Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 82 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Varastatud Audi Allroad 191TFG
PostitusPostitatud: 26.09.2010 05:43 

dellu kirjutas:
Gr kirjutas:
kiireaudi kirjutas:
Gr kirjutas:
Striitreissär kirjutas:
Sellele ma viitasingi, et asi on juskui ainult lepingu rikkumises ju!

Raamatukokku tagastamata raamatut tuleb inkasso firma tagasi küsima, mitte politsei!

Kui nüüd keegi tahab targutada, et auto pole raamat, siis ega tegelikult need olukorrad niiväga ei erinegi!

Siiski arvestatakse asja väärtust, 120 k asja ei saa võrrelda raamatuga.

Just nii, et ei saa. Aga de jure pole mingit vahet.

Õnneks pole kohtusüsteemis kõik nii must-valge. Lihtsalt näide, kui kedagi saadakse kätte 20 g kokaiiniga, siis saab üldjuhul tingimisi karistuse(kui pole mingi rets). Aga kui 5 kg-ga, siis tingimisi ei tule kõne allagi. De jure on mõlemad suured kogused.

Ühel puhul on tegu siis väärtusega, teisel juhul kuriteo "algmaterjaliga". Täpselt sama teema on järelmaksuga müüdud autodega. Politseisse pole mõtet minna, sealt ei saa midagi. Kohtu teema ainult. Läbi käidud tee, auto oli minu nimel, teadsin kus valvega parklas on, lepingus oli punkt "kui ei maksa kuulub mulle", aga näed kätte ei saa. Parkla valvur ütleb, et anna parkla kaart ja võid sõita. Politsei kohalolek ei muutnud ka midagi.

Kuidas nii? Täiesti uskumatu minu jaoks, ma oleks sinu asemel oodand seal parkla ees, siis kui teda näinud, auto jõuga ära võtnud, kui mitte üksi siis kasvõi karjaga. Millega tema siis sulle vastu vaidleks? Annaks kohtusse? Kaotaks, sina säästaks aega ja võidaks vähema õnne puhul tema tehtud auto kahjustused nign hüvitist kui korralik advokaat taga oleks.
Selles juhtumis oleks sul suuresti abi olnud aga DAS Õigusabikulude kindlustaja'st.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 10:32 
Kasutaja avatar

Mart911 kirjutas:
Selles juhtumis oleks sul suuresti abi olnud aga DAS Õigusabikulude kindlustaja'st.

tahad sa sellest rääkida? Kuigi ma olen tükimat aega klient, ei ole DAS seni ÜHTEGI juhtumit lahendama hakanud :kill Alati on neil mingi ettekääne, miks see pole nende pädevuses ja miks mu täispakett leping just seda osa ei kata :bs

Varsti kaeban hoopis DAS-i kohtusse, kuna raha tahavad igakuiselt, aga tööd mu heaks nad ei tee :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 13:41 

pässarix kirjutas:
Mart911 kirjutas:

tahad sa sellest rääkida? Kuigi ma olen tükimat aega klient, ei ole DAS seni ÜHTEGI juhtumit lahendama hakanud :kill Alati on neil mingi ettekääne, miks see pole nende pädevuses ja miks mu täispakett leping just seda osa ei kata :bs

Varsti kaeban hoopis DAS-i kohtusse, kuna raha tahavad igakuiselt, aga tööd mu heaks nad ei tee :think

Ongi nii?, nu igatahes too mingi näide? Mulle rääkisid küll enamvähem nii, et kui mul mingi vaidlus on, siis on kohe mul advokaadid olemas kes mu õigusi kaitsevad? Räägi lähemalt, kui tõesti on sellinne seis, siis ma lähen lõpetan ka lepingu ära. Ainukene asi milles nad ei pidand aitama, on perekonna sisesed tülid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 13:52 
Kasutaja avatar

Mart911 kirjutas:
dellu kirjutas:
....
Ühel puhul on tegu siis väärtusega, teisel juhul kuriteo "algmaterjaliga". Täpselt sama teema on järelmaksuga müüdud autodega. Politseisse pole mõtet minna, sealt ei saa midagi. Kohtu teema ainult. Läbi käidud tee, auto oli minu nimel, teadsin kus valvega parklas on, lepingus oli punkt "kui ei maksa kuulub mulle", aga näed kätte ei saa. Parkla valvur ütleb, et anna parkla kaart ja võid sõita. Politsei kohalolek ei muutnud ka midagi.

Kuidas nii? Täiesti uskumatu minu jaoks, ma oleks sinu asemel oodand seal parkla ees, siis kui teda näinud, auto jõuga ära võtnud, kui mitte üksi siis kasvõi karjaga. Millega tema siis sulle vastu vaidleks? Annaks kohtusse? Kaotaks, sina säästaks aega ja võidaks vähema õnne puhul tema tehtud auto kahjustused nign hüvitist kui korralik advokaat taga oleks.

Keda ma seal oodanud oleks? Nn ostja ei andnud end ju näole ja parklast ei saanud autot kätte selle tõttu, et mina ei toonud teda sinna. Kui auto sinna viid jätad neile teh.passi ja nad annavad sulle vastu parklakaardi. Järgmine kord autot tahad välja võtta, siis pead uuesti parklakaardi neile andma ja saad teh.passi tagasi. Minul seda parklakaarti polnud, valvur ilma selleta välja ei lasknud, politsei käis kohal ja laiutas käsi (ei olnud küsimus isegi mingis järelmaksuga müügi osas, vaid tahtsin ju enda vara kätte saada, mis ma ka ARK järgi olin). Valvur käskis järgmine päev tagasi tulla, et siis on parkla omanik kohal ja rääkigu temaga. Parkla valvur aga tundis vist ostja vanemaid, vähemalt neile ta helistas ja nad tagastasid valvurile vajalikud parklakaardid ja sain ikkagi õhtul auto kätte. Auto tegin vahepeal loomulikult liikumisvõimetuks, kuna signa-immo oli mingu pandud ja teadsin mida kust ära võtta :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 15:47 
Kasutaja avatar

Mart911 kirjutas:
pässarix kirjutas:
Mart911 kirjutas:

Ongi nii?, nu igatahes too mingi näide? Mulle rääkisid küll enamvähem nii, et kui mul mingi vaidlus on, siis on kohe mul advokaadid olemas kes mu õigusi kaitsevad? Räägi lähemalt, kui tõesti on sellinne seis, siis ma lähen lõpetan ka lepingu ära. Ainukene asi milles nad ei pidand aitama, on perekonna sisesed tülid.

millist näidet sa veel tahad? Näide ongi, et nad saadavad kukele.

Nagu mina olen hetke seisuga aru saanud, siis on see 3 kuud omavastutust (pead eelnevalt kolm kuud klient olema). Siis vaheta:
1) korter/maja (vana müü maha, osta uus)
2) auto
3) naine
4) otsi uus töökoht

Justnimelt auto ja tööga on nende poole pöördumisi olnud ja pole jutule võetud. Isa nimelt liitus ka minu soovitusel. Valis variandi, et maksab kord kvartalis neile. Esimene 3 kuu makse tehtud. 4-s kuu maksis jälle kolme kuu eest. Siis tekkisid tööjuures pahandused. Sealt öeldi, et nemad sellesse asjasse ei saa sekkuda, kuna jama algas enne DASiga liitumist (4 kuud oli selleks ajaks juba klient ja 6 kuu eest maksnud). Tegelikult algas TÖÖSUHE enne DASiga liitumist. Enne kui asi DASi kaudu taheti ametlikuks ajada selgitas DASi kontaktisik, et tööandja autod DASi lepinguga kaetud. Ehk siis tööandjale turja ei karatud, kuna ta oli ka DAS klient. Kui tahad et DAS sind esindaks, siis mine vaidle kellegiga, kellel DASiga lepingut pole? Kokkuvõttes lõpetas isa selle lepingu ära ja sai tööandja poolt 35k-ga tünga :angry Mina pole veel lõpetanud. Ootan (loe: otsin) head põhjust, et neid esindama panna ja kui mingi jama tuleb, läheb see meedia kaudu päris suure kella külge :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2010 22:11 
Kasutaja avatar

http://foorum.volvoclub.ee/viewtopic.php?f=3&t=15479

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2010 22:20 

kj kirjutas:
http://foorum.volvoclub.ee/viewtopic.php?f=3&t=15479

hahahaha :kill :kill :kill haiged vennad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2010 10:13 
Kasutaja avatar

pigem on need rentnikud haiged vennad, et ei googelda nimesi, numbreid ja annavad "leitud" dokumentide peale masinaid. Eks peab palju vaba aega ja vahendeid olema, et võimaldab hiljem oma vara taga ajada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2010 00:31 
Kasutaja avatar

http://www.rate.ee/comments.php?user=398259&xref=8_119
Minge pange Tiiduga pidu leedus, kõigepealt müüte rendika maha ja siis joote raha maha :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2010 10:38 

Kui Rate piltide nimesid uskuda, siis on tegemist ühe Eesti allilma liidriga! :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2010 10:46 
Kasutaja avatar

Striitreissär kirjutas:
Kui Rate piltide nimesid uskuda, siis on tegemist ühe Eesti allilma liidriga! :err

njaaa... hakka või kartma. selle eest et siin seljatagamustate neid, kõrvaldatakse varsti ära teid.

Nii, et kui te hakkate unes kartuleid nägema, siis teate mis juhtuma hakkab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.10.2010 22:46 
Kasutaja avatar

No igatahes sai seda kõige ässamat asjapulka Nõmme tee Maximas nähtud, ostis jooki ja kadus S-klassi taksoga minema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.10.2010 23:42 

no tegelt kui juu mingid msn-id ja asjad tal rates üleval ei ole juu teda ennast ka kõige raskem üles leida...
enamvähem teed mingi naise varikonto ja ütled et tahad leetu minna vms

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2010 14:47 
Kasutaja avatar

Auto ikka veel kadunud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2010 14:54 

siimk kirjutas:
Auto ikka veel kadunud?

Ammu kuskil juba tsistaks tehtud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 82 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis