Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Arvamus: Pühapäevane muruniitmine?
PostitusPostitatud: 06.06.2010 14:48 

Lausdebiilid - tüüpiline Eestlane, ei süvene ennem üldse kui hakkab tatti pritsima.
Se kõik on vabatahtlik ning mingitest seadustest on asi kaugel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2010 15:39 

+ilmselt on selle kodanikualgatuse peamine põhjus ka debiilikutest majaomanikud, kes ei arvesta, et kõik ei ärka kell 07 pyhapäeval. Keset päeva seda tehes pole probleem. Kuigi mul vist on kyll naabritega vedanud. Võimalusel lykkame siis ka oma kräunuvad toimingud edasi kui naaber grillib samal ajal teise pool aeda, või sis niidan teiselt poolt maja see aeg....noh, muidugi kui täisdick naaber, siis laseks mõnuga. Jätaks laupäevase joomise ka vahele et pyhapäeval kell 07 vormis olla ja paugutama hakata:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2010 09:36 

Kui keegi soovib veel arvamust avaldada, siis avaldagu. Kui mitte, siis võiks teema ammendatuks pidada!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 16:31 
Kasutaja avatar

Inimene kes sellise asja välja mõtles ja keda see häirib,see on ikka raske sügava puudega peast!! :kill
Niidan millal tahan / millal vaja,pühapäev tavaline päev nagu iga teinegi.

Pilt

Kõike head! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 20:37 
Kasutaja avatar

Mind ajavad siin kelkimas käivad hilisteismelised maailma peaministrid pisut muigama.
Kui siin oma maja hoovis muru niitmisest rääkida, siis kaldun kahtlustama, et enamik siin räusklejatest ei ole majaomanikud. Issi - emme majas elamine ei ole siinkohal argument, mitu rusikaga vastu rinda tagujat siis on ise maja ehitanud/ostnud siin?
Kui ei ole, siis tuleb testosterooni mürgitust ravida, vinne pigistada ja muru lõigata siis, kui isa ütleb.
Lõvipesuvee võib joomata jätta, sellega muru kastes kasvab ehk see ka kiiremini.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 20:46 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
traur kirjutas:
mitu rusikaga vastu rinda tagujat siis on ise maja ehitanud/ostnud siin?

Maja on ehitusjärgus, sügisel peaks valmis saama.

Ja kui loodus ja ehitus planeering lubab, hakkad muru niitma ja kui töö ei luba muul ajal, siis pühapäeviti ikka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 20:54 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
Niidan, millal tahan, kasvõi pühapäeval.

Sama siin ja ei näe isiklikult sellisel kodaniku algatusel eriti pointi ...

Paha lugu kui muru on kõrge, häirib silma, aga töötegijal ehk polegi muul ajal aega sellega tegeleda ja vingujad ise pole ka nõus seda tööd ära tegema oma pühapäevase rahu nimel mõnel muul päeval oma algatuslikultg :D

Oh kindlasti on, aga siis tahetakse raha selle ees, et pühapäeval veel kaineks magada saaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 21:00 
Kasutaja avatar

MarkoC kirjutas:
skyaudi kirjutas:
Niidan, millal tahan, kasvõi pühapäeval.

Sama siin ja ei näe isiklikult sellisel kodaniku algatusel eriti pointi ...

Paha lugu kui muru on kõrge, häirib silma, aga töötegijal ehk polegi muul ajal aega sellega tegeleda ja vingujad ise pole ka nõus seda tööd ära tegema oma pühapäevase rahu nimel mõnel muul päeval oma algatuslikultg :D

Oh kindlasti on, aga siis tahetakse raha selle ees, et pühapäeval veel kaineks magada saaks :D

Oh, kindlasti ei ole, ma ei tule sulle ka raha eest muru niitma.
Aga ma ei tea, kuidas teil seal imedemaal, meil siin saab niisugust teenust vabalt osta. Niidetakse, kastetakse, kitkutakse kalkunid sinu eest ja mida iganes veel. Ja seda kõike sinupoolt vabalt valitud hetkel - mis, oh imet, ei peagi tingimata pühapäeval olema.
Mõistagi on teil kõik niipalju kordi parem, moodsam, rikkam ja ilusam, võibolla on see minupoolt väljendatu lihtsalt vanaaegne eestlaslik jampsimine, maailma ülimates kohtades korterit üürides ei niideta ammu muul ajal, kui pühapäeva varahommikul...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 21:03 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:

Aga ma ei tea, kuidas teil seal imedemaal, meil siin saab niisugust teenust vabalt osta. Niidetakse, kastetakse, kitkutakse kalkunid sinu eest ja mida iganes veel. Ja seda kõike sinupoolt vabalt valitud hetkel - mis, oh imet, ei peagi tingimata pühapäeval olema.
Mõistagi on teil kõik niipalju kordi parem, moodsam, rikkam ja ilusam, võibolla on see minupoolt väljendatu lihtsalt vanaaegne eestlaslik jampsimine, maailma ülimates kohtades korterit üürides ei niideta ammu muul ajal, kui pühapäeva varahommikul...

See on juba teine postitus järjest isiklikult mulle adresseeritud ja vaenu õhutav, milleks ?

Kui sa mu postituse sisust aru ei saanud, siis ei maksa tsiteerida ja üldse postitada ? Ma saan täitsa aru et sul ei ole just kõige parem olukord hetkel, aga ei maksa nüüd oma vaesust ja rikutud kodurahu minu kraesse lükata !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 21:12 
Kasutaja avatar

MarkoC kirjutas:
traur kirjutas:

See on juba teine postitus järjest isiklikult mulle adresseeritud ja vaenu õhutav, milleks ?

Kui sa mu postituse sisust aru ei saanud, siis ei maksa tsiteerida ja üldse postitada ? Ma saan täitsa aru et sul ei ole just kõige parem olukord hetkel, aga ei maksa nüüd oma vaesust ja rikutud kodurahu minu kraesse lükata !

Vaenu? Hm, jood palju?
Ära minu pärast muretse, mul on elus piisavalt vedamist mitte elada enesekesksete lambapeade keskel, kel peale enese naba imetlemise muuks aega ega mõistust ei jätku. Minu naabrid mind ei terroriseeri, ma ei näe tarvidust ka nendele vastik naaber olla.
Aga minu "vaesust ja kodurahu" ei maksaks sul analüüsima hakata, tegele parem millegi endale jõukohasega. Paistad vähem loll välja. Mine niida kasvõi muru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 21:24 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Mine niida kasvõi muru.

Mina niidan muru peamiselt iga pühapäev, täna on veel kolmapäev ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 21:34 

traur kirjutas:
blabla

Ma olen 2 korda küsinud näha mõnda KOV määrust kus on kirjas muruniitmise kellajad ja päevad. Kui selle teema alguses sellise asjaga kilkama hakkasid, siis palun näita mõnda, teised tahavad ka näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 21:56 
Kasutaja avatar

Mph kirjutas:
traur kirjutas:
blabla

Ma olen 2 korda küsinud näha mõnda KOV määrust kus on kirjas muruniitmise kellajad ja päevad. Kui selle teema alguses sellise asjaga kilkama hakkasid, siis palun näita mõnda, teised tahavad ka näha.

Eks sa otsi ise, kui isu näha. Siit saab abi Minuarust läheb see loba väga lombakaks kätte, on kellelgi mingi arukas vastuväide ka, miks siis tingimata peaks pühapäeva hommikul käristama hakkama? Mõistus oleks lõunaks juba pehmeks joodud või on mingi muu põhjendus ka? Mis krdi määrust selleks tarvis on, et mitte idioodina käituda? Kui seadus ei käseks, siis ei prooviks sugugi inimesena käituda?
Iirimaa ropprikkurist patrioot äkki teab vastata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 22:00 
Kasutaja avatar

Tegelt häirib rohkem, kui hommikuti oma sportsummutiga mnnipikendusi käivitatakse ja talvel soojendatakse. Eriti kui veel kellegi plärisev ameerika pann majaees tiksub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 22:04 

Mina peaks sinu eest läbi kammima KOVide määrusi? Kui mingi argumendi esitad, siis ma eeldan, et oled suuteline seda ka põhjendama ja tõestama. Ma teen asja lihtsaks, tõesta oma jutt ära või vastasel korral võib sind ametlikult põhulõuaks ja tühjalahmijaks pidada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis