Sõbral sõideti eile sõpruse pst jalaluu puruks. Mingi auto oli ära koolend tee äärde, sõber mõtles, et läheb appi ja lükkab ära. Nii kui lükkama hakkas siis mingi hall mazda 3 põrutas üle jala ja põgenes minema

Helistas siis mulle, et äkki saan appi minna ja tema eest sõidud ära teha kaubikuga eile ja täna. Eile õhtul 10 aeg sain auto kätte, viisin sõbra juurde veel paar asja ära ja pidin kaubiku ümber keerama suht kitsas kohas. Mingi vend oli aga oma civicu suutnud keelatud kohta parkida suht viltu ja see tegi ruumi veel vähemaks. Mõtlesin, et okei, proovin siiski, äkki mahub. Sittagi ta mahtus. Tagurdades nühkisin kergelt ühe mazda 5 külge. Läksin autost välja, vaatasin, et midagi muud pole kui see, et peegel tagurpidi mazdal. Tõmbasin peegli sirgeks ja kõik tundus ok. Mazda omaniku alumine naaber tegi rõdu peal veel suitsu ja saatis oma naise selle mazda omaniku juurde, et too alla kutsuda kahjusid hindama. Ootasin tund aega, kedagi ei tulnud ning kuna oli tööd vaja teha ja aega vähe siis sai minema mindud ja hommikul sealne ühistu esimees helistas, et ma olin autole sisse sõitnud ja kohe nahhaalselt minema sõitnud. Palusin oma kontaktid siis mazda omanikule edastada. Sain mazda omanikuga täna kokku, väga sõbralik ja muhe vend oli, sai aru kõik ja värki. Vaatasin kahjud ka üle siis päevavalges. Ukse peal selline pisut alla 1cm pikkune täke ja peeglikorpus on ühest kohast 3mm kinnitusest eemal, aga kokku lükates püsima ei jää. Uurisin täna pisut ja kõik kohad tahavad tervet ust üle värvida ja peeglit tahetakse ka müüa täies tükis, keegi lihtsalt peeglikorpust või peeglikorpuse tagust külge ei müü. Help any1?
Ahjaa seda ka, et kebabigurmaanid peaksid külastama järgmisel nädalal avatavat square kebabi vabaduse väljaku tunnelis. Kokk on ehtne türklane ja koht ise nägi ka väga viisakas välja.