JAWAmees kirjutas:
Nimelt eile oli vähekene kiire kooli (Lasna->ТТÜ) minekuga rattaga. Loogiline, et ei hakka rattaga poolekilomeetrist foorijärjekorda ootama- teist keegi hakkaks w? Samuti üritan võimalusel liiklusvoolust ette saada- arvestades autojuhtide tähelepanelikkust(loe: pohhuismi) ei ole erilist turvatunnet neljarattaliste seltsis sõita. Ilmselgelt, kui on vaja ridade vahel sõita voolus, siis ei tee ma seda venides- suur on tõenäosus, et autojuht põikab ümber löökaugust ja ongi jama käes. Kõik, kes te mulle eile fakki näitasite ja eriti uuemapoolse vw jetta juht, kes midagi röökis- päikest teile. Ma tõesti ei näe probleemi selles, et tsiklimehed sõidavad ridade vahel- probleem seisneb ainult autojuhtide egos, mis saab kannatada. Ärge arvake, et ridade vahel sõitvad tsiklimehed on mingid TÄIESTI peast ära suitsiidsete kalduvustega hälvikud- enda ja oma sõprade eest tean rääkida, et ükski rulli keeramine ei toimu läbimõtlematult ja riske ARVESTAMATA. Auto roolis on linnas liigeldes ainsaks riskiks oma auto ära lõhkuda- tsikliga on mängus oma tervis või isegi elu.
Seoses kõige sellega, äkki oskab keegi soovitada odavat muay thai või dai-dengi treenimisvõimalust Tallinnas?

Mina oma sõidustiili muuta ei kavatse ja kardetavasti tuleb üks kord mõni hälvik mulle kättpidi kallale- peab valmistuma

Hoopis sina tundud olevat egoist stiilis "Mul on tsikkel, ma olen äge!". Vaata, ridade vahel sõitmisel ei ole üldiselt midagi halba kui tegu on sellega, et foori taga on seisak ja tsikkel vaikselt ettepoole ujub - lasen ise vahelegi kui roheliseks läheb, kuna tean, et nagunii kiirem mees.
AGA, see, et sujuva sõidu ajal mingi kaherattaline sõelub ja ridade vahelt täie paaruga mööda aurab, võib saatuslikuks saada just mitte sulle vaid teistele juhtidele. Näiteks algaja juht võib kergelt ehmuda ja rooli sinust eemale keerata, olgu seal siis teeäär, post või teine auto - tulem on sama - pauk. Mida sina siis teed? Otseloomulikult tõmbad täiega nahhui, sest sa saad ja sina ju teoreetiliselt seadust ei rikkunud (v.a. kiiruse ületamine aga noh, oleks endal tsikkel nagunii vajutaks ka, aga ei sõeluks rivide vahel).
Üldiselt kui näeks kedagi niiviisi sujuva liikluse ajal rämedalt sõelumas ja ridade vahelt täie paaruga lähenemas, avaks akna ja suskaks peldikupaberirulli lenksu otsa, et sitapea saaks endast lihtsalt pea teha.
Tuult kraevahele, kaherattalised on ägedad!

Väljendasin end veidi halvasti vb: võtame näiteks sõpaka, kus on ikka päris palju ruumi. Kui autod sõidavad malelaua paigutuses vahega paar meetrit- no ma tõesti ei saa aru, kuidas see autojuhti peaks segama, et ma sealt läbi sõidan. Isegi, kui konkreetselt sel hetkel, kui vahelt läbi sõidan kiirendan vähe ergemalt(mul ei ole eriti vali ratas). Korda- ma ei sõelu kunagi, kui pole kindel.
Aga kui see ehmuv algajajuht otsustab lampi reastuda ja ei näe mind, siis on nagu ok? Kui keegi kõrval signaali laseb ja ta ära ehmub, siis ka signaalitaja süüdi?
Ah, suva. Vb olengi mingi värd- ei oska öelda