Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Selgitused teemal:Varastatud Bmw750
PostitusPostitatud: 18.02.2011 21:32 
Kasutaja avatar

Kui vend vannub sulle, et auto ainuke viga on pooleks differ, siis peaks nagu mingi garantii olema ka või kuidas?
Ja kui vend räägib mulle ise sellist juttu, et tema 740 lõhkus küll difriga koos ka kasti, aga sellest autost seda ei usu, siis kus on loogika?Kergelt nagu lonkab vä,kuna ilmselt on v12-l jõudu vähe rohkem kui v8-l, siis miks olekski pidanud ka selle kast terveks jääma?
Ja kaup oli ka nii, et annan oma bike ja tema oma nn sõitva bemmi, millel AINULT DIFFER VAJA VAHETADA;MUU TOIMIB.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 21:43 
Kasutaja avatar

Selle jutu põhjal ju selgelt praegu olen mina tellija ja süüdlane
Mõtle oma "serial killeri" ajuga: kas sa telliks sellist "teenust" Ossilt?

Ilmselt ei võtnud sa mu nõu kuulda, et ära rohkem peale võta!?
Kes siin serial killer on?Või kes on väitnud et üldse killer on?
Kui oled haige siis tarvita lahjemaid rohtusi, mis su nägemist ei hajuta, näed selgemalt teksti. :)

No ilmselt siis sina OMA Serialkilleri ajuga siis tellisid, kuna SINU e36 vastu ju vahetus toimus.Ja minu auto mootor ju Sinu seitsmeka peale maandus?!
Või lambist leidsid selle õuest nurgatagant?
Üldiselt ei viitsi ma vaielda Teiega Härra Blackcivik, kuna kui Sinu auto vastu vahetati, siis oled asjaga seotud ja asi mutt.Mida siin tagasi ajada on?
Sind polnudki äkki koduski, kui sinu auto vastu vahetust tehti, vä?
Ja ega ju ometi ei tundu kahtlane ka kui tuuakse romuks sõidetud auto sulle, ilma dokumentideta ja siis tahetakse vahetada teise auto vastu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 21:48 
Kasutaja avatar

Mina ei vahetanud Ossiga autot, mina müüsin talle E36. :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 21:57 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
kutsikas kirjutas:
kui sinu juures sinu auto vastu vahetus toimus

Asi ei toimunud minu hoovis, vaid tänaval :think

BLACK-CIVIC kirjutas:
Mina ei vahetanud Ossiga autot, mina müüsin talle E36. :think

Keeruline:P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 21:57 
Kasutaja avatar

Ma ütlen väga kahtlane asi. Mul varsti selline tunne ,ma ei osta kellegi käest kasutatuid asju, parem lähen poodi ja ostan tutikad asjad ja saan veel garantii.
Sihukesid vennad peaks metsa all kustutama :kill

Hea ,et keegi teemat teeb näeb mis siin juhtub.

Loodan saab korda inimene oma asjad mis talle tehti !

Viimati muutis keijooo, 18.02.2011 21:58, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 22:20 

kutsikas kirjutas:
Kui vend vannub sulle, et auto ainuke viga on pooleks differ, siis peaks nagu mingi garantii olema ka või kuidas?
Ja kui vend räägib mulle ise sellist juttu, et tema 740 lõhkus küll difriga koos ka kasti, aga sellest autost seda ei usu, siis kus on loogika?Kergelt nagu lonkab vä,kuna ilmselt on v12-l jõudu vähe rohkem kui v8-l, siis miks olekski pidanud ka selle kast terveks jääma?
Ja kaup oli ka nii, et annan oma bike ja tema oma nn sõitva bemmi, millel AINULT DIFFER VAJA VAHETADA;MUU TOIMIB.

Kui müüja teadlik polnud kasti veast, siis ta sellest ka teatama ei pea. Seda kas ta seda teadis või mitte peaks tõestama, aga kuna tegu füüsilise isikuga, siis mingeid erialaseid teadmisi eeldada ei saa (kahjuks).

Soovitan siiski kasutada riigi poolt pakutavat õigusabi, kes oskab rääkida sulle vähemalt sellest, millega sa oma väiteid tõendada saaksid.

Teema algatajale tunnen kaasa ning jään ootama kohtulahendit (mida vaevalt esimesel korral tuleb).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 22:43 
Kasutaja avatar

Jäin siin selle pika jutu peale mõtlema, et teema sellest semjorka vargusest oli foorumis ju üsna populaarne....7 lk. postitusi ikkagi siin http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=3&t=49782&hilit=varastatud
Siis ilmselt nüüd ütleks kodanik Black-Civic , et ei näinud/ei saanud aru/ei käinud sel ajal foorumis, kui vargusest juttu oli ja seetõttu osutus ise ka nüüd ilmsüüta kannatanuks :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 22:45 
Kasutaja avatar

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 22:53 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Jäin siin selle pika jutu peale mõtlema, et teema sellest semjorka vargusest oli foorumis ju üsna populaarne....7 lk. postitusi ikkagi siin http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=3&t=49782&hilit=varastatud
Siis ilmselt nüüd ütleks kodanik Black-Civic , et ei näinud/ei saanud aru/ei käinud sel ajal foorumis, kui vargusest juttu oli ja seetõttu osutus ise ka nüüd ilmsüüta kannatanuks :evil:

Erinevalt igasugu "laadatädidest" mina ei tule siia räuskama. Ohver andis asja politseisse ja sellega asi piirdub. Kui oleks inimene peaga mõelnud nagu "õige zek" oleks asju lihtsamalt ja kiiremini lahendatud. Nüüd halab siin foorumis 2x 7lk mõttetut möla, et kõigepealt ostis vale auto, siis müüs valele, siis vale mees varastas, siis vale mees tellis, siis vale mees lammutas, siis on vale advokaat, siis on vale uurija, siis on vale kohtunik, siis on vale riik, jne............ise vähemasti täitsa õige mees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 23:06 

pläkktsivik, sa saad ise ka ikka aru mis teemat sa ajad ja kuidas see teistele paistab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 23:45 

suht keeruline on jah :D Aga nagu ma ennist mainisin, siis on alati igal jutul 2 versiooni, sellel jutul ilmselt on neid hulgim, kuna see punt on ysna suur kes suurem või vähemalt määralt üritas üksteise võidu ässdeale korda saata ja perseid lohku tõmmata. Ja blackcivik selle jutu põhjal jääb anyway kohtus õiges. Esineb "lollikesena" kes on tegelikult ise kannataja ja kellele kott pähe tõmmmati, kannab esiti oma E36 miinustesse ja ega muud polegi teha-õige mees pm(kahju aint et noored nolgid tyngama tulid). Aga see on ilmselt siuke segane skeem ja advokaadid ja ise kaitsjad jne, et asi piirdub ilmselt sellega, et lõpus ei saa enam keegi ise ka aru kelle käest või mille eest raha tahetakse ja konstanteeritakse fakti et keegi ei maksa kellegile midagi. Kui siis auto rottijalt auto omaniku kasuks(see ka ainuke case, sest teised ytlevad et olin mudalakku täis auto tagaistmel, civik ytleb et sai tillika ja dzuubu et relakas läx kogemata käes lahti sry). Muidugi jah, bemmidega VÄGA keeruline see teema mis sul on. Sama, kui sul varastatakse E34 ära. Hakka kohtus tõestama et sinu auto oli väärt 30k, pohh, et keskmine turuväärtus selle kerega bemmil on 500€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 01:12 

DevilDeVille kirjutas:
siag kirjutas:
Vaevalt siin paarikümne tuhande eest mingid inimesed ennast liigutama hakkavad. Lasnamäe "gängsterid" ehk. Aga ei keegi tõsiseltvõetav.

misasjad need tõsiselt võetavad on? ainuke maffia on siinmail riik, ülejäänud maahvijamehed ei taha miskipärast riikliku maffia juttudele vastu vaielda.

Siis oled valede, või noh, seaduse mõttes nende õigemate meestega kokku puutunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 01:22 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Kui oleks inimene peaga mõelnud nagu "õige zek" oleks asju lihtsamalt ja kiiremini lahendatud.

Aga ma polegi miskine "õige zek" :kill
Vähemalt ma ennast selleks ei pea.
Ja põhimõtteliselt oleks jah võind käia kõigi asjaosaliste uksetaga kurikaga peksmas, siis oleksin lõpuks ise veel vangis ka, kuna tegin ilmsüütutele mehepoegadele liiga.
Nahui naada.
Kõvad mehed on neist enamus siis kui eema kaugel, või kambaga.Muidu on enamus sellest kambast kes jama korraldasid suured kusikud.Nimesid ma nimetama ei hakka aga paar tükki neid selles pundis on.
Ilge tsooni väljendite loopimine käib, mulle vähemalt tundub et tegemist on ilge tsooni vennaga kellel terve eesti tutvusringkond kubiseb nendest kõvadest "õigetest zek´idest", kes enamus paraku täiesti mädad peast on.
Niiet noh ma ei teagi.... :bs :kill
Või on mõni kõvasti Brigada seriaali vaadanud, ja kujutab ka ennast mahviameheks.

Viimati muutis kutsikas, 19.02.2011 01:24, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 01:24 

kutsikas kirjutas:
Tsiteeri:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Kui oleks inimene peaga mõelnud nagu "õige zek" oleks asju lihtsamalt ja kiiremini lahendatud.

Aga ma polegi miskine "õige zek" :kill
Ilge tsooni väljendite loopimine käib, mulle vähemalt tundub et tegemist on ilge tsooni vennaga kellel terve eesti tutvusringkond kubiseb nendest kõvadest "õigetest zek´idest", kes enamus paraku täiesti mädad peast on.
Niiet noh ma ei teagi.... :bs :kill
Või on mõni kõvasti Brigada seriaali vaadanud, ja kujutab ka ennast mahviameheks.

Kuidas see vend oli, kes pasa eest palju raha küsis? barõõga?:D Lihtne värk, teed varga lihtsalt oma snõrriks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 01:25 
Kasutaja avatar

No minu arvamus on see et teemaalgataja ise seda jama kokkuvõttes ei alustanud, ta ei läinud kellegi aia taha midagi varastama jms, ja millegagi ei eskinud. Edasises käitumises on BC poolt teda natuke palju süüdistada, kuna teie olete teemaalgatajale sita keeranud ja sinu :think märgid seda paraku ümber ei lükka.
Kas sa tõesti kinnitad et sa ei saanud aru et kogu selle diili juures midagi valesti on? sellisel juhul ma tõesti kahtlen sügavalt siin sinu vaimses tervises. Nii blondiin ei saa ju olla.
Fakt on fakt sa oled endale sellega nüüd pasa kaela tõmmanud ja oma nime ära määrinud. Õige tegu oleks teemaalgataja ülemuse juurde minna ja ära rääkida kuidas see asi oli ja et tema süüdi ei ole, et tema saaks vähemalt oma töökohagi tagasi
Mis sellesse vargapoissi puutub, siis mis krdi eesmärgil sa need võtmed üldse enda kätte jätsid? ju sul see plaan oli olemas enne juba?
Ja su kahetsuskirja...no kui sa saad aru, siis miks sa teed seda. veelenam et su kasvukeskkond ümber on normaalne. Paraku nii raske kui sul seda ka endale tunnistada on, siis iseloomsutav sõna "loll" on ka kuskilt tulnud ja sa vastad paratamatult kõigile parameetritele, kui sa ei suuda neis piirides oma mõttetegevust hoida, mis ülejäänud ühiskond suudab.

Lihtsad ühed järjekordsed madalalennuga külaärikad, (Tiit ja Teet) kes mingi jama on keeranud, kuna õigel ajal koolis ei käinud ja kell 9 õhtul õuest tuppa ei kutsutud...Teie pärast nüüd teisel vennal sitt kaelas ja te veel ulute et tema on paha.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis