Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Saed
PostitusPostitatud: 26.02.2016 02:01 
Kasutaja avatar

Tra sul kojamehi pole autol w

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2016 02:09 
Kasutaja avatar

Mul sellist kojameest ei ole mis pühiks vihmapilved taevast ja tooks päikse välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2016 14:21 
Kasutaja avatar

Kellegi udutuled pole küll häirinud.
Kui mõni vend 4-rajalisel, kus on tavalisest veidi laiem eraldusriba, kaugtuledega vastu tuleb, siis see segab küll natuke.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2016 17:37 

MantaOwner kirjutas:
Kellegi udutuled pole küll häirinud.
Kui mõni vend 4-rajalisel, kus on tavalisest veidi laiem eraldusriba, kaugtuledega vastu tuleb, siis see segab küll natuke.

Tõnu

Mind esimesed udukad ei häiri. neljarealisel kaugtuledega vennad ka ei häiri. Ma ei vahi tavaliselt sinna vastasritta, et mis seal toimub. Tagumise udukaga vennad häirivad küll
Eriti häirivad on tegelt need tüübid, kellel mingi süsteemirike on ja tuled töötavad, kuidas tahavad. Kunagi sõitsin tükk aega mingi x5 taga, kellel koguaeg pidurituled põlesid ja kui pidurdas, siis kustus ära. Algul ei tajund biiti, et wtf toimub. vend litsub pidureid, aga kiirus kasvab jõudsalt. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2016 19:03 
Kasutaja avatar

kelu kirjutas:
Ma usun, et normaalse pikivahega just häiribki, päris perse sõites vaatad juba üle sellest valgusest.
Aga no mis ma siin ikka räägin, isad ju teavad ikka paremini. Nii kui pimedaks läheb suve lõpus siis kõik udukad sisse, muidu äkki keegi sõidab veel otsa. Ise arvavad, et teevad inimkonnale mingi ilge teene.

No maeitea, asi vist minus. Vaatasin seda videot ja mind küll ei häirinud need udutuledega vennad, sama ka päriselus. Vähemalt on auto ilusti nähtav :) Alles hiljuti oli vähe hullem olukord, kus ühel Audi 80-l ei põlenud tagumised tuled üldse pimedas maantteel. Tema liikumiskiirus oli ca 80 ja mul 110 kanti. Kohe ei raalinudki välja, mis seal ees on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2016 20:34 

Reaalis on tagumine udukas tegelt ikka väga rõve, aga ei muidu mind ka ei häiri, ei häiri seegi mind, kui ma oma tuledega teisi häirin ja need mind häirida üritavad seepärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2016 21:56 

hommikuses tipptunnis linnas on pidurituledega sama võimsa udutule tekitatud "vale pidurituli" suht häiriv
jah maanteel anna minna kui olen nii perses, et häirib lähen mööda.
linnas ei saa alati mööda kui liiklus tihe

saeks veel:

ees näha, et on vaja seisma jääda foor, seisak vms.
kas on normaalne pidurdada aegsasti ja pikalt või võimalikult hilja ja kiirelt
ehk kas käiguga või vabalt veeredes vs. piduritega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2016 22:15 
Kasutaja avatar

MeelisV kirjutas:
hommikuses tipptunnis linnas on pidurituledega sama võimsa udutule tekitatud "vale pidurituli" suht häiriv
jah maanteel anna minna kui olen nii perses, et häirib lähen mööda.
linnas ei saa alati mööda kui liiklus tihe

saeks veel:

Kui mahakeeramise rea rohelist oma voolamisega ära ei bloki, siis veere terviseks :D

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2016 22:53 
Kasutaja avatar

MeelisV kirjutas:

Liiklus peab toimuma sujuvalt. Autojuhilt eeldatakse kiiret otsustusvõimet. Enamuse sõidukijuhtide kiirelt ja võimalikult hilja pidurdamine tooks vist kaasa palju plekimõlkimist? Mis juhtuks talvel? Või jääd segadusse vastusega?

Liiklus peab toimuma sujuvalt ja viisakalt!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2016 19:07 

Ühtlasem ja sujuvam liiklus olekski veeredes. Veered vaikselt foori poole ja tihti selle aja peale laheb foor nt roheliseks juba ja jätkad teed peatumata. Aga siis tuleb mõni m..n kes arvab et ta jõuab kuskile kiiremini kui ta kiirendab su ette, jääb fooritaha seisma ja siis pean ka mina pidurdama sest kohalt ta minna enam ei oska. Järgmise foori taga sama lugu. Kulge veel aeglasemalt siis tuleb järgmine samasugune ahv ja peatumise aeg pm juba kahekordistub. Mythbustersid tegid kunagi eksperimendi kuidas ummikud tekivad, selline jõnksutamine ja pidem seisma jäämine nussis korralikult sujuva voo ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2016 23:44 
Kasutaja avatar

Pead rohkem sõitma, siis halva kogemuse protsent langeb.

Tõmblemisega kaugele ei jõua. Võtame kõige lihtsama näite. Kaks autot kõrvuti foori rohelist tuld ootamas. Kõrval seisev auto hakkab eelnevalt juba vaikselt liikuma, et kohe kui roheliseks läheb, siis vajutab. Paraku on nii, et see kes rahulikult ootab jõuab esimeste meetritega juba ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2016 10:03 
Kasutaja avatar

hea saag

kui kedagi taga pole siis kulgen vaikselt punase foorini.
kui on inimene sabas siis pidurdan pigem kiiremini kui aeglasemalt ennast kinni, et inimesed mu järgi ootama ei peaks.

mis tõmblemisse puutub siis jõuab kaugele küll.
see tee mida mööda ma tööle kulgen töötab nii, et kui teatud hetkel ei tõmble siis ootad kas 5 mintsa kuni rong mööda läheb või jääd rohelisest maha või pressib kari uimerdajaid ennast kõrval teedelt sulle ette kes 80'ne alas 65-70'nega liiguvad.
Tipptunni ajal on möödasõidud pea võimatud sest vastu tuleb kogu aeg tihe rida vendi ja 33 km tee jupi peale võib lõplik saabumise aeg kergematel juhtudel venida 5 mintsa... sitematel juhtudel 15+

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2016 19:08 
Kasutaja avatar

Seda ei saa päris tõmblemiseks nimetada. Rohkem ettenägelik mõtlemine. Teatud kohtades on jah nii, et kindlas piirkonnas tuleb rada vahetada ja ajavõit on korralik.
Tõmblemise alla ikka liigitaks selle nõelumise linnaliikluses, mõni süüdimatu isegi kasutab kõnniteed, et ühest autost ette jõuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2016 22:18 

Tõmmelda tasub jah, kui tead juba kus ja kuidas, aga lihtsalt rapsida, siis ajad ennast ja kaasliiklejaid lihtsalt närvi ja samal ajal jalutate selveri uksest sisse ikka.
Kunagi oli hea seik, kui tammsaare otsast juba mingi tibi rapsis oma sõidukaga nagu pidalitõbine ja ma olin 24 tonnise veokiga, tibi lasi muudkui minna ühest reast teise ja kohati oli juba suht nägemisulatusest väljas, aga lõpptulemus oli see, et mina sõitsin haabersti ringile esimesena ja ta jäi teise ritta veel toppama auto taha :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2016 18:12 

Miks on praegusel ajastul sotsialistid nii tugevas sõiduvees? Kas see võib olla seotud sellega, et naistele on antud varasemaga rohkem sõna ja otsustusõigust ja sellega tirivad kogu ühiskonna põhja?! Ehk oleks aeg hakata neid õigusi taas piirama, et tasakaal uuesti saavutada?
Eila lugesin kuidas naine oma lapse kasvajat posija juures ravis ja täna elmari raadios üks rääkis kuidas ta vähki sidruni ja soodaga ravib - ilmselgelt ei saa sellised olla otsustavas rollis.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis