Nüüdisajal teenivad need masinad vist ikka korrlaikumalt+hoopis teised tulemused ,võrreldes kunagiste aegadega kus olid eravärvides masiand juba ka nii eristavad nagu värvilisedki

Igasugused passatid antennide ja brozede merega tekitasid isegi vanemates iniemstes uudishimu -kolerohelised passatid ja potisinised superbid jne jne

isegi need tänapäevased punased octaviad on ka erilsiemad ehk

Võibolla jama värvivalik octaviatele -punane.Võtnusk ikak sama värvi nag uvoiimasel pildil superb siis hullumaja aga ehk mõeld ika enne msest patrull poelks suutnud kõikide rikkumistega tegelema hakata

Mingi superbiga oli mõniaeg tagsi maanteel pull lugu ,ilm ol ika kehvake ,oma nähtavusega ja juba hämaram ka ja sai järgi jõutud uhele superbile ja kole kahtlaselt tagsihoidlikult liikus ,mul ei jäänud muud üle ka kui enamvähem oma tempoga edasi minna muidu oleks kohe märguanne eh kantud -minu tempo polnud hullu umbes 95+tsipa koos tesistega voolus olevatega ,üks pani julge lauluga mööda mina nii julge polnud ja jäin sappa nätukeseks ja tul iselle kehva ilmaga aknad alla lasta mnt kiirusel

ja siis mõistlikult möödutud ja piilutud et kes need on ja sisi tuli välaj ,et roolis üks nääpsuke naisterahvas ,laps kõrval

Aga õnneks o nsuperb küllatk i eriline ja väga palju siisk ipole ,vähemalt saab neid nähes ja suurema lkahtlusel ettevaatlik olla.
primerad olid uks hullemaid halle masse olgugi oma antennimerele osadele.