mees_kilekotiga kirjutas:
oled sa lugenud? tegu on vaimset tasakaalutust tekitavate kirjatükkidega, mida pole isegi tõlgitud.
ma sooviks selle asja ikkagi tagastada kuna poes mul tutvuda ei lubatud ja mingisugune õigus selleks peaks mul ju olema.
ma kulutasin mingi 3.50 selle peale vist. ja isegi WC paberiks ei saa kasutada.
Tundub, et sa oled ise ka vaimselt tasakaalust väljas... Lisaks, kes sul keelas poes tutvuda sellega? Kiletatud ta ei ole, võta kätte ja sirvi. Mina nii tegin ja kuna tutvumise käigus jättis huvitava mulje, ostsin ära. Ning peaks ütlema, et:
igati OK ajakiri on, eriti esmanumbri kohta. Väga mõnus lugemine, hr Oja on täitsa normaalse jutuga seal. Autolehele teeb tõepoolest silmad ette ja päris pika puuga. Kuna ajakiri on üsna paks (164lk oli vist), siis ei jõua ühe õhtuga ilmselt läbi lugeda, aga seda parem, ongi mitu päeva lugemist.
Osta saab seda ajakirja igast ajalehekioskist ja suuremast kauplusest, tõsi Maxima XX-s (Jõhvis) eile seda ei olnud. Küll aga oli täitsa olemas Selveris. Ja paistis, et ostetakse täitsa usinasti. Nii mõnigi paistis selle korvi/kärusse torkama.
Ei ole absull nurisemist selle ajakirja üle. Ahjaa, positiivne on see ka, et erinevalt nt Tehnikamaailmast on TG-s väga vähe reklaame
Esialgu tellimust ka tegema ei hakka, kuna ei tea, kui pikalt see ajakiri siin ilmuda suvatseb... AutoBild oli ju, mingi pool aastat-aasta ja läks pankrotti. Selle asemele tuli mingi Sõidustiil vms, aga see on suht saast- Toyota esinduse reklaamleht pigem. Anti ka valida, kas AutoBildi tellimuse ülejäägist Sõidustiil, kuid peale esimese nr-i lugemist sai selgeks, et võtan ülejäänud raha parem tagasi. Ja ostan näiteks õlut selle eest

Aga edu TopGear Eesti toimetusele! Keep up the good work!