ma magades vastu kitse oma autol peegli ära sõitsin :D paugu peale ärkasin üles ´ja enam und ei tulnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:00 

Brittide elu käimas nende silme eest läbi:
"Tass teed, tass teed, tass teed... peaaegu sain keppi, tass teed"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:47 

Tönts kirjutas:
oopc kirjutas:

Suht julm see une teema, lubade alguses sai kah lenksu sõidetud peaaegu iga öö, naljakas on see et selle vastu ei aita mitte kui midagi, autos oli 2 kilost pioneeri mis lõugasid, kõik aknad olid lahti aga kasu ei midagi ikka vajus silm kinni :D Üksi kõigehullem sõita. Nüüd juba harjunud kui paar ööd vahele jääb siis lahe olla nagu koomik oopc seletas. ahjaa kõige lahedam oli siis kui ma magades vastu kitse oma autol peegli ära sõitsin :D paugu peale ärkasin üles ´ja enam und ei tulnud :D

Kui suitsumees oled tee suitsu autos ja peamine: kahe istme vahele pane pähklipakk
ja noki ykshaaval neid. Kuna koguaeg käsiu liigub siis hoiab üleval väga ilusti. Muusika jmt ei aita, mingi aeg muutub see suppari tagumine monotoonseks heliks ja aju lykkan ennast shut downi ja luugid vajuvad ikka kinni....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:58 

tomcraft kirjutas:
Kui suitsumees oled tee suitsu autos ja peamine: kahe istme vahele pane pähklipakk
ja noki ykshaaval neid. Kuna koguaeg käsiu liigub siis hoiab üleval väga ilusti. Muusika jmt ei aita, mingi aeg muutub see suppari tagumine monotoonseks heliks ja aju lykkan ennast shut downi ja luugid vajuvad ikka kinni....

Ei tea, siiamaani suutnud koguaeg roolis üleval olla nii, et panen mõne laulu valjult mängima, mille sõnu tean, siis üürgan seda kaasa. Samal ajal mängid ka igasugu pille vastu rooli, trumm on põhiline, vahepeal kimud mõned suitsud ja värgid. Ma olen juba ammu öelnud, et uute autodega sõitmine on nii kuradi igav, et kui nüüd roolis telefoniga rääkimine ja suitsetamine ka ära keelatakse, siis on küll hullumaja. Maanteepeal sõidad, siis püsikiirusehoidja sees, käike vahetab kast automaatselt, kojamehed teevad oma tööd automaatselt, tuled reguleeruvad automaatselt, isegi makk reguleerib ise oma sagedusi paremaks ja kurat, auto enam katki ka ei lähe teeääres. Veneajal oli inimestel ikka parem elu, vaheta käike, täida radikat, vaheta igasugu juppe autoküljes ja tee tuhat muud trikki veel, no katsu sa nii magama jääda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 16:10 
Kasutaja avatar

Kus nali on ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 32 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis