Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 23:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 11.12.2010 02:46 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
Hehee, äärepealt oleks saanud sidrunis hommikuni magada paergast. Läksin nimelt linnapeale purgaa jälgi ja koristusmasinate tööd kaema. Lolli peaga võtsin kaasa ainult korteri võtme. Tagasitulles oli tuisk kenasti trepikoja koodluku keskerakonda puhunud - uksest sisse ei saa, tee või tina :err Mingi imeläbi juhtus üks kaastrepikodalane mõne aja pärast, kui mul vaim juba autosmagamiseks valmis, väljuma ja pääsesin sisse. Uhpljääd, hakka või jooma :smokin

Miskipärast olid ema tööjuures ka fonolukud ja intercom rivist väljas..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 10:31 

Moose kirjutas:
Ma võin nüüd uhkusega öelda, et pea 2 aastat sõitsin piimakatega ringi ja mitte kordagi ei peetud isegi kinni :D
Täna sain esmased kätte ja nüüd on superlux :rokib

endal oli siin 2 aastat tagasi see teema et sai 2 aastat piimakatega lastud ja mitte ühtegi jama:D aga nii pea kui 18 sain ja esmased kätte sain hakkas see krdi ajude n*ssimine pihta :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 12:31 
Kasutaja avatar

Kõik siin kiruvad sahamehi, et lükkavad valli ette. Ma eile rookisin 1,5h enda autode ümbert lund ja 1 kohtadest kohe tänava ääres. Sai veel ka osaliselt naabri auto ümbert ja ka maja ette sissesõidu juurest lund eemale taritud. Tulin tuppa ära ja mõne minuti pärast tuleb sahk. Mõtmesin no aitäh, nüüd peab minema jälle seda valli rookima. Õnneks aga oli viisakas juht ja enne minu korralikult roogitud osa keeras saha otseks (või isegi veits vasakule) ja pigem jäi väike kogus lund hoopis tee keskele (kohe kui oli ka majaette sisesõidust möödas keeras uuesti saha tee ääre poole). Nii et on ikka mõistlike sahamehi ka. Eks see muidugi sõltu vast lume kogusest ka, see oli pigem selline õhtune järelhooldus eile.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 12:40 

dellu kirjutas:
Kõik siin kiruvad sahamehi, et lükkavad valli ette. Ma eile rookisin 1,5h enda autode ümbert lund ja 1 kohtadest kohe tänava ääres. Sai veel ka osaliselt naabri auto ümbert ja ka maja ette sissesõidu juurest lund eemale taritud. Tulin tuppa ära ja mõne minuti pärast tuleb sahk. Mõtmesin no aitäh, nüüd peab minema jälle seda valli rookima. Õnneks aga oli viisakas juht ja enne minu korralikult roogitud osa keeras saha otseks (või isegi veits vasakule) ja pigem jäi väike kogus lund hoopis tee keskele (kohe kui oli ka majaette sisesõidust möödas keeras uuesti saha tee ääre poole). Nii et on ikka mõistlike sahamehi ka. Eks see muidugi sõltu vast lume kogusest ka, see oli pigem selline õhtune järelhooldus eile.

Sellest rookimisest suht vähe kasu kui suures majas elad, teed korraliku töö ära ja siis on mingi volodja oma vectra ikka sinukohale parkinud :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 13:02 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
dellu kirjutas:

Sellest rookimisest suht vähe kasu kui suures majas elad, teed korraliku töö ära ja siis on mingi volodja oma vectra ikka sinukohale parkinud :rokib

Need volodjad pargiks kinni siis :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 13:11 
Kasutaja avatar

Kuidas rookimisest vähe kasu on? Parem on ennast parkimiskohale kinni sõita w? WC-s pole kah mõtet vett peale tõmmata- ah volodja tuleb niikuinii varsti s*tale :bs
Kursavennale pandi esiklaasi vahele venekeelne kiri: "Võta labidas ja kaeva endale ise koht!" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 14:02 
Kasutaja avatar

ma ei tunne ennast puudutatuna kui keegi lamelliga sõidab, ma tunnen surmahirmu kui ise pean lamelliga sõitma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 14:10 
Kasutaja avatar

Õnneks see koht kus ma hetkel platseerun on väike kortermaja ja kohad kokku lepitud.
Eelmine aasta mustakal oli küll see teema, et teises majaotsas elavate omanike autod olid järsku minu roogitud kohapeal, kuigi lumiseid kohti oli küll. Mis siis ikka, kaevasin endale uue koha, aga osa sellest lumest sattus kogemata minu kohal parkija auto taha vallina. Kuigi ka seal olid kohad niiöelda omavahel ära jagatud ja üldiselt peeti sellest kinni, aga näed talvel millegipärast ununevad sellised asjad.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 16:00 

Auto remont 22 tuhat :D Jäin just oma autost ilma sellepärast. :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 16:31 

Käisin pangas...kui esmasp. jah sõna tuleb, siis tuleb Jaapanist STI :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 22:30 
Kasutaja avatar

lisaks sellele sain teada veel seda et oln uuest aastast oma töös ilma :kill mis pole üldse lõbus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 22:42 

Mitu asja juhtus.
Esiteks oli puhkepäev pärast väsitavaid õhtuid linna vahel, kus pidi tauto tagumikku kurvides kinni püüdma. See tingis vähese une ja jube väsitavad tööpäevad. Siinkohal tasuse see puhkepäev ära, sai kaua magada ja end välja puhatud :)
Lisaks astusin läbi peval Tabasalu laadalt, kus sai võetud üks korralik seljanka. Ehk siis mõnus maitse, ei ole liiga vesine ega liiga paks ning juurde ka leib ja hapukoor. Vähe maitseaineid juurde ja 25.- eest väga hea lõunasöök!
Hoovist ja garaaži katuselt sai lumi ära koristatud ja lükatud, mis tähendab rohkem ruumi ja ei pea mõtlema kuidas katus vastu peab. Kusjuures see hunnik mille ma maha lükkasin, oli ikka vägagi arvestatav ning seda omakorda aiast välja tassida oli teistkordselt lahe :D Aga muud ei jäänud üle, sest muidu oleks garaaži ja ukse esine lihtsalt seda lund täis olnud.

Praegu aga tulin saunast. Kuna lumi ka maas, siis tuleb ju otse leilist tulles hanges käia muidu pole saunaskäik koda läinud. Vaatasin siis enne ühe korraliku hange valmis, nimelt sellise mille aeda sisse keerutanud lumetorm Monika. Hang on mulle umbes rinnuni ja elupuu otsas paistavad veel välja, lisaks värava tipp. Arvestanud ei olnud ma aga sellega, et see hang oli kurat üpriski tugev/kõva ja sinna sisse ma ei maandunud :D Pigem hüppasin küljega piki valli ja see oli kuradima valus ja mõnus fail :D :D Edaspidi hüppasin niisama hoovi lume sisse ja müttasin seal.
Naine loobus varem ega viitsinud vaadata kuidas ma mööda leili ja hangesid müttan, tuli tuppa tagasi :mrgreen:

Nüüd aga võtsin hangest viimase purgi õlut ja vaatan telekat :)

Sai pikalt kohe välja elatud :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 22:52 
Kasutaja avatar

Juhtus see, et tulin mõttele viimastele tühjalahmijatele "suukorvid" ette lajatada. Modedel oleks aeg siin üks lumekoristus teha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 02:55 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Night shatis on rõõmus tüdruk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 02:57 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To HENDRI.Ma nimetan seda täielikuks PADAORUKS
Kui juba nätuke eemal tallinnast mingis orus nimega PADAORG tekib olukord millest räuskab kogu riik,meedija jne siis pole mõtet imestada mitte millegi üle.
Äkki ühsikond muutub vaenulikumaks ning püüab rohkem eemale hoida seadustest ja kohustustest mis ette nähtud ,selle tõttu mis moodi kodanikele käru keeratakse igasugustes asjades.
Meedijas ka kaagutatud ,et MOONIKA pole milleski süüdi ,süüdi on inimesed kes on vastutavad vastavtes asjades.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis