Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 17:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:09 

Mind ikka tihti tüüdanud üks "paarike",mõned kuud tagasi kerjasid virus paari eurot,ja mingi nädal tagasi bussijaama juures.Tüübil sibula nike kott üle õla ja eidel mingi valge mantli moodi asi.Väga viisaka jutuga,aga mina neile põhimõtte pärast juba midagi ei anna..Võin neile saia ja vorsti osta,kui tahavad,aga sellised asjad neid kerjajaid ei ole huvitanud :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:11 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
ÜV ära teha oleks jah liiga lihtne.

Tanel kirjutas:
Tee ülevaatus ära siis kui raibe ei ole

Olen praktikal nii kehvadel aegadel, et lihtsalt ei teki vaba aega päeval. Peale 18't ei ole kusagile enam minna. Nädalavahetus õnneks vaba. Selle uurisingi, et paar päeva tuleb veel riskida. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:13 
Kasutaja avatar

laagna teel neste tanklas tuli mingi vene mees bensuraha küsima ,algul küsis 50 senti selle sai,siis juba küsis kas 2-3eurot pole anda,annan õhtul tagasi,aga rohkem raha ta ei saanud:D
kuradi kaader koos ikka:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:16 
Kasutaja avatar

Töötasin Viru tänaval ühes poes, kus oli pidev probleem üks noorem paarike (ilmselt seesama, kellest siin juba juttu), kes mingi narkolaksu all šokolaadi käis varastamas.
Mingi aeg hiljem kohtasin samu tegelasi Kristiine keskuses, neiu tuli mult bussiraha küsima. Arvestades mis olekus ta tavaliselt on ja kuidas ta tol ajal regulaarselt minu töökohas vargil üritas käia ei olnud eriti kahju teda pikalt saata :)

Ja Mustika Prisma parklas hängis ükskord mingi mammi, kes peaaegu, et jõuga mu autoukse lahti rebis, vene keeles pika jutu maha rääkis ja siis peo ette ulatas. Kuna mul vahepaneelis on alati mingi hunnik punaseid sente lükkasin talle mõned kätte. See pettumus tema näos... Hiljem auto juurde naastes oli ta umbes samas kohas, ainult et uue ohvri leidnud, kelle autoust ta rebis. Mina olin seekord kiire ja sain autosse istutud ja uksed lukku enne kui ta minu autot uuesti väänama tuli.

In other news on mu auto varuvõti jalutama läinud ja uue tellimine on umbkaudu 300 eurot :( Ohhh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:35 
Kasutaja avatar

Heh, mäletan ka pettumist ühel kahtlase ~25a "naise" näos kui ma oma 2 eurost talle ära ei andnud, kes eedeni ees mingeid koledaid roose pakkus ja siis raha heategevuseks palus, neid koledaid roose ma ei tahtnud, aga 50 senti kuni eur andsin punastes ja 10-20stes ära. Vanasti oli rahul kui 5 krooni ehk 32 senti saadi. Tundub et ajad on muutunud :D

See annetamise teema pole üldse meeltmööda sellest ajast peale kui eedeni kohvikus lõunatades üks paks jõnglane ligi lendas ja unicefi kaardi paari euroga maha müüs ning paar kuud hiljem oli artikkel lehes kuidas nagad endale raha teevad nii, heategevus ei saa sentigi sellest.

Mul poleks üldse kahju kasvõi paarkümnest eurist kui ma teaks et jõuab õigesse kohta. Aga hui seda teab mis selle rahaga tehakse. Kui kellegil vedeleb riideid, ehitustarvikuid, jms siis nende äraandmisest on kindlasti rohkem kasu. Ise andsin kunagi omalt poolt 3 kotitäit korralike riideid ära.

https://www.facebook.com/naerataometi

Ja selle diisli soojenemise koha pealt pean ka sõna sekka ütlema. Mul 525 tdsil piisab juba 2 km läbimisest ja tuleb sellist leiget 25 kraadist õhku. Kui täitsa soojaks sõita siis väga ei kannata kätt ees hoida kuna õhk on isegi tuline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 15:29 
Kasutaja avatar

Kunagi lapseeas mäletan juhtumit kus mu isalt tuldi kerjama nö piima ja leiva raha , paps aga seepeale läks ostis kerjusega koos talle piima ja leiva . Parklast ärasõites nägime kuidas see piim ja leib otse prügikasti lendas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 15:36 

Lennukipiletid ostetud ja homme hommikul Frankfurti minek. :rokib
Kas keegi on viimastel päevadel Frankfurt-Buttgarden-Stockholm marsruuti sõitnud?
Kuidas temp`ja teeolud on?
Äkki on kellelgi mõni tuttav Frankfurdis, kes saaks talverehvide sebimisel abiks olla?
Ei isuta kuidagi 1600km suverehvidel tagasi koju uisutada... :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 15:51 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Lennukipiletid ostetud ja homme hommikul Frankfurti minek. :rokib
Kas keegi on viimastel päevadel Frankfurt-Buttgarden-Stockholm marsruuti sõitnud?
Kuidas temp`ja teeolud on?
Äkki on kellelgi mõni tuttav Frankfurdis, kes saaks talverehvide sebimisel abiks olla?
Ei isuta kuidagi 1600km suverehvidel tagasi koju uisutada... :uhoh

Räägi siis, mis masina ära tood?

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 16:53 

risto995 kirjutas:
Kunagi lapseeas mäletan juhtumit kus mu isalt tuldi kerjama nö piima ja leiva raha , paps aga seepeale läks ostis kerjusega koos talle piima ja leiva . Parklast ärasõites nägime kuidas see piim ja leib otse prügikasti lendas.

Sellisele vist lajataks põhimõtte pärast piki piilumist. Öelgu ausalt, et tahab viina, mitte ärgu lasku osta endale ja siis ära visata. Mõnel oleks seda leiba ja piima reaalselt väga vaja läinud. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 17:27 
Kasutaja avatar

Tartus on ka mingisugune tüüp kes küsib koguaeg raha "Vabandage, kas küsida tohib". Küll ta on raadi Maxima juures, küll raekoja platsil. Seljakott on koguaeg seljas ja üsna tihti ka suits ees, näos vist oli mingi tätokas kah. Suvel kandis musta nahktagi kui õigesti mäletan, nüüd kui eile nägin, oli mingi parema jope selga saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 17:30 

worldonfire kirjutas:
Tartus on ka mingisugune tüüp kes küsib koguaeg raha "Vabandage, kas küsida tohib". Küll ta on raadi Maxima juures, küll raekoja platsil. Seljakott on koguaeg seljas ja üsna tihti ka suits ees, näos vist oli mingi tätokas kah. Suvel kandis musta nahktagi kui õigesti mäletan, nüüd kui eile nägin, oli mingi parema jope selga saanud.

Siuke tüüp?
Pilt

See kurikuulus varas virgo enok. Näkku tätoveeritud pisarad. Ei maksa talle sentigi anda. Sel ajal, kui sa talle raha otsid, üritab ta tõenäoliselt sul kella käelt varastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 17:39 
Eliit
Kasutaja avatar

AnvarV kirjutas:
Mul ka taoline lugu.

Olin miski 7-10 aastane ja läksin emaga poodi. Taskus oli kõva 10 krooni ja tahtsin midagi osta omale.
Poe ees istus maas üks vanem ja kasimata härrasmees. Panin 10 kroonise talle mütsisisse mis maas oli ja läksin poodi. Tõusis temagi maast püsti ja astus poodi.

Poeletilt võttis ühe pipra viina ja kui õue läksin, istus tema valgesse kutsikamersusse ja pani ajama.
Sellega kogu mu annetamine piirdus, pole seda rahanäol enam tänini teinud.

Rocca keskuses olid ka hiljuti kerjused, kelle "vahetuse" ajale ma peale sattusin. Seisis üks seal peaukse ees üle tee ja tuli teine vend uue Sidrun DS3-ga. Said kokku, töö lõpetaja andis oma jalutuskepi alustajale ja lõpetaja istus sellesse samasse DS3-e ja põrutas minema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 17:54 
Kasutaja avatar

Vot. Heausksed inimesed on lurjustele DS3 raha kokku annetanud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 18:25 

Aular kirjutas:
Kuna siin nii palju sooja puhumisest juttu on siis räägiks ka oma kogemusest 1.9tdi passatist(aastaks oli 2000 või 2001).
-25 kohapeal tiksudes soojaks üldse ei läinudki, ummikus üle 3 minuti olles pidi salongi vendi seisma panema, et autot külma õhuga ei täidaks.

Minul taoline keiss. Nimelt Passat 2001 a, 1,9 tdi. -20 ja üle on sellele autole ulme numberid : kohapeal peale paari tundi tiksumist sulatab esiklaasile tikutoosi suuruse augu läbi jää. Maanteel sõites, näiteks Raplast Tallinna, saab poole tee peal alles pea õlgade vahelt välja tõsta. Mootori temp jõuab 90-ni kaunis nobedasti aga tuppa seda sooja ei tule..
Termostaad vahetatud, salongiradikas vahetatud, torusüsteem läbipestud, jahutusvedelik vahetatud, papp paigaldatud kui kasu mitte halli emmigi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 18:37 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
worldonfire kirjutas:

Siuke tüüp?
Pilt

See kurikuulus varas virgo enok. Näkku tätoveeritud pisarad. Ei maksa talle sentigi anda. Sel ajal, kui sa talle raha otsid, üritab ta tõenäoliselt sul kella käelt varastada.

Just täpselt seesamune tüüp. Koguaeg jääb silma ja üsna tihti tuleb ka tüütama...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis