Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 10.12.2010 03:10 
Kasutaja avatar

Ma ka kodus...60km/h Tlnst trt...raisk Tartus pole lund ollagi võrreldes tlnga :D
Hommikul tagasi...loodan et siis puhtam seis :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 10:08 

usku kirjutas:
sorri, et offtopicut tekitan ja vaenu õhutan, aga mina ei osta endale enam MITTE KUNAGI naastrehve. Ei tea, miks tahtsin proovida, aga igatahes oli see üks rumal tegu. Tegu on Fiesta all 2010 mudeliaasta Continental naastudega, mis testides häid tulemusi sai ning siin jyväskyläs jäise asfaldi peal ei saa ei vedama ega pidama. Kaubikul sama värk - üks haige kaapimine ja üks külg ees, teine külg ees kulgemine jäisel asfaldil. Eelmisel aastal sõitsin Fiestaga odava Barumi lamelliga ringi ja kaubiku all olid Michelini lamellid. No ei olnud selliseid probleeme nagu nüüd praegu. Kinni olin ka oluliselt vähem kaubikuga. Muud ei ole kui üks pidev kaapimine ja kaubikuga üks pidev kinni olemine 2 cm paksuses lumes.

See on tagaveoliste ja eriti veel nende Hiace busside teema. Tean viite selle bussi kasutajat kes asetavad kaubaruumi põhja peale iga talve tulekul 300kg kaaluva metallplaadi. Peale seda sul erilisi probleeme enam ei teki, kui just paksus lumes gaasipedaal su lemmik sõber pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 13:28 
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:
Ma ka kodus...60km/h Tlnst trt...raisk Tartus pole lund ollagi võrreldes tlnga :D
Hommikul tagasi...loodan et siis puhtam seis :P

Samas ütleks , türi,paide kohta.
Jõudasin põlvasse , jäin 2m enda korter maja ette kinni :D
80 % parkimis kohad vabad , elu on lill peaaegu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 14:58 

Ma ei saa aru inimestest kes praegustes ilmaoludes valitsust süüdistavad. See et teed on puhtaks lükkamatta on ju ikka kohalike omavalitsuste teema ja möödalaskmine. Omavalitsused teevad teedehoolduseks hankeid ja sõlmivad lepinguid igasugu kahtlaste firmadega, kellel pole masinaid ega kogemust, et selliste olukordadega hakkama saada - minge ja räusake nende peale. (Sain välja elada ennast inimeste pärast kes karjuvad iga asja pärast Anzip ja Anzip ning ei jäta märkimatta kui sitt valitsus ikka on - minge välismaale elama ära nah*ui)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 15:00 
Kasutaja avatar

No keda siis veel ikka valitsust. Valitsus ju paned maakondadesse ja rajoonidesse need omavalituse inimesed tööle, lihtsalt panid mingid kehvad inimesed tööle kes ei oska valida firmasi jne. Ja välismaale ei saa sellepärast paljud minna, et võõrkeeled pole selged ja teine põhjus kindlasit, et ei taha perekonnast kaugele minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 15:05 

SPL mies kirjutas:
No keda siis veel ikka valitsust. Valitsus ju paned maakondadesse ja rajoonidesse need omavalituse inimesed tööle, lihtsalt panid mingid kehvad inimesed tööle kes ei oska valida firmasi jne. Ja välismaale ei saa sellepärast paljud minna, et võõrkeeled pole selged ja teine põhjus kindlasit, et ei taha perekonnast kaugele minna.

Sa oled ikka üks harimatu inimene. Mul on sinust tõsiselt kahju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 15:11 

juhtus see, et suutsin mingi imemoega ühe ratta ümbert lumeketid ära kaotada öösel..kuhu, ei tea, aga otsima pole ka mõtet minna, kuna see ilmselt ammu kuskil lume all.. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 15:27 
Eliit
Kasutaja avatar

Lugedes seda, kuidas igaplool julmalt lund on, tuli jube tahtmine praegu välja sõitma minna.
Eile öösel sai tormis veits liigeldud ja esiveolisega eriti probleeme polnud, ainult see, et mul Hyundail on tagaots julmalt madal, siis oli konstantne kahin taga. Paar korda pidi natuke käega kaasa ka aitama, et paksemast lumest läbi saada. :D
Lõpuks on talv käes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 15:37 
Kasutaja avatar

Pole vist vahet enam mis teemat lugeda. Igalpool käib mingi lumest jahumine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 16:55 
Kasutaja avatar

tanel63 kirjutas:
Pole vist vahet enam mis teemat lugeda. Igalpool käib mingi lumest jahumine.

Asjakohane ka või ei?

Koduhoovist ma täna välja sain...aga sisse enam ei saanud, tähendab sain, aga istusin poolel teel autoga kinni kui kinni. Lumelabidas endiselt parim sõber :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 23:56 
Kasutaja avatar

ma pidin ennast selle naasta ja lamelli jutu peale pooleks naerma...

usku, sulle niipalju et pole sitemat varianti kui continentali naast, oleksid võind nokianite peale mõelda mida pakkusin, poleks sa sõnagi ütlend et naast on sitt :D (ja see barum vms millest ütlesid, sedagi toodab minumeelest continental ise)

miskipärast inimesed vahetavad tutikad lamellid naastade vastu, väites et libe on, osad naisterahvad on ütlend lihtsalt et nemad ei julge sõita lamelliga :D
keegi rääkis nokian WR'idest... need pole esiteks põhjamaaoludelegi mõeldud, keskeuroopas võid nendega lätsutada mitte meie põhjamaises kliimas...
continentali naastade kohta veel niipalju igapäevaelust, et neid vahetatakse siis ka välja kui on 5mm pinda ja naastadest 94% alles..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 00:13 

Juhtus täna siis see , et sai oldud hea kodanik ning mindud atv-dega linna peale inimesi aitama , väga fun oli ! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 00:23 

sierra kirjutas:
ma pidin ennast selle naasta ja lamelli jutu peale pooleks naerma...

usku, sulle niipalju et pole sitemat varianti kui continentali naast, oleksid võind nokianite peale mõelda mida pakkusin, poleks sa sõnagi ütlend et naast on sitt :D (ja see barum vms millest ütlesid, sedagi toodab minumeelest continental ise)

miskipärast inimesed vahetavad tutikad lamellid naastade vastu, väites et libe on, osad naisterahvad on ütlend lihtsalt et nemad ei julge sõita lamelliga :D
keegi rääkis nokian WR'idest... need pole esiteks põhjamaaoludelegi mõeldud, keskeuroopas võid nendega lätsutada mitte meie põhjamaises kliimas...
continentali naastade kohta veel niipalju igapäevaelust, et neid vahetatakse siis ka välja kui on 5mm pinda ja naastadest 94% alles..

Naised ei oska kuiva asfalti pealgi sõita. Ma olen 8 talvest 7 sõitnud lamellida ja siiani elus. Järve jää peal sõites ainult mõtlen naeladele või pigem juba piikidele. Kui tihend on sitt, siis ei aita ka nael.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 01:09 
Kasutaja avatar

Ma võin nüüd uhkusega öelda, et pea 2 aastat sõitsin piimakatega ringi ja mitte kordagi ei peetud isegi kinni :D
Täna sain esmased kätte ja nüüd on superlux :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 01:50 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:

Naised ei oska kuiva asfalti pealgi sõita. Ma olen 8 talvest 7 sõitnud lamellida ja siiani elus. Järve jää peal sõites ainult mõtlen naeladele või pigem juba piikidele. Kui tihend on sitt, siis ei aita ka nael.

tegelt on asfalti pealne jää sama mis järvepealne... isiklikult mulle ei meeldi venida 60nega mööda mnt'd et "7a elus olla lamelliga".. selle 7-8a. ajakuluga mis kuulub lamelliga sõitmisele on jõuan ma 2 last ülesse kasvatada.
olen sõitnud igast marki lamellide ja naastadega (va. aftermarket) ja siiski pooldan mina naasta siinsetele oludele kus on kusi-jää-veri-sitt-lopp ja lumi alati segamini
vaidlema pole mõtet hakatagi ega (igalühel omad eelistused) lihtsalt nalja tegi osa jutust..

ja kui on tihend sitt ei päästa surnukuurist sind keegi muu kui ainult matusetalitajad (neil pole kombeks vahtida on sul nael või ei ole kuskil)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis