Tsiteeri:
Eks ikka jah, sotsiaalmeedias pilte saata.
Ma ei räägi mingitest suvalistest selfidest, vaid sellistest, mille puhul kvaliteet ka oluline on. Et see aga säiliks, on vaja otsida juba mingisuguseid upload saidid ja muud jama. Koos kehva interneti leviga ja piiratud andmesidega tänapäevaste failisuuruste juures võib ilma bluetoothita päris jamaks minna. Jah, tegemist on haruldase situatsiooniga, ma ei väidagi et nüüd igapäev kuskil koopas kivi all keegi seda teeb, kuid sellegipoolest.
Tegemist on fakti välja toomisega, ma ei plaaninud üldse arutada selle asja kasutamist praktikas.
Mainisin seda vaid, et tuua järjekordne näide firma poliitikast. Bluetoothi ei kasutata tõesti jah väga andmete vahetamiseks enam, see on loogiline, kuid ikkagi võib tekkida olukordi kus seda teha on vaja. Uuemate iphonede puhul ei oska öelda, kas on piirangud maha võetud või mitte, kuid vanemate põlvkondade puhul (just täpselt see ajastu, kui see bluetoothi kaudu asjade vahetamine populaarne oli) selline saatmine keelatud igastahes oli.
Inimene, kes räägib tõsimeeli pildikvaliteedist kasutab peegelkaamerat

Kuigi mobiiltelefonide pildikvaliteet on metsikult aastatega paranenud, on need kenad siiski väikse resoga.
Ma ei rääkinud piltide saatmisest, vaid jagamisest!!!
Iga postitusega teed siin ennast üha lollimaks. iPhone esimene gen. tuli välja 10a tagasi (sellel oli bluetooth 2.1), pole ju väga pointi 10 postitust jutti heietada, et siis oli probleeme. See on tänapäevaks nii irrelevantne, kui üldse saab olla. Ja kui aus olla (olles ka juba siis nutitelefoni omanik) ei mäleta ma absoluutselt, et BT'ga "andmete" saatmine oleks olnud teemas