Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 15:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 981 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 66  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eravärvides politseiautod
PostitusPostitatud: 06.03.2012 20:19 

dellu ega sul see juhus Järvamaal ei olnud? Eelmine talv sain Imavere lähistel samamoodi sõimu osaliseks kui julgesin lumesajuga 92km/h politseist, mis kulges 80-85 vahel jõnksutades, mööda sõita. Tookord oli neil ca.15 auto pikkune saba taga ja keegi ei julgenud mööda minna. Mind maha võeti siis ülejäänud rivi tõmbas hetkega täpiks :D Hakkasid ka lõugama, et ma kihutasin nagu segane 120-ga jne... peale GPS-i juttu öeldi mulle, et see pole taadeldud aparaat ja üldsegi gps näitab ainult keskmist kiirust :kill
Peale pikka vaidlust lasti mind edasi, sooviti häid pühi ja jälitati kuni Põltsamaani.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 22:12 
Site Admin
Kasutaja avatar

Uuel Peterburi tee lõigul Maardu-Tallinna vahel 50 alas püüab viimasel ajal kiiruseületajaid vana Almera. Selline rohekas-sinist või sinakas-rohelist ebamäärast värvi. Pikk antenn katusel. Numbrit pole olnud kunagi meeles üles kirjutada. Aga igal hommikul lendab kellegile iluvõre taga ning tagaaknal vilkuvate siniste strobodega sappa. Sireen pole kah pärispolitseiautolik, vaid alarmisigna :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 23:44 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
dellu ega sul see juhus Järvamaal ei olnud? Eelmine talv sain Imavere lähistel samamoodi sõimu osaliseks kui julgesin lumesajuga 92km/h politseist, mis kulges 80-85 vahel jõnksutades, mööda sõita. Tookord oli neil ca.15 auto pikkune saba taga ja keegi ei julgenud mööda minna. Mind maha võeti siis ülejäänud rivi tõmbas hetkega täpiks :D Hakkasid ka lõugama, et ma kihutasin nagu segane 120-ga jne... peale GPS-i juttu öeldi mulle, et see pole taadeldud aparaat ja üldsegi gps näitab ainult keskmist kiirust :kill
Peale pikka vaidlust lasti mind edasi, sooviti häid pühi ja jälitati kuni Põltsamaani.

Võimalik et oli, aga võimalik et oli ka Harjumaa juba või oli veel Järvamaa. Ma isegi ei tea kus see piir on, aga võis olla ka Järvamaa (Tartu maanteel igatahes case oli ja). Samas pigem siiski Harjumaa, sest nad kimasid pärast ka Tallinna poole edasi ja teepeal passimas ma neid enam ei näinud. Sama mutti (kõrvalistmelt) olen ka Tallinnas näinud kui üks hommik kõik puhuvad oli. Mõõdasõidul mul olid dokumendid pagassis jope taskus ja ma julgesin peale kinnipidamist autost välja astuda, mutt lõugas ruuporisse, et "kohe autosse tagasi, käsitleme seda kui rünnakut politsei vastu". Ja siis selle kõik puhuvad ajal sõber oli roolis ja maanteel linna jõudes kuulis et põhjakate käib vastu maad. Kuna nn puhumise rivi polnud temani jõudnud, siis mõtles et lükkab kiirelt kinni uuesti (oli ennegi kuskilt lahti tulnud ja teadis kuidas käib). Ja siis tuleb jälle kisa, et kohe autosse tagasi bla bla bla. Mõtlesin et huvitav kus ma küll seda kuulnud olen :) ja siis paistis tuttav nägu ka juba vastu.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2012 19:29 
Kasutaja avatar

wax kirjutas:
Uuel Peterburi tee lõigul Maardu-Tallinna vahel 50 alas püüab viimasel ajal kiiruseületajaid vana Almera. Selline rohekas-sinist või sinakas-rohelist ebamäärast värvi. Pikk antenn katusel. Numbrit pole olnud kunagi meeles üles kirjutada. Aga igal hommikul lendab kellegile iluvõre taga ning tagaaknal vilkuvate siniste strobodega sappa. Sireen pole kah pärispolitseiautolik, vaid alarmisigna :lol

selle almeraga tuleb meelde kuidas üks tore päev suundusin linnapoolt sõpruse puiesteele , ja parasjagu krissu ees oli ka üks almera ees , ma viisakas liikleja sõitsin rahulikult aga ühel valgel golfil oli kiire ja paugutas siis tema nii minust kui tollest eessõitvast almerast mööda , jõudnud mööda umbes 70-80 km/h lükkas almera disko käima ja kaugele golf enam ei jõudnud . aga endal oli nalja kui palju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 10:55 
Kasutaja avatar

Viljandis must Superb - 621BFX

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 14:13 
Kasutaja avatar

jahimees kirjutas:
Viljandis must Superb - 621BFX

Pildid ka siin olemas, lk 30.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 17:42 
Kasutaja avatar

Krt on jah, peaks ennast kokku võtma ja esimese postituse ära korrastama ka :)

Aga müügile on saabunud õige masin Tallinnas trollimiseks

http://www.auto24.ee/used/993300

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 18:31 
Kasutaja avatar

Ja see pole mitte ainus "sinine" Superb müügil. Neid on seal mitu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 19:25 
Kasutaja avatar

Huvitav jah, et numbrid jäävad samad... Suht hea võib olla sellega ringi sõita :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 19:45 
Kasutaja avatar

Streetreissereid sellega vist enam ei trolli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 20:40 

Tallinnas sõidab ringi hõbedane (teised kõik hallid, mustad, mis silma jäänud) toonklaasidega Superb, vestiga mehed sees, kiirusemõõtjad-kaamerad autos.
Autol numbriks 265MFG (mis LKF-is ei anna tulemust). Ütleme nii et linnapildis palju märkamatumad kui nood potisinised vanad Superbid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 03:35 
Kasutaja avatar

Muidugi on märkamatud. Ma sain alles üleelmine nädal trahvi rakveres ühe sellise käest. Oli juba enne teada, et nad siin sellisega ringi sõidavad, aga rääkisin kõrvalistujaga juttu ja mõtlesin, et lipsan veel hästi varajase kollasega läbi. Alles siis märkasin neid passimas, kui juba foori alt läbi olin. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 09:04 
Kasutaja avatar

eile jäi teeäärel silma üks õnnetu passatiomanik kelle oli tumesinine mazda 6 maha võtnud , sedapuhku tallinas siis , krt vahest nad ikka selliste autodega mida ei oska elusees ära arvata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 11:07 

pasavasar kirjutas:
eile jäi teeäärel silma üks õnnetu passatiomanik kelle oli tumesinine mazda 6 maha võtnud , sedapuhku tallinas siis , krt vahest nad ikka selliste autodega mida ei oska elusees ära arvata.

Ma arvan, et kui Tallinn ja tumesinine Mazda 6, siis vaevalt, et see Passati omanik sealt mingi liiklualase väärteoprotokolliga minema läks. Minuteada peaks see Mazda kuuluma neile eriüksuse vendadele- kiirreageerijad vms. Sõidavad ka tumeda VW Transporteriga. Ju nägid lihtsalt rikkumist ja reageerisid, sest ka neil peaks selle auto peal mahavõtmiseks olema välgud ja muu staff. Noomisid või siis neile omaselt hoopis väänasid juhti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 11:10 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Streetraceritel on veres insinktid kus teemaks politsei.Ehk endist politsei sõidukit nähes ka tehakse äkkpidurdus ,et kiirus legaliseerida ja siis silmitsetakse endist politsei masinat ning muigatakse ja mõne ajapärast tuleb vana rütm tagasi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 981 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 66  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis