oskaja kirjutas:
dellu ega sul see juhus Järvamaal ei olnud? Eelmine talv sain Imavere lähistel samamoodi sõimu osaliseks kui julgesin lumesajuga 92km/h politseist, mis kulges 80-85 vahel jõnksutades, mööda sõita. Tookord oli neil ca.15 auto pikkune saba taga ja keegi ei julgenud mööda minna. Mind maha võeti siis ülejäänud rivi tõmbas hetkega täpiks

Hakkasid ka lõugama, et ma kihutasin nagu segane 120-ga jne... peale GPS-i juttu öeldi mulle, et see pole taadeldud aparaat ja üldsegi gps näitab ainult keskmist kiirust
Peale pikka vaidlust lasti mind edasi, sooviti häid pühi ja jälitati kuni Põltsamaani.
Võimalik et oli, aga võimalik et oli ka Harjumaa juba või oli veel Järvamaa. Ma isegi ei tea kus see piir on, aga võis olla ka Järvamaa (Tartu maanteel igatahes case oli ja). Samas pigem siiski Harjumaa, sest nad kimasid pärast ka Tallinna poole edasi ja teepeal passimas ma neid enam ei näinud. Sama mutti (kõrvalistmelt) olen ka Tallinnas näinud kui üks hommik kõik puhuvad oli. Mõõdasõidul mul olid dokumendid pagassis jope taskus ja ma julgesin peale kinnipidamist autost välja astuda, mutt lõugas ruuporisse, et "kohe autosse tagasi, käsitleme seda kui rünnakut politsei vastu". Ja siis selle kõik puhuvad ajal sõber oli roolis ja maanteel linna jõudes kuulis et põhjakate käib vastu maad. Kuna nn puhumise rivi polnud temani jõudnud, siis mõtles et lükkab kiirelt kinni uuesti (oli ennegi kuskilt lahti tulnud ja teadis kuidas käib). Ja siis tuleb jälle kisa, et kohe autosse tagasi bla bla bla. Mõtlesin et huvitav kus ma küll seda kuulnud olen

ja siis paistis tuttav nägu ka juba vastu.