Six-Fo kirjutas:
Huvitv on see, et need telefoniteel pakkujad saavad isegi paremad paketid teha kui esinduses. Muidugi koinima peab neid, et mingeid konkse ei tekiks. Ma sain aasta tagasi Elisa pakkujalt kõne ja lõin fakti ette et ega ma ei taha mingit paketti kui nad ei tee nii nagu ma tahan. Ja tahtsin pakkumist meili peale ka et saaksin korra veel läbi lugeda.
Lõpuks saingi päris hea paketi, 10 euri kuus, 50gb 4g netti, kõneaega ja smse ma-ei-tea-kuipalju sest pole kunagi limiiti täis suutnud saada. Ei mingeid tähtaegu, leppetrahve ega lepingutasusid kah.(neid tuleb ka alati küsida)
Esindusse läksin ükskord, lootuses et saan selle paketi odavamaks teha(kuna pärast ajateenistust polnd seda 50gb netti enam telefoni vaja) siis tehti seal suured silmad, et kuskohast ma siukse paketi sain ja nad seal kohapeal saavad võibolla 1 euro odavamaks teha aga netist ei oleks suurt midagi alles jäänd.
Siis sa oled seal tublit tööd teinud, sest tundub, et see on neil menüüsse võetud. Üks elisa tädi on mulle siin viimase poole aasta jooksul korduvalt helistanud ja sama raha eest sama asja pakkunud ja ka toonitanud, et see miski eri salajane värk, et seda poest ei saa

, aga kuna ma praegu telias ja telial nüüd skandinaavia netipakett, siis ei saanud tädi poolt pakutud ahvatlusega kaasa minna.