Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kui raske Eestis olla...
PostitusPostitatud: 06.04.2013 16:58 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
mis seos on minu autodel talumatult koleda eluga Eestis?

Tglt ma sulle ei viitsi rohkem vastata ka, sa teenisid oma ordeni minu silmis ja usun et ka enamus foorumlaste silmis välja :)
Seoseid ... Mis seos on sinu maksudel ja SR.org foorumiga, kus sa kohe PEAD pasandama oma autost, piltide ja muu näol ? :D
OK, ma ei tõesti viitsi enam, point taken :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 17:07 

Pilt
:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 17:07 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
nii vägevast jutust ei oskagi midagi arvata. kedagi sinusuguse kallale ässitada? sinusuguse eest peitu pugeda?? sinu liiklusvahendite sarnaseid asju kadestada???

huvitav et bjuutiajal küll sind seal minuga asju klaarimas ei näinud kui ma üksi olin ntx, vaid siis olid nö kõvamees,kui teppori ja koiduga tulite meie seltskonna juurde...
Aaa õige, kõvamees olid ilmselt siis kui mu sõbra järgmine hommiks minema lohistasite 3kesi....
Aga no mis mina sodoom sinusuguse professoriga ikka vaidlen...
Mainin lihtsalt avalikult ära ka selle, ja üldiselt niisama selliseid veksleid välja ei käi, et kui sinuga kokku satun kuskil, siis lihtsalt annan peksa sulle ja kogu lugu...
Minujaoks oled sina mõtetu sitt lihtsalt, kellel pudub lausa elementaarnegi viisakus ntx kaasinimeste suhtes,oih vabandan,igasuguste "sodoomide" suhtes...
Niiet igaüks teeb omad järeldused kui tark või ajuvigastusega inimene sa oled...
Ilmselt oled nii mõnelegi juba seda ise näidanud...
Ja siiani, olgugi et ilma lubadeta, sõidan siiski enda autodega mitte naise omaga, nendega sõidan vaid sis kui töökotta remontima lähen neid...

Üks laul ka sulle siis:http://www.youtube.com/watch?v=0b8UCY8_mR0

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 17:13 
Kasutaja avatar

Jää, ma ootan seda ammu juba, ja loodan, et kui mitte varem, siis bjuutil näeme ikka, kuna mulle ei meeldi võlgu olla, ja sinule tahaks kangesti oma võla ära maksta... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 17:35 
Kasutaja avatar

Tundub, et ühel lontkõrvast amööbil on närvid perses, nigu jahikoeral. No milleks foorumis valimatult mäda pritsida ja solvata igas oma postituses teisi lontkõrvadeks, kingloomadeks jne. Mina loen devilli tekstist,et tegelikult pole härra ka ise loma eluga siin Eestis päris rahul.
Eestis elab enam-vähem ära, kui viitsid ise midagi ära teha, nupp väheke nokib ja omad piisaval tasemel ettevõtlikust. Ülikooliharidus ei omagi siinjuures erilist tähtsust. Aga olgem ausad, kõik ei saa ettevõtjad ja ülemused olla. Ka lihttöölisi peab olema ja lihttöölisel oma viiesotise kuupalgaga on Eestis ikkagi väga raske.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 18:28 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Eestis elab enam-vähem ära, kui viitsid ise midagi ära teha, nupp väheke nokib ja omad piisaval tasemel ettevõtlikust. Ülikooliharidus ei omagi siinjuures erilist tähtsust. Aga olgem ausad, kõik ei saa ettevõtjad ja ülemused olla. Ka lihttöölisi peab olema ja lihttöölisel oma viiesotise kuupalgaga on Eestis ikkagi väga raske.

+1

devil on vist pisut pidune täna , ma hommikust saati seda bättelit siin jälginud :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 18:33 
Kasutaja avatar

Sorry OT eest.
Selle tulise väitlusvooruga meenus, et Streetrace.pri.ee oli kunagi ammu selline lahe koht, kus striitreiss.org mölaööbikud üksteist päevast päeva materdasid. Tundub, et vanad head ajad on siia tagasi tulnud.
Soovin jõudu RookieMecanik aka ViktorT aka Ivan Julm aka troll :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 18:36 

Ah mis :D Rookie on Ivan julm vä :D

Kes ise olid seal?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 18:38 

ma olin lõngarull

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 18:39 

Seda nime vist ei mäletagi. Aga ma olin seal algusaastatel kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 18:44 

Ehk siis mõlemad olete nõus üksteisele sisse kütma, aga praktiliselt keegi kohtumist ei julge kokku leppida?

Kui saategi kokku, siis ma ostaks küll pileti 10€ eest :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 18:47 

Ah mis kokku saamisest siin räägitakse. Kõik on suuga kõvad mehed. Mul viimase aasta jooksul vist 5-6 sellist juhust olnud, kus mehed on nii julgust täis ja saadavad vittu ja perse ja kuhu kõik veel. Ilusale palvele nahui tõmmata kiiresti keegi tavaliselt ei reageeri muud moodi, kui et " Mis sa ütlesid mulle". 3 minuti pärast peab aga põlvili maas olema ja vabandust paluma, et minema lastaks minna. No milleks olla kõva mees nuppude taga või suuga, kui tegelikkuses on ainult üks kotitäis sitta? See käis siin teemas viimasel ajal kõige enam sõna võtnud 77a sündinud isiku kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 18:55 

:-D
siag kirjutas:
Ah mis kokku saamisest siin räägitakse. Kõik on suuga kõvad mehed. Mul viimase aasta jooksul vist 5-6 sellist juhust olnud, kus mehed on nii julgust täis ja saadavad vittu ja perse ja kuhu kõik veel. Ilusale palvele nahui tõmmata kiiresti keegi tavaliselt ei reageeri muud moodi, kui et " Mis sa ütlesid mulle". 3 minuti pärast peab aga põlvili maas olema ja vabandust paluma, et minema lastaks minna. No milleks olla kõva mees nuppude taga või suuga, kui tegelikkuses on ainult üks kotitäis sitta? See käis siin teemas viimasel ajal kõige enam sõna võtnud 77a sündinud isiku kohta.

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 19:09 
Kasutaja avatar

Järjekordne probleem eestis:
Otsitakse füüsilist kontakti .... selline huvitav seksuaalne orientatsioon ...
Kes mind mäletavad, siis minul polnud ja pole ka kunagi olnud olla oma eluvaateid õlle lauataga samamoodi selgitada kui siin, värd olukord tekiks tõesti, kui Willy sugused klounid enam normaalselt sõnadega hakkama ei saa ja kukuvad solvama, reaalses elus viiks selline seisukord rusikad rulli küll :D
Kõige lahedam selle asja juures on veel see, et kui annadki sellisele pedele tonksi, siis läheb too Willy EU kohtusse ja kisendab rahvuslusest ja võõrkeelse perenimega tegelase käest peksa saadud idiootsetest põhjustest :D

Mina isiklikult olen juba ammu vägivalla vastane, aga andke mulle 19 õlut ja Willy ja ma muutun samasuguseks idioodiks, kui tema täna siin on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 19:35 

Ma arvan, et see 19 õlut välja teha ei ole probleemne. Millal ja kus?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis