Heigo_K kirjutas:
4jas päev champixiga.
Siiamaani edukalt.
"Suitsuisu" kui nii võib öelda, on ajust pühitud ja seda kõige otsesemas mõttes.
Kui kunagi nikotiininätsu närides aegajalt ikka suitsuisu tekkis ja tuli kibe kihk paar matsu tõmmata, siis antud tablettidega on see küll välistatud.
Tuleb "meelde" ainult siis kui kedagi ninaall suitsetamas näen ja siis tahtmist ikka ei teki
Weird..
Rääkides E-tubakast, snussist, nätsudest, plaastritest ja muudest sarnastest siis champixi eelis on se, et nikotiini su keha siiski ei saa.
E.tubakas, snus, nätsud, plaastrid jnejnejne siiski imendavad kehasse nikotiini ja sõltuvus kui seesugune ei kao.
Viimane põhineb mu loogikale, ja ei pruugi faktiliselt tõele vastata.
Ära lollita ennast selle 4 päevaga.
Esiteks pole see veel mingi aeg ja teiseks, tahtejõud on see, mille abil saad suitsust priiks, mitte tabletid, plaastrid, nõelad kõrvas jne. Ma võin sulle müüa suhkruasendajat ka nende tablettide asemel, kaasas sedel, et aitab suitsetamisest loobuda ja sa räägiks siin täpselt sedasama juttu.
Töökaaslane näiteks lasi ennast nõeluda, sama kiidulaul käis peale seda, aga suitsetab jälle.
Ja kui mõtlema hakata, siis ma ei tea veel ühtegi inimest, kes oleks nende võõrutajate abil suitsetamise maha jätnud lõplikult. Läheb natuke aega mööda ja tossavad jälle.
Ma olen suht kindel, et kui sa nüüd saadki sigarettidest priiks (anna teada paari aasta pärast), siis oleksid teinud seda ka ilma nende tabletideta.
Aga edu!

Mina olen alla andnud ja enne ei üritagi, kui naise õde laeva peal töötamise lõpetab. 9.80 euri LM ploki eest võib tervist veel rikkuda.