Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 292 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tallinn august välja!
PostitusPostitatud: 25.02.2012 11:59 

SpikeBMW kirjutas:
Ja endiselt tahaks teada miks just Tallinn peab august välja saama? Miks mitte terve Eesti?

Sest 95% elust toimub Tallinnas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:09 

iisak kirjutas:
Hydration kirjutas:
Irw.. loodate, et oma fb nimede kogumisega saate tallinna tänavad korda?
Mul on lausa kurb meeld teid sinisilmasid näha.. jõudu ja jaksu, kergem on nende teeoludega leppida :lol

Sa natuke liiga kauaks üles pole jäänud?
Vaata mis kell on juba...

Ära sina minu uneaegade pärast pabista, sul hoopis suurem ettevõtmine, tallinna tänavad lausa karjuvad aukudega.
Lihtsalt teemast, mis on sinu algatatud ja sellise pealkirjaga oleks mina ausaltöelda midagi palju enamat oodanud, kui "tule ja pane fb like" .
Ära pane üldse pahaks ja ära hakka mulle ärapanemisega nüüd laike juurde küsima, vaid jõudu ja jaksu selles lõputus sõjas (Tallinn ja tema teed) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:15 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Väga tore ,et seda teemat upitatatkse ja toredam oleks kui seda kõikjal räägitakse.jah see on suur tegemine ja see suht lootusetu kuid ,et asju hakataks lihtsalt õigemini ja korrlaikumalt tegema ja riigi suhtumine ka paraneks ehk aga riigi bossidelt on seda nurisemist tulnud küll teede kohta ja nad on kursis kuid olukord on nõnda lootusetu hetkel ,et tuleb hakata lihtsalt vaikselt otsast peale ja hoopis tesitmoodi asju tegema ,et teed saaks korda ja need kestaks.
Aga seni on vajalik ,et see teema on koguaeg päevakorras ja kõik mõistaks probleememi,mitte ei harjuks või väldiks.
MÕTLESIN UUE VÄRG IVÄLJA ,ET OMA ALGATUSLIKULT NÄITEKS VÕTTA KOKKULEPPIDES MÕNI TÄNAV JA SELLE ÜKS SÕIDUSUUND JA SELJAS KANDES HELKURVESTE ,KELLEL ON HÕIVAKS KOGU SÕIDUSUUNA JALGSI STREETRACERITEGA JA TAGA KAS SIIS OHUTULEDEGA AUTOD KUI TAHET ON NING SIIS JALGSIS SEE BROBLEEMSE TÄNAVA ÜKS SÕIDUSUUND ÄRA VÄRVIDA AUGUD JA JAMAD KOHAD JA SEE VÄRG JÄEDVUSTADA NING SIIS AUTNETID JA MIS IGANES DELFID KIRJUTAVAD NÄITAVAD JA RÄÄGIVAD JNE JNE .
Pirtalt hakkaks jalgsi minema rusalka juurest kuni pirita selverini jalgsi hõivates kogu pirtale mineva sõidusuuna ja märgistades jamasid kohtasi ja selle tõttu tekib teeremärgistajet taha ka ustavsti korralik ummiks ,mis leiab ka ehk kajastust.
KÜTUSE TEEMA JA TÄNAVATE TEEMA ON MINUARVATES IKKA VÄGA ERINAVD ASJAD JA TÄNAVATE TEEMAGA ON SUUREMAID VÕIMALUSI +SELLGA ON TEGELENUD SIISK IKA RIIGIBOSSID JA TUNENVAD HUVI KA ENDISELT ,LIHTSALT TULEB ROHKEM MÄRK UANDA ,ET SEE ON JAMA MIS TOIMUB JA PEAKS MIDAGI TEISTI TEGEAMA.
ANTSIP VÕI KEEG IISEGI OLI VIST KES KIRUS MÕNIAEG TAGASI KA TEEDE VÄRKI JA NENDE VASTUPIDAMATUST JA RÄÄKIS ASJAST ET TEE EHITAJALE PANAN KOHUSTUSEKS SELEL TEE HOOLDAMINE KA GARANTII KORRAS AGA SEAL TULI PALJU ASJU VEEL VÄLJA ,MURESI ET FIRMAD PANKROTISTUVAD JA MIDA IGANES -NII TA ON PARAKU .
aga tasub seda joru ajada kasvõ iasja hullemaks tehes on parem kui vaikides või mida iganes.kõik on ikka värviliselt ka omakorda nähtavak s tehtus sisi see ikak paras tsirkus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:22 

oopc,ära sa enam peale küll võta...suht seosusetut juttu hakkab TAAS tulema :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:35 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma ei viitsi lihtsalt pikalt kirjutada ja mingi ideaalsusega vaeva näha kaua ,näiteks ühe ideelasema postituse saavutamisega kuigi nõnda oleks tore küll kindlasti.Ku ikeegi midagi lugedes mõikab siis muidugi toredam.
Igatahes jah tänavad tunduvad hetkel lootusetud ja igal aastal hakkab peale talve see kirumine ja lappimine kuid see igaaastane lappimine ja pull sellega kaasnev o nkõoigile ebamugav+lappides on ikka täiesti untsus teed jah parem kui sügav ja kandline auk aga siiski.Täna süvenesin peale seda teemat nag urohkem teedesse ja see on jah kohutav mis teedega juhtub.Sügavad kandilised jne augud kõikjal ,erisuguseid auke kõik kohad täis + poel põhimõtteliselt väga ühtegi korraliku teed mille pind oleks sõnaotseses mõttes korras -rööpad ,lohud jne jne on kõikjal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:39 

Kui sa lähed oma helkurvestiga kuhugi tänavale ning selle OMAVOLILISELT hõivad,siis suure tõenäosusega tulevad onud sinises ning saad trahvi liikluse takistamise vms. eest. Ja nagu iisak juba ütles,siis PALUN ÄRGE HAKAKE OMAVOLILISELT MIDAGI KORRALDAMA!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:44 
Kasutaja avatar

fosforvärviga augud ära märkima, et õdangu jooksul näeks vältida auke..
ma mäletan et makedoonias põhimaantee ühel lõigul kus oli palju auke, oli nagu niiöelda šhabloon võetud ja auk ära värvitud selle helkur värviga millega joonedki maas on.

noh, abiks ikka.. ja eks meedia kajastaks ka seda et mis toimub jne.. aga augud ja rööpad võiks kontrolli all olla, toetan ettevõtmist. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 13:02 

No ma mõtleisn ikka nõnda ,et kui märgistamine peaks aset leidma.
videos on krrendus aga meil oleks siis aukude märgistamine .Helkurvestid seljas ja pulber värvid peos-halleluuja.
Teede olukord on ikka suuresti kõigile oluline ,sest see on silmale ja tudele tähtis.Kasvõi kelle raha on kõvast iei meeldi ka aega raisata masinga remondis käimisele ja loksumisele aukudes.
Kütuse hind aga selline ,et see poel ehk kõigile probleem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 15:35 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
iisak kirjutas:
Hydration kirjutas:
Irw.. loodate, et oma fb nimede kogumisega saate tallinna tänavad korda?
Mul on lausa kurb meeld teid sinisilmasid näha.. jõudu ja jaksu, kergem on nende teeoludega leppida :lol

Sa natuke liiga kauaks üles pole jäänud?
Vaata mis kell on juba...
Ära sina minu uneaegade pärast pabista, sul hoopis suurem ettevõtmine, tallinna tänavad lausa karjuvad aukudega.
Lihtsalt teemast, mis on sinu algatatud ja sellise pealkirjaga oleks mina ausaltöelda midagi palju enamat oodanud, kui "tule ja pane fb like" .
Ära pane üldse pahaks ja ära hakka mulle ärapanemisega nüüd laike juurde küsima, vaid jõudu ja jaksu selles lõputus sõjas (Tallinn ja tema teed) .
Kõige haigem asi selles jutus: kergem on nende teeoludega leppida ...oleks aeg kõrvade lonti laskmise asemel midagi suuremat ette võtta...mujal maailmas on elu vähe teistmoodi, mõni aeg tagasi Prantsusmaal põletati pea veerand riiki maha kui taheti pensioniiga paar aastat kõrgemale tõsta...ei kehitatud õlgu vaid tuldi tänavale ja protesteeriti, näidati oma arvamust...kas see põletamise meetod nüüd kõige õigem oli see jäägu sinnapaika...point on selles et ei jäädud sõnade jahvatamise tasemele...sama tuleks meil teha aga kui selline "kui viga näed laita siis saada per$e ja ära aita"-suhtumine jääb alatiseks esiplaanile siis ei saagi midagi paremini olla...nagu näha siis asjade parandamiseks 101 dalmaatslasest mäe otsas ei piisa, rahvast on vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 18:02 
Kasutaja avatar

Tänases Eesti Vabariigis on natuke suuremaid muresid ja probleemseid kohti kuhu raha laduda(tervishoid, haridus jne). Ja kui te veel aru pole saanud, siis kastekannuga pigi ja labidatäis kruusa ei ole teeremont. Ja nagu Eesti kinoklassikagi ütleb "kui tervet ei jõua, tee pool - aga korralikult"

Tahate siin kõvasti suuri ja ilusaid teid saada? Protestite või midagi ja teile see võimaldataksegi, AGA! kusagilt tuleb see raha ka võtta mis tähendab omakorda seda, et tõstetakse kütuse aktsiisi(mis on praegu juba pool hinnast) ja lajatatakse selga automaks nagu on 95%-il Euroopa riikides(minu teada pole EL-is automaksu Eestis ja Leedus/Lätis). Kas siis on ägedam olla ja elada? Mina nii ei arva.

Enne kui hakata tühjast tüli tekitama, tuleb mõelda.

Kui te arvate, et mina olen nende teede peal õnnejunnis ja 100% rahul, siis EI OLE! Aga sinna pole suurt midagi teha, kuna mina küll mingit autovero maksma ei taha hakata. Ja kui vaadata meie pealinna autoparki, siis sellistele rahabossidele, kes sõidavad nii umbes paarimilliste masinatega ei ole mingeid häid teid vaja. Jõudsid auto osta, siis jõua ka hooldada.

Seepärast viktoriga sõidangi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 18:07 
Kasutaja avatar

lihtsalt natuke lugemist, enne kui mögisema hakkate.

http://www.maksumaksjad.ee/modules/smartsection/item.php?itemid=482
http://www.epl.ee/news/eesti/automaksu-tulek-on-paratamatus.d?id=51138089

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 18:54 

Märatsemine on ka haige aga nõnda nagu teeaukudega võidelda on süütum.Ei pea ju teeeaukude üritusel minema vanalinna riidekauplusied puruks peksma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 22:57 

Andke andeks, aga tervishoidu ja haridusse nüüd küll raha ei paigutata nii palju kui peaks.
Miks palju õpetajad ja arstid siis välismaale lähevad? Kuna Eesti riik ei tunnusta neid piisavalt, ei rahaliselt ega moraalselt.

Sellise suhtumisega: "nagu nii midagi ei muutu ja laseme pea norgu samu sitte teid pidi sõites" ei saa jah midagi tehtud. MEIE MAKSAME AKTIISI, MEIE MAKSAME MAKSE, RAHVAS ON SEE KEL ON HÄÄLEÕIGUS !!!! Miski pärast me ei kasuta seda, ning surume kõik alla. Kuidagi ikka saab.... Auto maksu tekitades hakkab auto omanikke veel vähem olema, ning siis ju ei maksta kütuse ostuga seda aktiisi kinni. Võiks niipidi mõelda.

Võib-olla peaksime ka tänavale minema- võttes eestkuju ntx Prantsusmaast ja Kreekast. Lööks äkki riigikogu ja kogu selle pätipande laiali ja valiks uued targad ette otsa !!!!!

Igatahes mina olen poolt.
Ei meenu kohe (vist proua Ilves või keegi) kiitis Eesti rahvas kannatlikkuse ja mõistva suhtumise eest. Kuid kauaks seda kõike jagub????

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 23:07 
Kasutaja avatar

Keegi ei soovitagi kannatlikult pealt vaadata. Lihtsalt enne tuleb välja mõelda MIDA teha. Eelnevalt välja pakutud liikluse omaalgatuslik sulgemine ja teiste liiklejate elu veel raskemaks tegemine pole küll see, millega midagi positiivset saavutada.

Astuge keegi parem kuhugi erakonda ja üritage valimistel foorumikasutajate hääli omale saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 23:12 

Et siis lööks hetkelise valitsuse laiali ja uue valitsusega saavad kõik niiöelda labidamehed -lõpetades arstidega puumi aegset palka ja rohkemgi või sama palju kui kusagil mujal ,arvestamata kõike muud mis mingil riigil kodanikel kohustuseks jne on .Eestis on kõik asjad väga reaalsed ,õiged kuid teede ehitust peaks siiski riik ehk tööandja kontrollima ja igasugustele õnneotsiatele mitte võimalust andma.Võimalik ,et palju on kräppi ka tehtud jah nii ,et on saadud rahad ja võimalikult odavalt asi valmis teha ja võimalikult palju tasku panna -see pull tuleb lõpetada samuti.Teede võrgustik puudutab ikka kõik eestlasi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 292 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis