Nagu juba ennist mainitud, siis ajad on lihtsalt muutunud. Eks see 10ne ja rohkem aasta tagune seltskond on paratamatult vanemaks saanud ja väärtused elus muutunud. Pigem eelistatakse veeta õhtud pereringis, kui kuskil linnavahel kummi vilistades. Aga see on ka täiesti normaalne areng positiivses suunas, kui see nii poleks, vaat siis võiks rääkida isegi pigem arengupeetusest. Ja eelnev ei tähenda sugugi seda, et keegi on pehmeks vms muutunud, lihtsalt väljund on muutunud. Selles asemel, et öösel linnavahel kummi vilistamas käia, ollakse perega koos, kuid käiakse nt nädalavahetusel (võttes ka pere kaasa) Audru ringil vms, kellel rohkem võimalust sõidab kogu perega Nürnburgringile oma sõiduoskusi lihvima.
Ise ma pole küll kunagi ühegil nö Rocca või Ülemiste streetracel käinud, kuna sellised rahvakogunemised pole minu rida, kuid mõne sõbraga kahekesi või natuke suurema oma seltskonnaga on sõitmas käidud ikka. Kuid nüüdseks, kui oleme ligi 30nesed (ise küll selle piiri napilt ületanud), kõigil juba oma pered ja muud huvid ning tõesti mingit öist kummi vilistamist enam ei toimu, seda juba tegelikult suht kaua. Küll käin ise aegajalt nö
sõitmas. Eks püüan ise ka omamoodi ikka lippu kõrgel hoida ja olen omamoodi uhke, et pole tänase päevani ühtegi diislit omanud ja niikaua, kui on alternatiiv bensiinimootorite näol, ma seda teha ka ei kavatse
Mis aga puudutab uut põlvkonda, noh siis vast tõesti kõik need tänapäevased facebookid ja muu selline crap, millest ise kindla järjepidevusega eemale hoian, võtab võibolla niivõrd palju aega, et ei jõutagi nö õue mängima minna ja eks kõik see muudabki need noored pehmemaks. See, et kuskil peol joomas ja lällamas käiakse ning omaarust naisi rebitakse, pole küll mingi näitaja. Eks see põlvkond, kes 90ndatel teismelisena kuskil Lasnamäel vms kohas üles kasvas, mõistab millest jutt.
Aga foorum enne ja nüüd, siis olen kindlalt sellel arvamusel, et nüüd on foorum meeldivam koht aega veeta, teemad seinast-seina ja igale maitsele.