Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 17:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 106  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Aprillikuu boikoteerimine 2010:Statoil ja Neste(jätkub mais)
PostitusPostitatud: 04.05.2010 23:16 

Linnu tee 5+ tankla kohta nende oma kodulehelt:
"Teeme koostööd Eesti juhtivate kütuste importijate ja hulgimüüjatega. Meie koostööpartnerid autokütuste hankimisel on AS Eesti Statoil, Mazeikiu Nafta Trading House OÜ ja Neste Eesti AS."

Ega siin mingit erilist keemiat pole - Eestis ei tooda keegi kütust ise ja kõik on lihtsalt vahendajad :)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Aprillikuu boikoteerimine 2010:Statoil ja Neste(jätkub mais)
PostitusPostitatud: 05.05.2010 00:19 

JAWAmees kirjutas:
Natuke teemast mööda, aga kord nägin Haapsalusse sõitvat soome numbritega Lukoil tankurmasinat. Huvitav, kas lukoili tuleb kütus mingil määral soomest?

Lukoilil pole enam oma autoparki. Ja vanasti tuli nende kütus Muugalt.

5+ kütus tuleb Profi kütusest :) vähemasti nende veok toob seda sinna.

Hetkel oli mingis Statis 95 hinnaga 18.15eek/L... 5+ posti hind 17.40eek/L...
Kui Statoil teenib enda tanklas sellise hinna juures ainult 1eek/L kasumit siis kui mitu raha ta 5+ tanklale peale maksab, et need tema kütust müüks ning peaaegu 1eek/L odavama hinna juures veel kasumisse jääksid? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2010 00:25 
Kasutaja avatar

@ oskaja

Räägitakse kasumist, siis kust sina tead näiteks nende tanklate ülalpidamis kulusi ?
Äkki Statoili töölised saavad oluliselt paremat palka, asukohad sellised, et rendihinnad kõrgemad, rohkem atribuutikat tanklas ja elektrikulu suurem jne jne jne.
Nähakse jätkuvalt ainult sentide vahet müüdavalt kütuselt, mitte kulusi, millelt tegelikult tulu arvestada saabki alles ju ....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2010 18:25 

statika jaamad küll renti ei maksa, maamaksu ilmselt (vähemalt tallinnas, iga suurema objekti ehitamisel vaja statikaga kooskõlastada :) ). omal ajal nad ostsid maatükid ära linnalt, ilmselt ei taha mõeldagi millised toredad skeemid need võisid olla. osa andis statikas ise mäkki burxile rendile, lubadusega et nemad kunagi burxi müüma ei hakka, jälle valus dünamo...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2010 21:13 

MarkoC kirjutas:
@ oskaja

Räägitakse kasumist, siis kust sina tead näiteks nende tanklate ülalpidamis kulusi ?
Äkki Statoili töölised saavad oluliselt paremat palka, asukohad sellised, et rendihinnad kõrgemad, rohkem atribuutikat tanklas ja elektrikulu suurem jne jne jne.
Nähakse jätkuvalt ainult sentide vahet müüdavalt kütuselt, mitte kulusi, millelt tegelikult tulu arvestada saabki alles ju ....

statoili töölised toidab ära sealne pood. see toob ka suurt kasumit, kauba saavad nad ju sama hinnaga nagu tavapoed, aga tooted poolteist korda kallimad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 00:55 

MarkoC kirjutas:
@ oskaja

Äkki tõesti saavad aga siiski ei usu.
Kas see on minu süü, et neil on rohkem mõtetut atribuutikat ja suurem elektrikulu?
Äkki soovitaks neil lõbustuspark ka tankla kõrvale ehitada, siis jõuaks ehk 30eek/L juurde välja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 00:58 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
Kas see on minu süü, et neil on rohkem mõtetut atribuutikat ja suurem elektrikulu?
Äkki soovitaks neil lõbustuspark ka tankla kõrvale ehitada, siis jõuaks ehk 30eek/L juurde välja...

Sellise suhtumise juures ei saa ma sellest kiunust aru, kui on automaat tanklad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 01:33 

MarkoC kirjutas:
oskaja kirjutas:

Sellise suhtumise juures ei saa ma sellest kiunust aru, kui on automaat tanklad :D

ma ei saa aru mida sina kiunud. 5+ ei ole automaat tankla päevasel ajal kuid siiski suudavad nad posti hinda pidevalt odavamana hoida ning hetkel peaaegu 1eek/L odavama hinnaga. samas siin keegi just hiljuti mainis, et 5+ saab oma kütuse statoililt, nestelt ja mazeiku eestipoolselt esindajalt.
Kuidas siis 5+ suudab ise kasumis olles odavamalt müüa ning statoil seda ei suuda? Marko mis sa arvad kas Statoilis on väga vajalik 5-te kuivanud saiakest lambivalges soojendada? Või näiteks külmkappidest moodustatud "sein" kus on 4-jal kõrvuti asetseval real sama toode kuigi piisaks ju max 2 rida. Külmikuid oleks 2 korda vähem vaja ning elektri arve oleks tunduvalt väiksem. Sama kehtib ka kõige muu kohta.
Sellest tekib küsimus, et miks mina peaksin kinni maksma nende ebaratsionaalse ruumi kasutuse?
Mõni Stati pood on pindalalt suurem kui kodu lähedal olev Konsum kuid erinevat kaupa on statis 4 korda vähem. Mis selle asja mõte nagu on ja miks klient peaks seda vahet kinni taguma omast taskust?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 08:08 
Moderator
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
Sellest tekib küsimus, et miks mina peaksin kinni maksma nende ebaratsionaalse ruumi kasutuse?
Mõni Stati pood on pindalalt suurem kui kodu lähedal olev Konsum kuid erinevat kaupa on statis 4 korda vähem. Mis selle asja mõte nagu on ja miks klient peaks seda vahet kinni taguma omast taskust?

Ega ei peagi maksma. Aga leidub päris piisaval hulgal inimesi, kes maksavad ja on rahul sellega, et saavad mitu asja korraga aetud. Erinevad sihtgrupid lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 08:26 
Kasutaja avatar

Oleks vaid lätikeel suus, tõmbaks siit na**ui. Siin need igasugused seadused jne on liiga ulme. Läheks rahva heaoluriiki lätti elama ja tööl käiks soomes.

Miks hääletada siin teemas ei saa?
Esitatud avaldus oli ebakorrektne. Proovi see uuesti esitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 12:56 
Kasutaja avatar

mul käis just tuttav reisul Iisraelis (üldse väga palju reisinud) ja ütles, et ENAMUS riikides saab venekeelega paremini hakkama, kui inglise keelega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 13:04 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
keegiveel kirjutas:
mul käis just tuttav reisul Iisraelis (üldse väga palju reisinud) ja ütles, et ENAMUS riikides saab venekeelega paremini hakkama, kui inglise keelega.

Nu Lõuna-Ameerikas ei tee vene keelega midagi, ka Inglise keelega jääb seal hätta.

unustasin mainida, et reisidest euroopas rääkisin :hail Üle lombi ei küündi see jahh.

Kuna aga jutt jätkus läti kohapealt, siis ehk saite aru ja andestate mu rämeda möödapaneku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 13:28 
Kasutaja avatar

inimene saaks paljudes tsiviliseeritud riikides isegi rääkimata väga hästi hakkama, kui seal niisama mõtetult ringi töllerdada.vales kohas vales keeles rääkides võid väga lihtsalt vastu kuklapekki ka saada.
igasugused kaltsupead ja muud säärased tegelased kimavad nigeeriast rootsi ning pole neil ka suurt häda midagi.
aga madalseisust kütuse firmadest annavad aimu erinevad reklaam kampaaniad. nii , et jälgige meediat. kumb siis enne pihta hakkab statoil või neste.
teistel firmadel oleks praegu hea moment kliente ülemeelitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 14:05 
Moderator
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:

Kuskile peenemasse kohta sööma minnes kukud kah kriiskama, et miks sina pead kallima söögi näol nende valgete laualinade pesemise, kalli sisustuse, kesklinna ruumide rendi jms kinni maksma? Eestis on igas valdkonnas piisavalt kauplejaid. Kui ühe hind käib üle jõu või ei meeldi midagi muud selle pakkuja juures siis kasuta kellegi teise teenuseid. Keegi ei sunni sind üldse tankima :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 14:06 
Kasutaja avatar

Nuh, kas meie silmad küttehinna langust kah näevad? http://www.e24.ee/?id=259270 :waah karta on, et ei näe.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 106  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis