Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 13:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Liikluskindlustuse teema - kus on odavam, kus parem.
PostitusPostitatud: 30.01.2010 18:17 

unis kirjutas:
Viie tööpäeva jooksul pead kindlustuse oma nimele vormistama.

mul oli nt üks audi mille ostsin kuid ei teinud kindlustust enda nimele ja sain mingi üle kuu aja sõita kui mulle sõideti ette ning kindlustus korvas mulle kahju! ja ega praegusel autol ma kindlustust teind enda nime vaid lasin kesta seni kuni on! eelmine aasta mingi aeg tartu arkis oleva kindlustuses öeldi et kui kindlustust ei tee enda nimele et siis kindlustus ei poruugi kahjusid korvata vms!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2010 22:17 

Kui sulle ette sõidetakse siis sinu kindlustus ei puutu üldse asjasse. Süüdlase kindlustus korvab sinu kahjud. Kui sina põhjutad avarii, siis plekid omast taskust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2010 22:24 
Kasutaja avatar

Aga kuidas selle asjaga oli,et kui mul on kohustulik liikluskindlustus ja ma põhjustan avarii masinaga millel kasko on? Kas ma siis pean midagi oma taskust kah maksma, et tal kasko peal ja mul mitte?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2010 22:29 
Moderator
Kasutaja avatar

Mr.X kirjutas:
Aga kuidas selle asjaga oli,et kui mul on kohustulik liikluskindlustus ja ma põhjustan avarii masinaga millel kasko on? Kas ma siis pean midagi oma taskust kah maksma, et tal kasko peal ja mul mitte?

Sinu verbaalne pidamatus hakkab küll juba pinda käima, kuid praegu lõi minus maailmaparandaja esile, seega:

Kui Sinu autol on kohustuslik liikluskindlustus ja Sina avarii põhjustad, siis ei loe, kas teisel osapoolel on kasko või tavakindlustus. Sina pead ainult oma auto remondi ise kinni maksma (ja edaspidi suuremat riskikoefitsienti plekkima). Kui Sul endal on kasko ja avarii põhjustad (ning oled "nõuetele vastav"), siis pead maksma omavastutuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2010 19:29 
Kasutaja avatar

Kuidas odavamalt läbi ajada?

Endal juba aastaid If kõige soodsam. Kõik kes siin iizi.net/KindlustusEst maaklereid promovad, järgmise poliisi pikendamise ajal võtke iizi veebist oma isikukoodi ja autonumbri abil pakkumine, näete ära
- kus seltsis võiks teoreetiliselt kõige odavam olla
- ja mis kuupäeval teil riskikoefitsent jälle kukub
- seejärel minge ostke "ei" poliis (üldjuhul odavam kui "jah") otse kindlustusandja veebist, hinnavahe võib tulla sadades kroonides. (maakler jääb maakleriks, tasuta asju ei ole olemas.)
- saate poliisi kohe välja trükkida, maakleri kaudu võib poliisi sõlmimine võtta tööpäeva jooksul + tigupostiga koju saatmine.

Ise tavaliselt pikendan poliisi poole aasta kaupa ja on juba sattunud nii et koef kukub just juhtumisi päeva-kaks enne poliisi lõppu :)

Ahjaa, vähemalt ka If e-buroo suudab saata mailile teavituse peatselt lõppevast poliisist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2010 19:34 

lauri8 kirjutas:
- seejärel minge ostke "ei" poliis (üldjuhul odavam kui "jah") otse kindlustusandja veebist

Kas sa pole mitte neid kahte vahetusse ajanud? tavaliselt on just "jah" soodsam, kuna sellega peaks kaasnema kohustus järgmine kord samalt kindlustusandjalt poliis võtta (tegelikult küll mitte)?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2010 20:08 
Kasutaja avatar

sc0u7 kirjutas:
lauri8 kirjutas:
- seejärel minge ostke "ei" poliis (üldjuhul odavam kui "jah") otse kindlustusandja veebist

Kas sa pole mitte neid kahte vahetusse ajanud? tavaliselt on just "jah" soodsam, kuna sellega peaks kaasnema kohustus järgmine kord samalt kindlustusandjalt poliis võtta (tegelikult küll mitte)?

Ok, vaatasin, tõsi, iizi`s on jah odavam kuid e-büroos on jällegi kallim, nt

E-büroo hind
6 kuud "ei" 473.-
6 kuud "jah" 534.- järg 504.-
büroo hind "ei" 603.-

Sama toode iizist:
6 kuud "ei" 603.-
6 kuud "jah" 534.-

Ehk iizi`st saaksin odavaima variandi 6 kuud "jah" 534.-, otse e-büroost "ei" toote 473.- eest

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2010 20:42 
Kasutaja avatar

lauri8 kirjutas:
Kuidas odavamalt läbi ajada?

Endal juba aastaid If kõige soodsam. Kõik kes siin iizi.net/KindlustusEst maaklereid promovad, järgmise poliisi pikendamise ajal võtke iizi veebist oma isikukoodi ja autonumbri abil pakkumine, näete ära

- ja mis kuupäeval teil riskikoefitsent jälle kukub

enam ei näita, on vist ära jaganud :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 18:22 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Mr.X kirjutas:

Sinu verbaalne pidamatus hakkab küll juba pinda käima, kuid praegu lõi minus maailmaparandaja esile, seega:

Kui Sinu autol on kohustuslik liikluskindlustus ja Sina avarii põhjustad, siis ei loe, kas teisel osapoolel on kasko või tavakindlustus. Sina pead ainult oma auto remondi ise kinni maksma (ja edaspidi suuremat riskikoefitsienti plekkima). Kui Sul endal on kasko ja avarii põhjustad (ning oled "nõuetele vastav"), siis pead maksma omavastutuse.

ja selle summaga tehakse MÕLEMA autod korda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 22:06 
Kasutaja avatar

Väga debiilne ju igax perioodiks omale uus kindlustus firma sebida. Mina olen aastaid yhte firmat kasutanud ja saand ka igast muresid juba usalduse peale lahendada. Lisaks tuleb ju iga kord meil enne kindlustuse lõppemist, võtad määratud maksed ja 1 min asi makstud. Aga ex igal inimesel omad huvid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 22:20 

Debiilne on maksta vähem?

No mis teha kui meil rahabossid koos on, kellele 5min "tööd" mis säästab ala. 500.- EEK tähendab olulist ajaraiskamist. Mina veel 100.- EEK minutis ei teeni. Samas oskan "kindlustusfirma" korrektselt kirjutada. Kasutan vist tõesti oma aega väga debiilselt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2010 06:46 
Kasutaja avatar

Tyypiline, kindlustuse teema muutub sujuvalt muuks jamaks :bs Kusjuures , kui igakord valid odavaimat kindlustust, kust siis need 500- + vahed tulevad. Olen aegajalt vaadanud neid hindade võrdlusi, pole kyll eriliselt odavaimaid variante leidnud.(enda omast, et peax hakkama firmat vahetama). Ahjaa, mul on Ergos kõik masinad.
Aga pole ju mõtet ärrituda kui keegi sinu viisi maha teeb 8) Mina avaldan lihtsalt oma arvamust. Täna oli ka Ergoga positiivne kogemus jällegi. Helistati mulle ja öeldi , et nad on valesti minult raha võtnud ja tahavad 505- tagasi kanda :rokib , positiivne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2010 10:46 

talon kirjutas:
Tyypiline, kindlustuse teema muutub sujuvalt muuks jamaks :bs

sinu arvamus on ARVAMUS, aga teiste arvamus on "tüüpiline muu jama"?

Mis usaldus? Miks see usaldus nii hea on, et selle eest rohkem raha maksta? Sul juhtub iga kuu mingeid liiklusõnnetusi, et vaja pidevalt kindlustusega isiklikult suhelda?

Mina teen reeglina kindlustuse pooleks aastaks ning kui periood hakkab lõppema, vaatan jälle kõik hinnapakkumiused üle ja vajadusel muudan teenusepakkujat. Mingisuguse usalduse või lojaalsuse pärast ma küll kindlustusele lisaraha maksma ei hakka, eriti kui 7 aastat olen suutnud täielikult igasugu liiklusõnnetusi vältida.

Kui kindlustus mulle isiklikult hakkaks soodustusi pakkuma selle eest, et ma nende lojaalne klient olen ning soodustused on piisavalt suured, et eelistada just neid, siis miks mitte. Aga seni kuni ma selle eest mitte midagi vastu ei saa, ei näe vajadust ka ise tuima näoga rohkem maksta, et siis õnnelik olla ja loota, et kuskil kantooras mingid inimesed respektivad mind, et ma nii tubli ja lojaalne olen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2010 19:28 
Kasutaja avatar

Muu jama all mõtlsin kirjavigade teemat, kindlustuse jutus. Aga imelik , et kui valid kõige odavama siis kas tõesti võib järgmine kord olla see firma kõige kallim, vaevalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2010 20:33 
Kasutaja avatar

tahad odavat kindlustust_? pead sissekirjutuse ka ära muutma, enam ei saa kuhu iganes regada , et odavalt kindlustusega läbi saada, regasin just kuu tagasi oma nimele auto ja panin ka alguses viljandisse, arkis öeldi et ei huvita kes seal elab, kindlustus summad ja jutud tulevad elukohajärgselt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis