Mitu asja juhtus.
Esiteks oli puhkepäev pärast väsitavaid õhtuid linna vahel, kus pidi tauto tagumikku kurvides kinni püüdma. See tingis vähese une ja jube väsitavad tööpäevad. Siinkohal tasuse see puhkepäev ära, sai kaua magada ja end välja puhatud

Lisaks astusin läbi peval Tabasalu laadalt, kus sai võetud üks korralik seljanka. Ehk siis mõnus maitse, ei ole liiga vesine ega liiga paks ning juurde ka leib ja hapukoor. Vähe maitseaineid juurde ja 25.- eest väga hea lõunasöök!
Hoovist ja garaaži katuselt sai lumi ära koristatud ja lükatud, mis tähendab rohkem ruumi ja ei pea mõtlema kuidas katus vastu peab. Kusjuures see hunnik mille ma maha lükkasin, oli ikka vägagi arvestatav ning seda omakorda aiast välja tassida oli teistkordselt lahe

Aga muud ei jäänud üle, sest muidu oleks garaaži ja ukse esine lihtsalt seda lund täis olnud.
Praegu aga tulin saunast. Kuna lumi ka maas, siis tuleb ju otse leilist tulles hanges käia muidu pole saunaskäik koda läinud. Vaatasin siis enne ühe korraliku hange valmis, nimelt sellise mille aeda sisse keerutanud lumetorm Monika. Hang on mulle umbes rinnuni ja elupuu otsas paistavad veel välja, lisaks värava tipp. Arvestanud ei olnud ma aga sellega, et see hang oli kurat üpriski tugev/kõva ja sinna sisse ma ei maandunud

Pigem hüppasin küljega piki valli ja see oli kuradima valus ja mõnus fail

Edaspidi hüppasin niisama hoovi lume sisse ja müttasin seal.
Naine loobus varem ega viitsinud vaadata kuidas ma mööda leili ja hangesid müttan, tuli tuppa tagasi
Nüüd aga võtsin hangest viimase purgi õlut ja vaatan telekat
Sai pikalt kohe välja elatud