Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 21:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 07.10.2014 19:28 
Kasutaja avatar

Andres003 kirjutas:
Päris pikalt uhad ikka siis, aastaga tonn kilomeetrid. Vaata oma matemaatika õpikust kui palju meetreid see veel kokku teeb. :hail

No hobiauto ju,ega ma seda mingi kihutamiseks ei ostnud :D Pealegi,see auto näeb kasutamist vaid siis,kui õues on ilus ilm... ;) Ega see mingi bemmiront pole.Thank god,et nii madalale langenud pole,et pean mingi bemmiraipega sõitma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 19:31 

HendrikR kirjutas:
Andres003 kirjutas:
Päris pikalt uhad ikka siis, aastaga tonn kilomeetrid. Vaata oma matemaatika õpikust kui palju meetreid see veel kokku teeb. :hail

No hobiauto ju,ega ma seda mingi kihutamiseks ei ostnud :D Pealegi,see auto näeb kasutamist vaid siis,kui õues on ilus ilm... ;) Ega see mingi bemmiront pole,thank god,et nii madalale langenud pole,et pean mingi bemmiraipega sõitma :D

Ootoot, mida juttu?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 19:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Üks laksib tuima provotseerareera (rootsi k.), teine laksab vastu, kolmas tunneb end puudutatuna. Lahe. Jätkake, palun!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 19:44 

Johhaidii, iga kord kui kellegi kooseluseaduse pooldaja fb posti all kommenteerin et mulle see asi ei meeldi ja toon ka välja selle, et miks...saan sellise p*sarahe osaliseks et...

Mis rahval viga on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 19:46 

RustyZ kirjutas:
Johhaidii, iga kord kui kellegi kooseluseaduse pooldaja fb posti all kommenteerin et mulle see asi ei meeldi ja toon ka välja selle, et miks...saan sellise p*sarahe osaliseks et...

Mis rahval viga on?

Ehk pead seda peeglist vastu vaatavalt isikult küsima :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 20:32 
Kasutaja avatar

Lihtsalt pakun aga ehk on see sama nagu siin su Huawei kiitmisega - sa teed seda liiga palju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 21:30 

.Alar. kirjutas:
Lihtsalt pakun aga ehk on see sama nagu siin su Huawei kiitmisega - sa teed seda liiga palju

Täpselt kahel korral olen sõna sekka öelnud. Krt, terve maailm homoks ära keerand vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 21:39 
Kasutaja avatar

varikasutaja kirjutas:
nägin ka täna elusuuruses selle cactuse ära, no ma ei saa aru kuidas hydra selle nii suureks pildistas aga reaalelus on see ikka ilgelt väike naiste punn ju :D golfist ka väiksem kuskil micra suurusjärgus.

Pm golfiga ühes mõõdus.
Laiuses ja pikkuses on vahe 1-3cm umbes ja kõrguses on mingi 1-3cm kõrgem.
Ei hakanud neid mõõduvahesid siin millimeetri pealt välja tooma, küll aga hakkasin mõtlema, et jubepalju lowlifereid ja teisi tegelasi sõidab siis ju naiste autodega, sest need paar cm ei tee golfi küll mehisemaks masinaks.

Nende nissani maasturitega võrreldes on ikka väiksem jaa, juba kõrguselt on pisem.
Pole ise teda kordagi maasturiks pidanud, sedaenam, et ei ole ju nelivedu.

Aga mis me siin vaidleme, eks ta selline omamoodi auto on ja nagu näha, siis heiteritel on vähemalt millest rääkida :rokib

Aga mismõttes suureks pildistada? Ma üldiselt ei ole eriline pildistaja üldse.. teen selle klõpsu nii, nagu parasjagu ta mul telefoni kaamera ette jääb ja kõik.
Suureks ei pea ma seda autot isegi, küll aga selle raha eest leian, et läks ost asjaette hetkel - ei kahetse.

Ühe väiksema pilli ost on veel aktuaalne, eks näis mis saab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 21:40 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Täpselt kahel korral olen sõna sekka öelnud. Krt, terve maailm homoks ära keerand vist.

Vana juut soovib Venemaalt lahkuda. Välisministeeriumi ametnik küsitleb teda:
„Abram Moissejevitš, miks te tahate ära sõita? Mis teid ei rahulda?“
„Mind ei rahulda riigi suhtumine homoseksuaalsusesse!“
„Kas meil on siis sellega probleeme? Kõik on ju vaikne ja rahulik.“
„Vaadake, Stalini ajal lasti selle eest maha, Brežnevi ajal pandi istuma, nüüd loetakse seda normaalseks. Ma tahaksin lihtsalt enne ära sõita, kui see kohustuslikuks muudetakse!“

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 22:28 

AstonM kirjutas:
varikasutaja kirjutas:
nägin ka täna elusuuruses selle cactuse ära, no ma ei saa aru kuidas hydra selle nii suureks pildistas aga reaalelus on see ikka ilgelt väike naiste punn ju :D golfist ka väiksem kuskil micra suurusjärgus.

Pm golfiga ühes mõõdus.
Laiuses ja pikkuses on vahe 1-3cm umbes ja kõrguses on mingi 1-3cm kõrgem.
Ei hakanud neid mõõduvahesid siin millimeetri pealt välja tooma, küll aga hakkasin mõtlema, et jubepalju lowlifereid ja teisi tegelasi sõidab siis ju naiste autodega, sest need paar cm ei tee golfi küll mehisemaks masinaks.

Nende nissani maasturitega võrreldes on ikka väiksem jaa, juba kõrguselt on pisem.
Pole ise teda kordagi maasturiks pidanud, sedaenam, et ei ole ju nelivedu.

Aga mis me siin vaidleme, eks ta selline omamoodi auto on ja nagu näha, siis heiteritel on vähemalt millest rääkida :rokib

Aga mismõttes suureks pildistada? Ma üldiselt ei ole eriline pildistaja üldse.. teen selle klõpsu nii, nagu parasjagu ta mul telefoni kaamera ette jääb ja kõik.
Suureks ei pea ma seda autot isegi, küll aga selle raha eest leian, et läks ost asjaette hetkel - ei kahetse.

Ühe väiksema pilli ost on veel aktuaalne, eks näis mis saab :D

paar cm ei tee mehisemaks jah, kuid üldine välimus nt. uuel golfil on igatpidi ägedam kui sellel murumunal.
suureks pildistamise all pidasin silmas seda, et sinu teemas olnud piltide järgi tekkiski kujutelm et see kuskile parketimaasturimõõtu ole, täna nägin seda reaalis siis ikka vaatasin wtf on see võimalik v :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 22:38 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:

Köhköh, iPhone suurim fänn, köhköh.

Täna juhtus see, et käisin autorahaks platsil - need tüübid peaks fotograafiakursuseid tegema vms.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 22:49 

fabre kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Täna juhtus see, et käisin autorahaks platsil - need tüübid peaks fotograafiakursuseid tegema vms.

Pildid head aga reaalselt korralikud raiped? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 22:50 

RustyZ kirjutas:
fabre kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Pildid head aga reaalselt korralikud raiped? :D

Ei, ikka vastupidi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 23:15 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:

Mis rahval viga on?

Rahval ei ole midagi viga. Selliste lehtedega normaalsed inimesed ei viitsigi tegeleda. Mingid homoseksuaalsed tegid lehe ja nüüd ootavad, et teha normaalsed inimesed maatasa.
Homoseksuaalsed pidavat nii rahulikud ja mittesegavad olema, samas Oktoberfesti-l vägistati inglise noormees, kes põõsasse oma häda tegema läks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2014 23:17 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Tavalise kaskai-sportage-muu odava parketimaasturi mõõtu ju. Tundub väiksem lihtsalt (suur ta nüüd muidugi ka ei ole).

Maasturid ei olegi sõiduautodest suuremad, lihtsalt kandilisemad, kõrgemad ja vähe laiemad peeglid küljes. Mitte kõik loomulikult!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis