MarkoC kirjutas:
oskaja kirjutas:
Kas see on minu süü, et neil on rohkem mõtetut atribuutikat ja suurem elektrikulu?
Äkki soovitaks neil lõbustuspark ka tankla kõrvale ehitada, siis jõuaks ehk 30eek/L juurde välja...
Sellise suhtumise juures ei saa ma sellest kiunust aru, kui on automaat tanklad

ma ei saa aru mida sina kiunud. 5+ ei ole automaat tankla päevasel ajal kuid siiski suudavad nad posti hinda pidevalt odavamana hoida ning hetkel peaaegu 1eek/L odavama hinnaga. samas siin keegi just hiljuti mainis, et 5+ saab oma kütuse statoililt, nestelt ja mazeiku eestipoolselt esindajalt.
Kuidas siis 5+ suudab ise kasumis olles odavamalt müüa ning statoil seda ei suuda? Marko mis sa arvad kas Statoilis on väga vajalik 5-te kuivanud saiakest lambivalges soojendada? Või näiteks külmkappidest moodustatud "sein" kus on 4-jal kõrvuti asetseval real sama toode kuigi piisaks ju max 2 rida. Külmikuid oleks 2 korda vähem vaja ning elektri arve oleks tunduvalt väiksem. Sama kehtib ka kõige muu kohta.
Sellest tekib küsimus, et miks mina peaksin kinni maksma nende ebaratsionaalse ruumi kasutuse?
Mõni Stati pood on pindalalt suurem kui kodu lähedal olev Konsum kuid erinevat kaupa on statis 4 korda vähem. Mis selle asja mõte nagu on ja miks klient peaks seda vahet kinni taguma omast taskust?