DevilDeVille kirjutas:
otsapoizz kirjutas:
Mis sul mingi eesti enda NASA firma, et kõik peavad maru spetsialistid olema vä

uus eesti nokia on leitud hurraaa
Ka koristaja võib olla spetsialist niisamuti nagu seda võib olla lukksepp või ettekandja. Sinusuguselt kingloomalt ma muidugi ei eeldagi, et sa sellist asja aduda suudaks.
Aga sa ise aru saad, millist eeskuju sa toodad ?
Sa tõesti arvad, et lihtrahvas tahakski sellise tööandja jaoks tööd teha, kes teisitimõtklejaid automaatselt idiootideks sõimab ja OMA arvamust jõuliselt peale surub ?
Naljakas on muidugi see, et sa seda veel tõesti noorte foorumis nii jõuliselt teed, on see poliitika või kummalise sugukire rahuldamine ?
Ette tänades, sa ei pea oma igas postituses väitlema minu rumaluse, lolluse ja tarkuse üle, ma olen ammu enne sind selle väitega päri, et ma pole kõige targem mutter siin maailmas ! ! !

*
Aga mis seab siin eelisseisu nüüd siin noorte foorumis, selles teemas ja minu ees ?
Sa pead ikka tõsiselt ja palju parem olema, et sellist sappi suust välja klaverile ja selle läbi siia foorumisse pritsida ...
See ongi sinu trump,. põhjenda, mis teeb sind minust paremaks ? Sest see on ju see, millega sa kelgid siin foorumis, sa oled nii tubli ilus tark ja osav ... Tegelikult sa ju päris palju tead ka kuidas ma elan ja kui kasulik ma oma perele olen ?

Minu elu eesmärk ei olegi kunagi olnud kasulik olla SULLE ! Aga see ongi vist peamine põhjus, miks ma kretiin ja idioot olen sinu jaoks ?