Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 981 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 66  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eravärvides politseiautod
PostitusPostitatud: 23.02.2012 20:25 
Kasutaja avatar

Muu aga plangu :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2012 22:14 
Kasutaja avatar

Mis seal puudu on? Natuke imelik ei ole seda küsida või, kuradima streetracerid koos nüüd, kõigil mokk maas.
Kliimaautomaatik, sportlikumad istmed(nahk või mitte see on iga inimese oma eelistus) Kindlasti võiks juba sellise mootorimahu juures olla selle auto istmed elektriliselt reguleeritavad ja mäludega. Kõige tähtsam, peaks olema väheke disaini ka sees, puitu.
Vanasti käis BMW ja Mercedesel ikka mootorimahuga varustus, mida suurem mootor seda rohkem standart varustust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2012 14:40 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Vanasti käis BMW ja Mercedesel ikka mootorimahuga varustus, mida suurem mootor seda rohkem standart varustust.

Ilmselt tänu sellele seal ongi MF rool ja tagumised el aknad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 16:25 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 18:57 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Krt seda juba keerulisem nagu märgata ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 19:01 
Kasutaja avatar

Antenn on siiski natuke pikem. Oleks ise ka sellest kanalis ükspäev nagu postist mööda lennanud. Õigemini nagu postist ei olnud, miski 80-ga reaalselt tulin. Natuke enne kohakuti jõudmist vaatasin et anten pole õige ja lasin sutsu maha (nii 70 peale reaalselt) ja sõitsin ikkagi mööda ära. Siis juba nägin seadmeid ka sees. Sõitsin Laagna poe juures mööda, keerasin Peale nn Rimisid ja asju üles sillale ja sealt paremale Selveri poole. Härrad ikka taga. Mõtlesin küll, et jälle korras, aga keerasid kohe uuesti Rimi poole Tondiraba tänavasse ära.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 19:42 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Nüüdisajal teenivad need masinad vist ikka korrlaikumalt+hoopis teised tulemused ,võrreldes kunagiste aegadega kus olid eravärvides masiand juba ka nii eristavad nagu värvilisedki :DIgasugused passatid antennide ja brozede merega tekitasid isegi vanemates iniemstes uudishimu -kolerohelised passatid ja potisinised superbid jne jne :D
isegi need tänapäevased punased octaviad on ka erilsiemad ehk :DVõibolla jama värvivalik octaviatele -punane.Võtnusk ikak sama värvi nag uvoiimasel pildil superb siis hullumaja aga ehk mõeld ika enne msest patrull poelks suutnud kõikide rikkumistega tegelema hakata :D
Mingi superbiga oli mõniaeg tagsi maanteel pull lugu ,ilm ol ika kehvake ,oma nähtavusega ja juba hämaram ka ja sai järgi jõutud uhele superbile ja kole kahtlaselt tagsihoidlikult liikus ,mul ei jäänud muud üle ka kui enamvähem oma tempoga edasi minna muidu oleks kohe märguanne eh kantud -minu tempo polnud hullu umbes 95+tsipa koos tesistega voolus olevatega ,üks pani julge lauluga mööda mina nii julge polnud ja jäin sappa nätukeseks ja tul iselle kehva ilmaga aknad alla lasta mnt kiirusel :D ja siis mõistlikult möödutud ja piilutud et kes need on ja sisi tuli välaj ,et roolis üks nääpsuke naisterahvas ,laps kõrval :D
Aga õnneks o nsuperb küllatk i eriline ja väga palju siisk ipole ,vähemalt saab neid nähes ja suurema lkahtlusel ettevaatlik olla.
primerad olid uks hullemaid halle masse olgugi oma antennimerele osadele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 20:53 
Kasutaja avatar

need superbid ajavad oma välimusega südame nii pahaks et raske on reegleid rikkuda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 21:24 
Kasutaja avatar

Samasugune superb pidas mind Rakveres vastlapäeval kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.02.2012 22:23 
Kasutaja avatar

http://oksjon.ee/auction_items/9362
Tartus viimasel ajal uut halli skodat näinud ristmikel filmimas, ise plaanisin ka noore punasega ületada aga õnneks lasin pidurid blokki kui märkasin, peale ristmiku oli ilusti teine patrull ootamas. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2012 22:51 

Täna nägin midagi uut, vähemalt minu jaoks. Must Nissan Patrol peedistas Leningradi maanteel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 01:10 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Antenn on siiski natuke pikem. Oleks ise ka sellest kanalis ükspäev nagu postist mööda lennanud. Õigemini nagu postist ei olnud, miski 80-ga reaalselt tulin. Natuke enne kohakuti jõudmist vaatasin et anten pole õige ja lasin sutsu maha (nii 70 peale reaalselt) ja sõitsin ikkagi mööda ära. Siis juba nägin seadmeid ka sees. Sõitsin Laagna poe juures mööda, keerasin Peale nn Rimisid ja asju üles sillale ja sealt paremale Selveri poole. Härrad ikka taga. Mõtlesin küll, et jälle korras, aga keerasid kohe uuesti Rimi poole Tondiraba tänavasse ära.

Kanal ongi ju 70km/h ala. Tagalõppus on koraks küll 50 ala aga Laagna poest kuni Rimide ja mölludeni kindlasti 70 nii, et muretsesid põhjuseta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 02:00 
Eliit

KenOlen kirjutas:
dellu kirjutas:

Kanal ongi ju 70km/h ala. Tagalõppus on koraks küll 50 ala aga Laagna poest kuni Rimide ja mölludeni kindlasti 70 nii, et muretsesid põhjuseta.

:?

Dellu rääkis, et sõitis kanalis 80ga aga kahtlast autot nähes lasi hoo 70 peale nii nagu lubatud aga sa ütled, et kanalis ongi 70 lubatud ? Misasja, kole keeruline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 02:29 
Kasutaja avatar

Mulle hetkeks jäi mulje nagu arvataks, et 50 ala, sest 80 on kanalis suht ok sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 10:00 
Kasutaja avatar

Ma sõitsin 80nega GPS järgi, ehk siis kellade järgi pigem 90. Nornaaloledus jah nad selle +10 peale ei reageeri, aga pole mõtet väga proovida ka. Kui ma julmalt maha oleks pidurdanud ja taha oleks tiksuma jäänud, siis oleks vast asi veel kahtlasem olnud. Pigem võtsin tõrtsu maha, sest ka reaalselt 70ga liikusin ma nendest kiiremini.
Kui teemasid oled lugenud, siis ma olen eelmisel suvel kirjeldanud, kuidas ma maanteel värvides autost GPS järgi täpselt 90ga pikal sirgel mööda punnitasin. Järgmine hetk oli disko taga, et kuidas ma julgen lubatud kiirusega sõitvast politseiautost mööda minna. Nende taga tiksudes näitas GPS 80, kui sedagi. Kui viitasin GPSile, siis sain sõimata, et see pole mingi taadeldud seade ja neil radar näitas rohkem. Samas kui oleks tahtnud trahvi teha, siis oleks ju kohe autosse palutud ja pilti näidatud.
Aga mul see +10 oli väikse ohumärgiga tol hetkel, sest just paar päeva tagasi läks paberitesse kirja, et ületas kiirust mitte vähem kui +46 km/h (et hala ei tuleks, siis ma ei sõitnud 50 alas 100ga või 90 alas 140, vaid nn "konnaga" maanteel normaalses tempos - härrad olid siiski arvamusel, et tegemist on siiski pukseerimisega, mitte käruga kus veos peal, aga trahvi pakkusid mõistlikku ja kui ma "kaklema" oleks hakanud, siis +6 eest oleks saanud ju ikka kuni +20 maksimumi ära teha ja vahe polnud väga suur). Suure tõenäosusega oleks see autonumbri skänniga kohe välja tulnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 981 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 66  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis