Ma ei viidanudki vargustele pimedas vaid pigem, pimedas autoga liiklemisest oli jutt.
Kui liigelda pimedas ja kiirus pole rohkem 50h siis ei tohiks olla muret jalakäiat märgata juhul kui ta ei jookse otse teele ja kui ta ületabki vales kohas teed siis juht ei jää süüdi. Ma ei poolda seda otsust aga mis meil ikka siin teha.kui linn tahab tänava valgustus pealt kokku hoida siis oleks mõtekam kogu tänavavalgustuse süsteemis välja lülitada vaid kask faasi et jääks ühe faas tööle, mille tulemusel põleksid vähemalt iga kolmas tänavalatern.
kutsu21 kirjutas:
MB 270 CDI, mitu korda oled sa kuulnud juhtumist et pimedal maanteel tehti 69 aastasele mammile kotijooksu ja varaste saagiks langes kogu mämmi pension või võtame nädalavahetuse kus sellisel kellaajal väljub klubis sadu inimesi, kes kõik hakkavad kodude poole liikuma, mõned purjus, mõned täiesti kinni. Sellega kaasneb esiteks oht, et ollakse ettevaatamatud ja satutakse teele, kus liiguvad autod. Teiseks on ootavad väikesed pätipoisid pimedust sama palju nagu vampiirid, et siis rahulikult oma doosi kätte saada. Alles ükspäev päris hilja (oli veel valge) oli Koplis keset teed üks purjupurjus naine, ei ühtegi helkurit ega midagi ja temast möödapõiklemiseks tuli päris kaugele vastasuunda põigelda. Oleks olnud kottis, oleks ta ehk jalad ees 'koju' saanud minna. Vaata asi ei ole selles, et ei näeks sõita vms. Sõitmisega saab maanteel hakkama ja saab ka linnas, kus olgugi tuled kustus, on ikkagi vähe valgem kui mnt'l. Asi ongi nagu selles, et linnas liiklemine, antud juhul jalgsi, on palju palju ohtlikum, kui seda oli mullu nädalal. Selles mõttes, nagu ma ennist mainisin, sõita on isegi põnev sellise kott-pimedusega pealinnas, aga kui sulle mingi voova järsku keset tuuleklaasi on, siis on kehvasti.
Peace.