Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 11:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 441 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: "Räägime Eesti palkadest,hinnatõusudest,võrdleme EL-riik
PostitusPostitatud: 30.07.2011 21:40 
Kasutaja avatar

Eesti peamisteks ekspordiallikateks on ju läbi aegade olnud mets ning ilusad naised, mis sarnaselt metsale juba suuremas osas välja on eksporditud.

Saiko sõnavõtule silma peale heites ning nüüd kommenteerides, ei oskagi öelda muud, kui ise oled laisk olnud. Väga edukalt elab ka Eestis ära, kuid selleks on vaja teravamat peanuppu kui pentium IV protsessor ning suurel hulgal kannatust.
See kui poliitikud on kellelegi liiga teinud, on kannataja endi teha. Odava tööjõuga maaks nüüd Eestit küll ei nimetaks. Aeg ehk pole nii helde kui 90ndate algul, kuid sellegipoolest on maa täis võimalusi.
Kui poliitikud on liiga teinud, süüdista ennast. Nii nagu poliitikud, lähtuvad ka ilmselt suures osas enamus selle riigi kodanikke, juudi vanasõnast, mis ütleb üsna selgelt, et lollidelt tulebki veel rohkem ära võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2011 23:34 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Vot ka toreda jutuga noormees eelnev.
Eesti on niiöelda karastus .mina arvan vähemalt .et siin suudetakse siis mujal on lumme lasta.
Arvestades eesti väiksust juba.rahva arvu.noorust jne jne siis see o nteine teema.
venemaal võid näiteks kirjaklambreid müües ka Oligarhiks saada.lihtsalt selline mass on taga .samas meil saadakse samuti ja veel keerulisemate asjadega .see tähendab .et nupp nokib osadel.Rääkisin siis eestis toimivatest ja eesti tulevatest tegelastest kes näevad siin võiamulst .sest eesti õnneks väga siiski piikse ei tule .läheb ainult välja.
Võimalik .et nõnda kõik muutub ka iana tugevamaks ja asi paraneb -liigub aina positiivsemas suunas .sest mida vähem ludrisi seda rohkem tuleb arvestada üksteise ja nõudmistega.Ja umbes nii edasi ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 00:51 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Erinevatel inimestel on erinevad ühiskonnad kas head või mitte.Kas soomes siis näiteks näljaseid .kodutuid.töötuid.vaesemaid pole .kõigil elu lill ja mis soomlased käivad näiteks teises riigis vorst jne ostmas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 06:21 
Kasutaja avatar

RS1800 XR3 kirjutas:
iga väike tõus on suur,kui hinnad nii edasi lähevad mis 5 aasta pärast on?

Mida rohkem ma su postitusi loen seda rohkem tekib tahtmine sulle s*tasti öelda. Sa peale hädaldamise midagi muud tarka ka teha mõistad? Ei? Arvasingi nii... "mis saab 5 aasta pärast?" Saab mis saab, ega sellepärast maakera tiirlemist ei lõpeta kuna sa kardad, et jäätise hind kallimaks läheb. Suht närvidele käib juba see inisemine. Sa vist enne naisega voodisse minekut mõtled ka pikalt ja keeruliselt pool ööd mis saab 5 aasta pärast kui kumm peaks katki minema või tabletid mitte toimima?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 06:27 
Kasutaja avatar

5 aasta pärast on suurem osa eesti rahvast tõenäoliselt nälga surnud. Ega miskit hullu vaevalt juhtub.

Ja kes ootab, et siin kunagi ka inimesemoodi elama hakatakse, siis... njh palju õnne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 09:51 

Mis tee võrdlete siin, eestis on ju teenus odav, keegi maksta ei taha, siis ei saa ka palka maksta. Simpel!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 16:09 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
RS1800 XR3 kirjutas:
iga väike tõus on suur,kui hinnad nii edasi lähevad mis 5 aasta pärast on?

Mida rohkem ma su postitusi loen seda rohkem tekib tahtmine sulle s*tasti öelda. Sa peale hädaldamise midagi muud tarka ka teha mõistad? Ei? Arvasingi nii... "mis saab 5 aasta pärast?" Saab mis saab, ega sellepärast maakera tiirlemist ei lõpeta kuna sa kardad, et jäätise hind kallimaks läheb. Suht närvidele käib juba see inisemine. Sa vist enne naisega voodisse minekut mõtled ka pikalt ja keeruliselt pool ööd mis saab 5 aasta pärast kui kumm peaks katki minema või tabletid mitte toimima?

Sitaks armas on kui issi loeb kõik poja (rs1800 xr3) postitused üle ja saadab kohe sõimukirju, kui keegi midagi halvasti ütleb :kill
Mine hängi kuskil oksaotsas natuke aega :D
Mind tegelikult üldse ei koti, palju kütus maksab. Maksab, mis ta maksab, tankima pean ma niivõinaa, sest sõita on vaja. Sitt lugu, kui tankida ei jõua, sõitke jalgrattaga või midagi :)
Ja noh, eesti palgad on nii väiksed lallallaa, tehke tööd, mis on tasuv, mina näiteks ei virise :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 18:37 

Ma teadsin, et siit teemast peab tulema mingit väga head huumorit :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 18:55 

Kes tunnistavad .et on abi otsinud välismaalt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 19:53 
Kasutaja avatar

mina.
Enam ei lähe välismaale tööle, mõttetu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 20:30 

Oopc, ma tunnistan, et olen abi otsunud välismaalt ja seda sealt ka leidnud. :kill
Aga kas ta nüüd niiväga abi ikkagi on?!
Oleks saanud siin eestis ka ilusti hakkama, aga vaata mulle ei meeldi kuu aega järjest töödata, nädalavahetused vabad ja siis ennast hästi tunda, ma käin palju parema meelega 2 nädalat tööl (seal sees on ka vabu päevi) ja siis tulen eestisse puhkama paariks nädalaks ning saan sellel puhkusel endale lubada ka head elu ja mõnusalt ennast tunda.
Ja soomes ei ela ka mitte sugugi makaronide peal ega kuskil ühiselamus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 20:36 
Kasutaja avatar

Soomes tööl käimine ei ole ju abi otsimine. Keegi ei anna sullle midagi niisama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 21:21 

aga teemaalgataja jäätisemuret ma mõistan küll, ma kuidagi ei raatsi seda uut mesikäpa jäätist osta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 21:29 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Eesti peamisteks ekspordiallikateks on ju läbi aegade olnud mets ning ilusad naised, mis sarnaselt metsale juba suuremas osas välja on eksporditud.

Tabavalt öeldud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 21:42 

Päris tüütu on juba lugeda, et eestlastel ainult raha peas keerleb.

Soome pole ka mitte Euroopa jõukaim riik, vaid on alles kümnendal kohal.

Tunnistan ausalt, et ei jaga majandusest suurt midagi ja esialgu ei huvitugi sellest, sest saan kõik eluks vajaliku kätte ja vahel ka lollusi teha.
Kui tõesti iga hinnatõus teile nagu nuga seljas on ja rahapuudusest mitte kuidagi jagu ei saa, siis ilmselt on viga teie laiskuses/pirtsakuses/rumaluses.

Räägib odav tööjõud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 441 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis