Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 11:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 40  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kui raske Eestis olla...
PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:52 

otsapoizz kirjutas:
mees sa oled 35a ja sa käid selles foorumis, mis su vigastus on?

Heh. Ma olen 41, mis ma pean nüüd häbenema või :D Kuidagi ei tunne küll et midagi väga valesti oleks, samas ma siin ju aktiivne sõnameister ei ole tavaliselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:53 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:

Loe nüüd lontkõrv.

Minusuguse tööandjaga ei taha tõesti keegi koostööd teha, sest ma maksan töötajatele (mitte tööloomadele) ka kodumaal Soome palgatasemele vastavat palka, mille eest eeldan ka tööülesannete korrektset täitmist. Vähemaga pädevat spetsialisti ei värba. Olengi lihtsalt nii vastik tööandja.

Sinusuguste sõnavõtte lugedes tuleb mulle ette kohe selline teema :D

https://www.youtube.com/watch?v=OjwKC41UptM

Veel parem:

https://www.youtube.com/watch?v=dkstnsBTtVU

Sa kloun peale õhu ja info toodad ka midagi, mis rahvast reaalselt toidab ? :D

Viimati muutis RookieMekanic, 06.04.2013 15:56, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:54 

ega siis pole ime kui varsti siin juba emad,isad,vanaisad ja vanaemad :D
eks ta suht ongi selliseks vanaema ja vanaisa foorumiks muutnud võrreldes aegadega kui see foorum alles tehti ja rocca parklates sai täiega kõrvetamas käia ja kõigil oli pohhui, nüüüd on kõik nii paid ja kui keegi midagi halba teeb siis kohe kõik halavad, ehe näide on see roadrage teema, kus kisendavad nagu eided kui kellegist mööda sõidetakse kiire kiirusega vms

Viimati muutis otsapoizz, 06.04.2013 15:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 15:58 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
otsapoizz kirjutas:
Mis sul mingi eesti enda NASA firma, et kõik peavad maru spetsialistid olema vä :D
uus eesti nokia on leitud hurraaa

Ka koristaja võib olla spetsialist niisamuti nagu seda võib olla lukksepp või ettekandja. Sinusuguselt kingloomalt ma muidugi ei eeldagi, et sa sellist asja aduda suudaks.

Aga sa ise aru saad, millist eeskuju sa toodad ?
Sa tõesti arvad, et lihtrahvas tahakski sellise tööandja jaoks tööd teha, kes teisitimõtklejaid automaatselt idiootideks sõimab ja OMA arvamust jõuliselt peale surub ?
Naljakas on muidugi see, et sa seda veel tõesti noorte foorumis nii jõuliselt teed, on see poliitika või kummalise sugukire rahuldamine ?

Ette tänades, sa ei pea oma igas postituses väitlema minu rumaluse, lolluse ja tarkuse üle, ma olen ammu enne sind selle väitega päri, et ma pole kõige targem mutter siin maailmas ! ! ! :)*

Aga mis seab siin eelisseisu nüüd siin noorte foorumis, selles teemas ja minu ees ?
Sa pead ikka tõsiselt ja palju parem olema, et sellist sappi suust välja klaverile ja selle läbi siia foorumisse pritsida ...

See ongi sinu trump,. põhjenda, mis teeb sind minust paremaks ? Sest see on ju see, millega sa kelgid siin foorumis, sa oled nii tubli ilus tark ja osav ... Tegelikult sa ju päris palju tead ka kuidas ma elan ja kui kasulik ma oma perele olen ? :D
Minu elu eesmärk ei olegi kunagi olnud kasulik olla SULLE ! Aga see ongi vist peamine põhjus, miks ma kretiin ja idioot olen sinu jaoks ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:08 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
Sappi pritsid siin sina, Eesti ja tööandjate ja huiteabveel mille üle. Kuna mul aega on, siis lihtsalt ajaviiteks tegelen sinu tasalülitamisega. Erinevalt sinust, ei ole ma maailma peale solvunud, et minu hiilgavat isiksust piisavalt ei väärtustata.

Ülikoolis said selle hariduse, mis ju tegelikult ei tööta ? :D
Inimsuhted v kodaniku õpetus oli meil samal ajal keskkoolis, sa puudusid siis või oledki sündinud selliseks ?
Sina ja maailm, kui sinuga arvamust ei jagata, siis tembeldad sa inimesi automaatselt idiootideks, kretiinideks ja mis käppadeks veel, sul endal nagu halb ei hakka, et sa promod just eesti tööandjat sellisena, nagu sa siin esined ?

Viimati muutis RookieMekanic, 06.04.2013 16:11, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:11 

nõuka ülikool ruulib :D
ega kui vaadata neid nõukaaja koolis käiad siis enamus nad mingit taksojuhid tänapäeval, ega kui pea ei võta siis rooli keerata on ikka soov :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:15 

DevilDeVille kirjutas:
Kuidas ära tunda idiooti?

*Ta ei suuda lihtsatest küsimustest aru saada
*Ta ei suuda neile küsimustele vastata
*Ta leiutab igasuguseid huvitavaid asju nagu näiteks sellise toreda seiga, et Eestis ei toodeta midagi või et mina, sündides 1977 aastal, jõudsin käia nõukogude ülikoolis :D
*Tal on mingid messiaanlikud ambitsioonid, mille teostamisele ta ise täiel rinnal vastu töötab
*Tema arust on kõik halvasti aga ise ta olukorra parandamiseks lillegi ei liiguta, kuna tema arust peavad seda tegema teised
*Ta eristub hallist massist välismaale pagemisega
*Tema moniker on ruukimehhaanik :)

Kurat, kusagilt pildi pealt nägin sind ja olemuse järgi pakuks mingi 55 vähemalt sulle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:24 

Taksojuhid pole nad sellepärast, et neil olid jõukad vanemad ja raha paneb rattad käima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:30 

DevilDeVille kirjutas:
siag kirjutas:
Kurat, kusagilt pildi pealt nägin sind ja olemuse järgi pakuks mingi 55 vähemalt sulle.

mis aspektist haakub antud teemaga see, mida sa arvad mu olemuslikku vanust olema? kas antud avaldusest võib välja lugeda, et näiteks 55 aastane inimene on saast? ehk täpsustad?

See ei haakugi antud teemaga. Lihtsalt, pildi pealt tundud rohkem 55 kui 35. Ma ei tea, mine rahune kusagil, ausalt. Suht haige inimesena näitad ennast praegu. Ma kirjutan, et paistad 55, sa küsid selle peale, et kas 55 aastased on minu arvates saast? :D Või tunned sa ennast saastana? Kuidas sellesse nüüd suhtuda, ei tea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:40 

Sina tõid välja, et oled 77 sündinud. Mina vastasin, et näed välja, nagu oleksid 55. Milles probleem?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:41 
Kasutaja avatar

Soovitan kõigil tegelastel lugupeetud ja respekteeritud "professor" devillist ennast mitte häirida lasta, sest no olgem ausad,kivipea on kivipea ja jääbki selleks, ei saa ta aru, et niipalju kui on inimesi, on eriarvamusi, pigem on kõik, kes temaga ühel meelel pole, hoopis sodoomid ja muudsugused peajalgsed ja molluskid tema meelest....
Niiet pointless vaielda sellisega...

Anna nüüd aga oma nobetatele näppudele minusuunas tuld härrakene... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:43 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
Sinust paremaks teeb mind näiteks see, et ma ei süüdista maailma selles, et ma oma eluga kodumaal hakkama ei saanud. Sinu perest pole ma poole sõnagagi arvanud, jutt käib ikka ja ainult sellest, kuidas sina tead täpselt, kui võimatu on siinmail elada. Ja siis otsid nagu mingit moraalset tuge foorumist oma halale. Mis puudutab naljakat arusaamist, nagu ma peaksin sind idioodiks mitte sinu postitustest kiirgava vaimupuuduse vaid hoopistükkis hirmsa röövkapitalistliku pettumuse läbi, et ei õnnestunud sinusugust asendamatut töömeest orjastada, siis pean sind kurvastama. Ei tunne mina, ega tunneks ilmselt ka ükski muu mõtlemisvõimeline tööanda peale sinu siinse teema postitustega tutvumist, sinusugusest puudust.

50% eesti rahvast teenib mediaanpalka, mis on 500 euri + kopikaid peale, ja sinake tuled mulle ütlema, et ma saan asjadest valesti aru, kui elekter, kütus ja leib maksab sellele vaesele inimesele ja sinule ühe palju ?
Willy kle, sa oled must parem ja ela selle teadmisega edasi, peace :)
Oma poliitikaga sa nagu muudad mida ? Minu enesehinnangut ? :D
Ei, nagu aga näed, siis paar julgemat aga julgevad juba ka sinu aadressil mainida, et sa pole päris terve ...

See et sul kesmisest palgast natu eksootilisem autoprojekt siin foorumis on, ei anna sulle mitte yhtegi õigust kaaskannatajaid solvata, viisil nagu sina seda teed !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:48 
Kasutaja avatar

Ja sina kange kivipea, võiksid päris elus ka siis nii kõvamees olla ,mitte ainult foorumis kõvatada,päriselus nagu plika,nägu punane ja suust söna ei tule...(oma silmaga nähtud ju...)
Üritasid ka bjuutil ilgelt mulle koitu kallale mässida aga ise sittusid ennast täis....
Õnneks on koit erinevalt sinust mõistusega inimene, ja sai aru, et kui elcu omanik rääkis et kõik ok, siis ok,mitte nagu sina, et pohlad,saaks sitta ajada asjast mis sinusse ei puutunudki...ja ise peitu pugeda kui asjaks läks...

Lohh oled lihtsalt...
Mis see sinuperset torgib sõidan ma lubadega või mitte, ja kelle autoga !?Kade oled ?

Viimati muutis kutsikas, 06.04.2013 16:51, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:50 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
kutsikas kirjutas:
Soovitan kõigil tegelastel lugupeetud ja respekteeritud "professor" devillist ennast mitte häirida lasta, sest no olgem ausad,kivipea on kivipea ja jääbki selleks, ei saa ta aru, et niipalju kui on inimesi, on eriarvamusi, pigem on kõik, kes temaga ühel meelel pole, hoopis sodoomid ja muudsugused peajalgsed ja molluskid tema meelest....
Niiet pointless vaielda sellisega...

Anna nüüd aga oma nobetatele näppudele minusuunas tuld härrakene... :D

sinusuguse tankistiga pole mul midagi arutada. kange automees võiks naise autodega sõitmiseks hoopis kunagi load teha :)

Kle sa pole tõesti normaalne, mis see sinu asi on, kuidas keegi sõidab ja elab ?
On olemas ainult SINU elumudel ja vale elumudel ?
Jeebus küll .... Sul endal ei lähe süda pahaks oma tatist, mille sa klaverile potsatad ?

Kui mina arutlen teemal, küsivas vormis, st et ma ei tea isegi, mis on õige ja mis vale, siis sina oled oma vaadetega nii kindel, et KÕIK , kes suga arvamust ei jaga, saavad eesti leksikoni krõbedamate sõnade osaliseks ...

MIKS ? MIKS sa teed seda ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:53 
Kasutaja avatar

MIKS ? MIKS sa teed seda ?

Sest inimene ongi vaimupuudega ilmselt ja saab oma seksuaalse rahulduse sitapritsimisest nagu näha võib ju :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 40  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis