Päris ausalt ma ei saa aru kust mõni inimene omale load on saanud.
Eile tlna sõites rakverest.
mingi e38. sõitis mingi 100ga vist 110 alas. ma rahulikult kulgesin 110ga ja jõudsin kõrvale siis järsku kiirendas ja kadus eest.
okei. mõnda aega edasi siis jõudsin jälle kulgedes kõrvale. seekord sain mööda ja siis jälle pani must mööda.
nagu

Seee oli eile!
Täna siis.
sõidan tlnst tagasi. mingi mahtuniversaal.(ford vist oli) sõidab mööda must täiega. siis ma nagu ikka märkide järgi ja rahulikult kulgen ja mõne aja pärast kulgen temast mööda. siis ta minust jälle mööda pm kohe.

Ja natuke peale viitnat. vaatan mingi b4 avant audi(punane) istub tagumikus kinni.(ole sa tervitatud kui end ära tunned Jobu)
sõidan niigi natuke kiiremini kui märkide järgi sel hetkel, aga nii tagumikus kinni et no jube hakkab. annan siis piduriga natuke õrnalt märku, ei midagi ikka kinni. vajutan siis tugevamalt pidurit siis hakkas hoidma pikkivahet ikka. ja siis ajas mingi ma arvan et 130 mööda.
Ma nd ei hakka kellegile ütlema et pidage kinni piirangutest ja värkidesst. aga. Kui ikka mingi jobu mul nii tagumikus kinni istub siis ajab natuke närvi.
Pikkivaheta sõites ei sea te ohtu mitte enda vaid ka eessõitja elu.
sain end nd välja elada.
võite nd hakata kõik maha tegema:D