pihtumus minu poolt kaa.. no ma ei tea palju neid klemme siin foorumis on, aga just käib kõige rohkem pinda need inimesed kes migni peterburi maanteel nagu meelega tulevad kõrvale, siis eriti just siis kui pasane ilm on. siis kiirendavad veits edasi ja on diagonaalselt minuga, sittavad mitmeid kilomeetried ja siis kui kõrvale lähen ja vaatan et kas tegu on ikka reaalse mõistuse piiris klemmiga või mingi mõttetu kade tibla kes näitab veel näpuga, mida on paar korda juhtund.. no ma ei saa aru, viimasel ajal suht popp tegevus see.. üldjuhul lasen hoo maha, sõidan järgi ja siis reastub teine klemm ümber ja sõidan mööda.. ja siis se klemm lihtsalt jääb maha.. noooo.. hullud ajugeeniused..
- noh ma saan aru et kui möödasõit on, siis ikka läheb ja läheb, aga need kes lihtsalt passima jäävad kõrvale, no iga kord minnes või tulles kõrvale tõmbavadon neid oma 4 vähemalt..
lasna kanal on teine koht kus enamus kolmesed tulevad kõrvale ja mingi diima vaatab kullipilguga üle ja kerge näpuga näitamine prügikott toonklaasi tagant... siis tehakse suitsiid manöövreid et jätta mulje et nemad on maanteekunnid

reaalne shiit ütleks..
ja olen ka tähele pannud et mida kõrvalisemasse kohta pargin seda parem on.. pole vaja peavalu et avastad mõlke autolt vms