Mart911 kirjutas:
pässarix kirjutas:
Mart911 kirjutas:
Selles juhtumis oleks sul suuresti abi olnud aga DAS Õigusabikulude kindlustaja'st.
tahad sa sellest rääkida? Kuigi ma olen tükimat aega klient, ei ole DAS seni ÜHTEGI juhtumit lahendama hakanud

Alati on neil mingi ettekääne, miks see pole nende pädevuses ja miks mu täispakett leping just seda osa ei kata
Varsti kaeban hoopis DAS-i kohtusse, kuna raha tahavad igakuiselt, aga tööd mu heaks nad ei tee

Ongi nii?, nu igatahes too mingi näide? Mulle rääkisid küll enamvähem nii, et kui mul mingi vaidlus on, siis on kohe mul advokaadid olemas kes mu õigusi kaitsevad? Räägi lähemalt, kui tõesti on sellinne seis, siis ma lähen lõpetan ka lepingu ära. Ainukene asi milles nad ei pidand aitama, on perekonna sisesed tülid.
millist näidet sa veel tahad? Näide ongi, et nad saadavad kukele.
Nagu mina olen hetke seisuga aru saanud, siis on see 3 kuud omavastutust (pead eelnevalt kolm kuud klient olema). Siis vaheta:
1) korter/maja (vana müü maha, osta uus)
2) auto
3) naine
4) otsi uus töökoht
Justnimelt auto ja tööga on nende poole pöördumisi olnud ja pole jutule võetud. Isa nimelt liitus ka minu soovitusel. Valis variandi, et maksab kord kvartalis neile. Esimene 3 kuu makse tehtud. 4-s kuu maksis jälle kolme kuu eest. Siis tekkisid tööjuures pahandused. Sealt öeldi, et nemad sellesse asjasse ei saa sekkuda, kuna jama algas enne DASiga liitumist (4 kuud oli selleks ajaks juba klient ja 6 kuu eest maksnud). Tegelikult algas TÖÖSUHE enne DASiga liitumist. Enne kui asi DASi kaudu taheti ametlikuks ajada selgitas DASi kontaktisik, et tööandja autod DASi lepinguga kaetud. Ehk siis tööandjale turja ei karatud, kuna ta oli ka DAS klient. Kui tahad et DAS sind esindaks, siis mine vaidle kellegiga, kellel DASiga lepingut pole? Kokkuvõttes lõpetas isa selle lepingu ära ja sai tööandja poolt 35k-ga tünga

Mina pole veel lõpetanud. Ootan (loe: otsin) head põhjust, et neid esindama panna ja kui mingi jama tuleb, läheb see meedia kaudu päris suure kella külge