Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 11:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kui raske Eestis olla...
PostitusPostitatud: 06.04.2013 12:12 

Ma ei olegi kõrgharidusega. Selles suhtes on sul õigus. Ja ma ei keksi, kui hästi mul läheb. Tõin lihtsalt vastuargumendi sellele majanduspõgeniku teemale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 12:14 

Oh jumal küll. Las olla, targem annab järele, nagu öeldakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 13:13 
Kasutaja avatar

minu võit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 13:14 
Kasutaja avatar

Minu tähelepanekud nüüd eesti ülikooli haritlastest:

On 1 seltskond, nõukaajast enamus, kes arvavad, et nemad lakkusid omal ajal ülikoolis kauem kui tänased noored, nagu her Villi ja kisavad sellest kõva häälega, KUI targad nemad on, siis on seltskond uusi haritlasi nagu Ladamehed, kes ei oska ise lauseid kokku genereerida ja tsiteerivaid nõukaaegseid isendeid nii piltide kui lausetega, väitlusvõime neil puudub :D
Mulle, kui lihtkodanikule pakub see "entertainment"-i :D

Naabrist parem ja seda väga vulgaarsel viisil tõestamine ongi 1 suurimaid eesti probleeme !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 13:19 
Kasutaja avatar

Päris sooja ajate siin ikka suust välja!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 13:24 
Kasutaja avatar

Kas te pole tähele pannud, et kui de villule midagi ei meeldi, siis sõimab ta koheselt vastas väitlejat idioodiks, teadmata selle inimese IQ-d. Ma pole ainus tema "ohver" :D
See on eriline anne, panna diagnoosi läbi lukuaugu, sellist haridust jagatigi ainult nõukaajal ja personaalselt Villile (willy in english) :D
Tikutakus esineb antud kodanik sama vulgaarselt, personaalne mõnitamine on elu alus, selline tööandja ... vaesus teeb tigedaks, ju siis ei teeni piisavalt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 13:43 

no mis sa ikka tahad inimesest kelle jaoks on maailma parim auto ebakvaliteetne usa raud mis võtab rohkem kütet kui v8 zil :D
sellise autoga sõidab tänapäeval vaid inimene kes on loll või kellel on väike riist, sest auto on nii suur ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 14:57 

DevilDeVille kirjutas:
otsapoizz kirjutas:
...korrektne termin ... iseloomustamiseks on biomass.

:rokib

Pange edasi, hakkab hvitavaks minema.

Et leek ei kustuks: kodumaa eest hukkumine ei vaja julgust ega tarkust, piisab hetkest. Aga kodumaa ülesehitamiseks peab olema nii mõistust kui selgroogu.

Raha järel välismaale põgenejal ei ole kumbagi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:07 
Kasutaja avatar

Mina pole kloun, kes piire ja isandaid teenib, mina elan endale ja tunnen rõõmu, kui inimesed on oma eluga rahul.
Nagu näha, siis tööandjast Willy pole ka millegagi rahul, olgugi et on patrioot, nõukaaja ülikooliharidusega kretiin, kes muud ei näe kui dollari märke ja võimalust temast erinevat arvamust vulgaarsel viisil maha teha :D

Aga ega sellest eestlane enne aru ei saagi, et inimsuhted on peamine elu alustala. Küll aga see eestlane, kes on väljaspool mõnda aega elanud, jagab minuga arvamust.

Naerata ja ära solva ja hommik on juba ilusam, willy moodi tööandjat ruineerivad juba hommikul eestlase elu ...
Kui ikka oma karbis oma elutõega elad ja kaugemale näha ei oska kui oma nõukaaegne ülikooli haridus, siis . ei jäägi muud üle, kui laste ees oma sõnavõttudega esineda ja publikut koguda, sest elu eesmärk on ju endast jälg maha jätta...

Aga villy, kirjuta veel segasemat teksti, võõrsõnu hästi palju ja topi see ylikoolis õpitud lauseehitusse, sa näed ilgelt tark välja kohe :D
Selline soe tunne tekib kohe kui sellist TOOBALI teksti siia trukid, palju ila hästi arusaamatus kontekstis :D
Sa tõsiselt ka nagu eeldad, et kogu see keskkond siin on sinuga sama vanad ja sama haritud, et peaksid su võõrkeelest laenatud sõnadega koostatud lausetest aru saama ?
JA lõpeta see inimeste sildistamine härra doktor !
Selleks et kedagi maha teha, peaks ise ETALON olema ! ! !
Kas sinake oled seda ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:13 

nõuka aja kõrgharidus on ju umbes sama nagu tänapäeva keskharidus :D
ühesõnaga mitte midagi erilist millega eputada sellel willyl

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:18 

mees sa oled 35a ja sa käid selles foorumis, mis su vigastus on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:23 
Kasutaja avatar

De Villi, sa pole siiani aru saanud mu küsimustest, selle asemel et aruteluga vastata, sa solvad .. Sul nagu tekib erektsioon sellest või miks sa seda SIIN foorumis teed, st et lähed nii isiklikuks ?
Meditsiiniliselt on paika pandud kriteeriumid, millal saab inimest idioodiks või debiilikuks nimetada, seda sulle ülikoolis vist ei õpetatud ? Tekib küsimus, millise hariduse sa seal nagu päriselt ka omandasid ?
Sinu ja minu vahe ongi selles, et ma räägin asjadest nii nagu nad täna eestis on, sina aga nii, nagu sa tahaks, et oleks :kill

Viimati muutis RookieMekanic, 06.04.2013 15:26, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:31 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
käin ennast sinusuguste kingloomade arvelt lõbustamas. kas on piisavalt täpselt vastatud? ahjaa, seda tahtisn ka küsida, et mis vanuses Edgarjuugendisse värvati?

Orgasm saabub siis sellise hariduse ja sõnavõtuga millal ?
Sa ikka sellest aru saad, et sinusugune tööandja ja ülikooli haritlane ongi eesti probleem ?
Kui ikka suhelda ei oska, siis sellise nokuga pole just hea koostööd teha.
Ja ära tule siia nüüd seletama, et reaalses elus oled sa justkui pühak ja töölooma maine jumal, täitsa persses kunn oled ju :D
Ma ei kujutaks kül ette sellisele kunnile tööd tegemast, noh ma nii kaugele jõudnud, et ei teegi sinusugustele tööd, söömine on ainus töö mis toidab, kuidas sa selle aga lauale tood, on su enda asi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:44 

Mis sul mingi eesti enda NASA firma, et kõik peavad maru spetsialistid olema vä :D
uus eesti nokia on leitud hurraaa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:50 
Kasutaja avatar

Kas ainult NASA-s töötavad inimese kes enda tööd oskavad ja seda õppinud on?
See, et sina ei pruugi ühte kindlat asja kindlal tasemel osata, ei tähenda seda, et neid inimesi ei tohiks väärtustada.
Kui inimene teeb oma tööd korrektselt, ei pea iga tunni tagant nõu küsima, mida edasi teha ning suudab ka pandud tähtaegadest kinni pidada ilma, et vigu oma töös lubaks siis on ta ka Eestis hinnatud.

Viimati muutis Priit_H, 06.04.2013 15:59, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis