Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: AS Eesti Politsei aktsiad tõusid
PostitusPostitatud: 25.12.2008 11:17 

Eile õhtul pisut enne 21 kihutas üks Honda Civic mööda sõpruse pst mustamäe poole (möödus teistest mööda ühistranspordi rada ja ikka tublisti kiirust ületades) ning sai koheselt ka "jõulukingi" sinistelt.Ei tea,kas mõni tahtis veel vanade tariifide eest litakat saada,teades,et laupäevast tuleb kõik 2 korrutada? :lol
Ilmselt tänu tariifide tõstmisele on riigieelarve järgmine aasta juba juuliks + poolel :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 12:31 

vaevalt nad sellega riigieelarve täis saavad.Kui 40% loodetust saavad, siis ka hea, sest ebamus nagunii ei naksa neid trahve.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 12:37 

to tr22nsmees: milline see normaalne osariik oleks kus neegreid ja homosid ei sallita? Või mis nad üldse sulle teinud on? said suure vändaga neegrilt taha nii, et silmad pahupidi? :lol
Aga anyway, kui selline osariik olemas peaks olema, siis pakun, et ega seal vist "võõraid eestlasi" eriti samuti ei sallita :)

ja noh, tegelikult riik on ikkagi selline nagu me ise oleme. Millest me üldse siin räägime? et ei saa 90-nega lasteaia juures ketsi lasta? ja no seda juttu, et 55-ga kogu aeg politseilt kotid taha saate võite oma vanaemale rääkida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 12:39 
Kasutaja avatar

üx pull asi ma, käisin Jüris üx päev ja nägin 5te patrulli kõik mõõtsid erinevates kohtades kiirust..nagu täitsa **** vahel Tallinnaski ei näe ühtegi patrulli mingi nädal aega...peatusin veel ühe kõrval vaatas mind lolli näoga, oleks ta vaid teadnud et mul polnud auto dokumente ega juhilubasid ega ka pabereid selle kohta mis autos vedeles:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 12:54 
Kasutaja avatar

bemarimees kirjutas:
üx pull asi ma, käisin Jüris üx päev ja nägin 5te patrulli kõik mõõtsid erinevates kohtades kiirust..nagu täitsa **** vahel Tallinnaski ei näe ühtegi patrulli mingi nädal aega...peatusin veel ühe kõrval vaatas mind lolli näoga, oleks ta vaid teadnud et mul polnud auto dokumente ega juhilubasid ega ka pabereid selle kohta mis autos vedeles:D

Et nüüd oled uhke, et kui palju Sa suutsid ühe korraga patustada ja saad nüüd magada täitsa rahulikult kohe?
Aga vaata, Sa sõitsid korralikult ja Sind ei peetud ja ei saanud trahvi, see et doke kaasas ei ole, olen minagi unustanud, aga trahvi pole saanud, sest olen kenasti käitunud ja tegelt on neil ju võimalus kontrollida ja see, et mulle ei kirjutanud, on nendepoolne "lahkus"
Jamis sun nodisse puutub, kui ise täiesti kahtlane vend ei ole ja kohapeal ei sabista, siis ega nad midagi otsima ei hakkagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 13:00 

koputaja kirjutas:
to tr22nsmees: milline see normaalne osariik oleks kus neegreid ja homosid ei sallita? Või mis nad üldse sulle teinud on? said suure vändaga neegrilt taha nii, et silmad pahupidi? :lol
Aga anyway, kui selline osariik olemas peaks olema, siis pakun, et ega seal vist "võõraid eestlasi" eriti samuti ei sallita :)

ja noh, tegelikult riik on ikkagi selline nagu me ise oleme. Millest me üldse siin räägime? et ei saa 90-nega lasteaia juures ketsi lasta? ja no seda juttu, et 55-ga kogu aeg politseilt kotid taha saate võite oma vanaemale rääkida.

Sa oled mingi vikerkaare inimene,et siin niimoodi kilkad?Kannata ikka paraadini ära,ära tule sellepärast siia foorumisse mölisema.Loomulikult võivad sinised teha 55 km/h sõitmise eest kviitungi...viimasel ajal see ju popp ja noortepärane :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 13:01 
Kasutaja avatar

üldiselt see politsei poolt nussimine on tegelikult vale sest nemad ise tekitasid selle olukorra kus liiklus käest ära läx ja nüüd kohe mingite max trahvidega peedistama hakata on ka vale. Mõnele on isegi +5km/h üle eest saadav trahv palju tänases majandustingimuses. Mina ise juhindun oma vana sõbra Villu Vane ütlusest et +10km/h on lubatud, ise ta ütles nii..tegelikult mul kipub ikka sinna 10-20km/h üle ja maha mind ei võeta millegipärast, kas see on õnn või siis saan kunagi täiega :lol kui end kokku ei võta. Hea näide on eelmisest nädalast ku sõitsin peterburi maanteel 70 alas 80-90km/h ja mõõtsid kuid midagi ei toimunud . Üldiselt selle olukorra on selliseks karmiks ajanud need kes sõita ei oska, kihutatakse igal pool ja vahendeid valimata, autosid ei tunnetata ja pannakse matsu..põhirõhk peax pöörama lubade väljastamisele..neile kes eelmine aasta ja üleeelmine aasta avarii põhjustasid neile ma annaks korralikult tappa..sest nemad on see põhjus mix kaamerad paigaldatakse ja liiklusjärelvalve on selline nagu ta on ..ja krt. mulle meeldib vahel kiiresti sõita..ausalt meeldib aga ma teen seda mõistlikult

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 13:38 

koputaja kirjutas:
to tr22nsmees: milline see normaalne osariik oleks kus neegreid ja homosid ei sallita?

Alabama näiteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 13:59 

aee, turvik, kus oled? Tulen kütan sulle ka sajaga sisse nii, et pärast kuus kuud ei saa potil käia :D
aga üldiselt see, et ma homosid ei vihka ei tee mind kohe paadunud kanninikkariks:)
ise küll igas teemas annate mõista, et igaüks tegelegu oma asjadega, aga kohe kui jutt läheb pededele, siis on kardinaalselt teine stoori. Ei tea, tiba kahtlane... äkki oletegi need kapihomod kelle eest ema hoiatab? :D

aga noh, see pole see teema selle arutamiseks muidugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 14:45 

Tead, turvik, see teema pealkiri on nii või naa abstraktne. Korrektne ja arusaadav (mida tegelikult reeglites ju nõutakse?) oleks a la "trahvid liikluses" vms. Siis saaks õelda, et püsige teemas.

ja kui nüüd "püsida" teemas, siis mida te soovitate? mis on alternatiivid? või lihtsalt lahmite ja vigisete kõige ja kõigi üle millest ise aru ei saa? kas teie alternatiiv oleks linnas 70 km/h ja linnast väljas 150 km/h? või trahvid 100 krooni ja 200 krooni?
mõnus ju, saab lahedalt seadust rikkuda, sest ega 100 krooni ei tapa... paraku MÕISTUST pähe ka see 100 ja 200 krooni ei pane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 15:17 

Jah, paraku on politseinike kes meelega iga pisiasja üle norivad. Aga vaadake ringi siin foorumis. Siin on sama seis. Mõnedele ei meeldi peded ja kui need mõned nüüd juhtumisi oleksid politseinikud, siis vaesed pederastid kes liikluses neile ette jäävad :lol
selle kohta oli vanasõna: teise silmas näeb pindu, aga oma silmas palki ei näe.
Ning mis puutub trahvi suurusesse, siis see on subjektiivne. Lugedes igalt poolt kommentaare, siis ega 600 küll kedagi teisiti käituma pole pannud. kirutakse ja halatakse, mõni isegi uhkustab ja vajutab veel kõvemini

ps. ja ma ei ole rosinaaugu rüütel ega part1 või part2

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 18:16 
Kasutaja avatar

Kui liikluses kihutajad on probleem, siis tuleks ehk alustada vastavate spordirajatiste loomisega. Harjumaale, kus sõidab igapäevaselt umbes 1/3 kuni 1/2 riigi autodest, võiks mingi suurema ringraja ehitada, kus saaks käia enda & auto võimeid proovimas - liiklus oleks kordades rahulikum. Tabasalu kardirada (vaadake ka raja kasutamise hindu!!!) ning Rapla rada kõlbavad niikuinii vaid mikroautodele - mõne Vette, M5, E55 AMG vms'ga pole seal nagu halligi teha, Saugale sõitma minemine maksab keskeltläbi 1 päeva jagu vaba aega + ca 1500.- või rohkem raha.
Aga milleks panna papp magama selleks, et liiklus reaalselt rahulikumaks muutuks - mõttetu üritus. Eesti Politsei, ARK, kohtutäiturite bürood jms asutused peavad eelkõige olema kasumi teenimiseks, mitte selleks, et reaalselt korda luua/hoida.

Nagu ennist üks kodanik arvutas, maksab keskmine tööealine eestlane riigile igal aastal vähemalt 100000.-
Kui mõttetud muidusööjatest ametnikud lahti lasta, lõpetada mingite üüratute sammaste/monumentide püstitamine, siis võiks ju sellest rahast suht-koht kõigeks jaguda? :wink:

Mind ei ajagi närvi otseselt see, et trahve tõstetakse (kui sellel oleks mingi mõistlik põhjus, siis palun väga!) - kuid riigikassa täitmise nimel autoomanikke lõputult peetida on ikka pisut ülekohtune. Ma ei imestaks, kui Ansip va tropp, tuleks varsti välja plaaniga, et tõstame kütuseaktsiisi 5.- per liiter, et varem euroga liituda saaks... keda see euro kotib? 75% eestlasi vähemalt mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 18:20 
Kasutaja avatar

+1

Pole tallinnas tõesti kohta kus natukene autot ja ennast proovile panna, aga loomulikult teeme seda siis linnaliikluses.
Tabasalu rada..no on see üldse rada? seal ei saa 3 käikugi piirajasse lasta :lol
Rapla rada..see samamoodi kütuse raiskamine.
Ehk siis võiks ju ometi midagi kuskile kerkida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 18:28 
Kasutaja avatar

tr22nsmees kirjutas:
Ma ei imestaks, kui Ansip va tropp, tuleks varsti välja plaaniga, et tõstame kütuseaktsiisi 5.- per liiter, et varem euroga liituda saaks... keda see euro kotib? 75% eestlasi vähemalt mitte.

Oeh, MIS oleks teisiti kui Savipäts oleks võimul ?
Helged unistused ikka teil, kas tõesti venemaa kummardamine muudab miskit ?
Ülemaailmses majanduskriisis oleks Savipäts raudselt Eesti juba 3 aastaga viie rikkama rtiigi sekka viinud :lol
Ainult et siis oleks maamaks tõusnud 700%, käibekas 25% ni, automaks jne jne jne

Asja tuleb natuke globaalsemalt vaadata :beer
Aga kui põhisooviks on taas odava vene kütuse tarbimine punalipu all olevas riigism siis saan ka su pahameelest aru, tol ajal sai ju KÕIK mendid teeääres kinni maksta :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2008 18:37 

Sellega olen ma tr22nsmehega ühel nõul, et ansip on tropp ja kogu praegune valitsus. mina nt. täiesti siiralt usun, et keskerakond ja savisaar on parem variant eestile, aga noh... see on juba "teema poliitika".
Ringrada oleks hea, aga tänases majanduskliimas väga ebatõenäoline. Lisaks probleemid sellega kuhu? Vaba maad nii palju vist polegi. Tähendab on, aga:
kas on looduskaitseala või arendajate käes või mõni kolmas probleem.
Ja ajakirjandus teeks vist ka hetkel igaühe maatasa kes sellise ettepanekuga välja tuleb.

see läheb täiesti offtopicuks :lol aga mis see savisaar siis teinud on? pigem savisaare halb kuulsus on tänu meie "erapooletule" meediale selline. on üsna naeruväärne kuidas kõiges süüdistatakse savisaart, kuid samas reformarid teevad mida tahavad. head näited on kasvõi antropovi maa-case või siis refromi maa-vahetused. meedia lihtsalt EI RÄÄGI sellest. aga kui lumi tuleb ootamatult maha, siis on savisaar vana kurjajuur

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis