Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor
PostitusPostitatud: 17.08.2009 23:37 

http://wazoo.ru/video_2486_Druzya_pomogli_potushit.html

Lollusel pole piire. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2009 03:03 
Kasutaja avatar

"Doktor, mul on delikaatne küsimus. Meie perekonnas on kõik süsimustade
juustega. Mul sündis aga punapäine poiss. Huvitav, millest see võiks olla?"
"Kui sageli elate naisega suguelu?" "Noh ma ei tea... kord aastas kindlasti."
"Siis ma ütlen teile põhjuse, miks pojal on punased juuksed. See on rooste,
kulla mees! Rooste!"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2009 18:22 
Kasutaja avatar

Ropp ja labane,aga siiski naljakas!

http://www.youtube.com/watch?v=7wBf1cPHB9g

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2009 22:48 
Kasutaja avatar

maybe olnud

http://www.youtube.com/watch?v=dejIqj3H4NI&e

LÕUNA EESTI RALLI 2009 parim kurv Raagis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2009 14:39 
Kasutaja avatar

Ilalõugadele: Kummaline on see, et juba mitu aastat on Opel Saksa enda TÜV kvaliteediraportis kõrgemal kohal kui BMW (ja MB ja Audi)

Teemasse (tõlkida ei viitsi)
What to do on an airplane when you find yourself seated next to a real jerk:

1. Take out your laptop.
2. Slowly open your laptop.
3. Turn it on.
4. Make certain your neighbor is watching.
5. Open your internet browser.
6. Close your eyes for a few moments, open them and then look up to the sky, or the heavens if you will.
7. Breathe deeply and open the site (The End!!!)
8. Look at the expression on your neighbor's face.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2009 15:40 
Kasutaja avatar

Panen paar nalja üles,mis mind tõsiselt naerma ajas.Ps need neti kommentaarid!

Naine saab küll. Tal rahamasin jalge vahel kogu aeg endaga kaasas ja see on igas riigis konverteeritav valuuta.

Kokaiini tarvitatakse seksinarkootikumina. Ehk siis seks kokaiini all olevat kordades parem tavalisest. Miks seda keelatakse, eriti arvestades et koka ei ole narkootikum, mis inimese tervist mõistlikul kasutamisel oluliselt kahjustaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2009 17:19 

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

kiirreageerimisüksus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2009 22:30 
Kasutaja avatar

BadAss kirjutas:
FMyLife stands for Fu*k My Life :P
Seal on päris huvitavaid jutte päriselust. Mõned nendest "naera puruks" naljakad ja teistest hakkab isegi natuke kahju.
http://www.fmylife.com

Minu jaoks on fmylife'st huvitavamaks osutunud selle paroodiana mõeldud leht - www.mylifeisaverage.com

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2009 11:17 
Moderator
Kasutaja avatar

http://www.youtube.com/watch?v=ooXEGmdcdho

Väike värdjas päkapikk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2009 20:54 
Kasutaja avatar

Kurat annab põrgus joodikule, suitsetajale ja pedele uue võimaluse elule, ainus nõue neile kolmele on oma pahedest loobumine.
Satuvad siis kolm vennikest maapeale tagasi. Joodik hakkab kohe tähistama ning põmm ja põrgus tagasi...
Suitsetaja ja pede jalutavad tänaval, suitsetaja ees, pede longib taga. Järsku märkab suitsetaja maas prisket ja suitsevat koni... Hakkab siis mees kükitama, et koni üleskorjata, aga tagant hüüab pede: " Taipohh kui selle võtad, siis oleme mõlemad põrgus tagasi!"
---
Kui ma noorem olin, vihkasin pulmi. Tarvitses mul seal vaid nägu näidata, kui kõik mu eakad tädikesed järjekorras mulle sõrmega ribidesse torkasid ja kõrva sosistasid: \"Sina oled järgmine!\" See komme kadus siis, kui hakkasin neile sama asja rääkima matustel.
---
Mis on ühist suunatulel ja kondoomil? peale pauku mõtled et oleks pidanud kasutama.
---
Ehituse kõrval asuvasse väikesesse õllekasse siseneb part, kes kohe baarimehe juurde läheb:
"Ma töötan siinsamas kõrval ehitusel. Lase mulle kiiresti üks sang õlut!"
Vapustatud baarmen, kes näeb ja kuuleb esmakordselt elus kõnelevat parti,laseb kannu vahutavat õlut täis ja ise räägib:
"Kuule, mul on head sõbrad, kes töötavad tsirkuses. Võiksin sind neile soovitada!"
Part rüüpab tubli sõõmu ja küsib:
"Kas tsirkusesse on siis krohvijaid vaja või?"
---
7 pöialpoissi lähevad paavsti juurde. Häbelik küsib paavstilt: "Kas teil siin Vatikanis kääbusnunnasid on?" Paavast vastab: "Ei, siin Vatikanis ei ole ühtegi kääbusnunna!" Teistel pöialpoistel tekib irve näole. Häbelik jälle: "Aga kas teil siin Roomas on mõni kääbusnunn?" "Ei, ka Roomas ei ole kääbusnunnasid!" vastab paavst. Teistel pöialpoistel juba lai naeratus näol. Häbelik on aga järjekindel ja küsib veel: "Kas kogu Itaalias on mõni kääbusnunn?" Paavst vastab: "Ei, ka Itaalias pole ühtegi kääbusnunna!" Teised pöialpoisid naeravad kõhud krampis. Häbelik otsustab veel viimast korda küsida: "Aga paavst, kas siis kogu maailmas pole ühtegi kääbusnunna?" Paavst vastab: "Ei, Häbelik, kogu maailmas peal pole mitte ühtegi kääbusnunna!" Teised pöialpoisid on naerust kõveras. Toriseja hõiskab: "Häbelik k****s pingviini!"
---
Püüab kalamees siis kala ja saab kätte kuldkalakese.
Teine hakkab haledasti paluma "no ole hea mees lase lahti, et ma täidan su soovid".
Mees mõtleb, no olgu nii siis, soovib Suurt villat suure aiaga.
Sellepeale kala "no Kas liisingu või järelmaksuga"
Kalamees sellepeale "ohoh sa vali kas õli või rasvaga!!"
---
Punamütsike, Punamütsike, tütreke kallis - siin on sulle korvike, võta kallis aerud ja paadike ja sõua üle järve vanaemakese juurde - vii talle soolalõhet silmukonservi ja suitsuangerjat...
Emmeke kallis, paat on raske, aerud hõõruvad käsi - miks sa ise ei sõua?
Jobu selline, kas sa ei tea et järves elavad Valgehai, Nessi ja Vetevana... Orvuks tahad jääda vä, lontkõrv?

Viimati muutis insche, 23.08.2009 22:39, muudetud 4 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2009 21:23 

Midagi uut! :lol

http://www.reporter.ee/2009/08/23/vabad ... s-laguneb/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2009 01:34 
Kasutaja avatar

Saavad kord hunt ja jänes metsas kokku ja hunt märkab, et jänes on omale jalgratta muretsenud. Hunt kohe küsima, et kust ta selle sai? Jänes vastas, et kogusin raha ja ostsin endale. Nädala aja pärast saavad hunt ja jänes taas kokku ja nüüd märkas hunt, et jänes on omale mopeedi ostnud. Hunt koe pärima, et kust ta selle sai. Jänes vastas, et müüs jalgratta maha, kogus veel natukene raha ja ostis siis omale mopeedi. Jänes ka samal ajal mainis hundile, et kui to nii palju ei jooks, saaks ka tema omale mopeedi osta. Hunt kohe selle peale: "Mina ei jäta joomist maha". Jälle umbes nädala aja pärast saavad hunt ja jänes kokku ja jänesel vajub lõug imestusest vastu maad, kui näeb, et hunt omale Hummer H2-e muretsenud. Jänes kohe pärima: "Ku-ku-kust sa sellise aparaadi endale muretsesid"? Hunt naeratades muigab selle peale: "Ma viisin taara minema".

Surm ärkab hommikul ülesse, tuleb voodist ülesse, ajab oma musta mantli selga, sööb hommikusöögi ära, võtab seinanajalt vikati ja läheb tööle. Kui ta majast välja on jõudnud, märkab ta, et parasjagu on sõda käimas - verd lendab igal pool mis jube. Selle peale jookseb Surm uuesti tuppa tagasi ja ütleb oma naisele: "Selle krdi vikatiga ei saa seal väljas enam midagi teha, ma lähen ajan parem kohe juba kuuri alt kombaini välja".

- Blondiin helistab teisele blondiinile: "Kle tead, et Rapla kanti ehitatakse uut teed?!"
- "Mis teed?"
- "Söön."

2 nokut istuvad saunas ja viskavad leili.
Järsku 1 noku ütleb teisele: "Mine too rätik!"
Teine vastu: "Too ise,sa oled püsti!"

Pilves narkar kukub 9-ndalt korruselt alla ja jääb imekombel ellu. Inimesed tulevad juurde ja küsivad: "mis juhtus?" Narkar vastab: "ma ei tea ise ka alles jõudsin"

Aasta 1969.
Ameeriklased lendasid Kuu peale.
Nõukogude Liidus, Kremlis, seab Hruštšov järgmise suure eesmärgi: "Järgmiseks lendame Päikese peale!"
Teadlased, kosmonaudid vastavad: "Aga seltsimees peasekretär, me põleme ära seal!"
Hruštšov vaidleb vastu: "Läheme öösel!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2009 18:29 
Moderator
Kasutaja avatar

"Mis juhtus..."-teemas kirjeldab paneaga naisega tülitsemist.

paneaga kirjutas:
...Kohale jõudnud lasin ta korteri ees maha, tõstsin asjad autost välja ning panin vihaselt ajama. Olin peaaegu juba linnast väljas, kuid krt hakkas kripeldama...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2009 03:59 
Kasutaja avatar

Ükspäev tuleb kokkuvõte teha Tauno parimatest naljadest, neile kes ei tea millest räägime siis :
Tauno: üks suur alaealiste kamp olete seal streetrace foorumis ükski normaalse mõisutsega inimene seal ei käi nagu ma olen aru saanud :D
Rapla drifti kohta
Tauno: ah ma lasen lfsis kah paremini drifti :D
Tauno: munni ei näpi vaid kasutan kusetina seda ja masturbaatorina ja naiste jaoks
Tauno ütleb: mulvähemalt ei ole praegu autotki kuhu keppida :D
siin kohal mainiks, et 13 aastaste "naiste"
Tauno on streetrace-is tuntud tauntz666 .
Edit: Ja mis kõik väljatuleb, taunol polegi tüdrukut kes oleks 13 aastane :) Üldiselt pole tal üldse ühtegi olnud. Midagi huvitvat veel.
Tauno: no ma tuusasin vaid seal streetrace foorumis,et 19 :D
Tauno: aga kahjuks S4 ega s6 ei tule niipea pean alguses täiskasvanuks saama ja siis töö leidma
Tauno: mõtlesin lihtsalt streetrace foorumis uurida auto kohta ja kas sellise rahaga oleks võimalus saadagi midagi kiiret
Tauno: näiteks ma olen autol rattast vahetanud
Tauno: tungrauda kasutanud ja rattaristi
Tauno: no loogiline,et kui ma 19 oleks siis ma ei võtaks nii noort tüdrukut
Tauno: meid niigi vähe peame kokkuhoidma hoopis mitte vihastama ükstese peale
Tuleb paremad naljad välja vaadata ja juurde postitada :)
Edit jälle:
Tauno seletab siis kuidas pääseda sr-i parematele aladele.
Tauno: redlabel ütles,et ta laseb vaid soovituste alusel ja peab oelma 2-3 soovitajat
craci käest uurusin kah tal kah sama põhimõtte
Tauno: võidu võiks küll sõita juba noorest peast hakkasid huvitama kiiremad autod ja noh ehk saab hea masina kah millega streetracetel mõnele ära kah teeb kuigi ma ei tea mis tase neil on äkki neil kõigil kuskil 400hp masinad siis saaks küll oma stock turbokaga pähe vms
Torms |: tra poleks ma 10 õlut ära joonud tuleks geilasse ja vaataks tauntsi üle
Tauno: saad lõuksi kah siis kohe kui tuled siia tüütama ja jaurama öösel
Tauno:haha tüübid peavad mind urkaks kuigi urka on sinu tüdruksõber kellega rääkisime eile
Tauno: kas tonniga 18tollise valuka ringi kah saaks ?
elvis » » »: 250 eek velg?
elvis » » »: noo kes otsib see leiab , aga noo väga veab kui saad
Tauno: aaa odavamalt ei ole saada ?
Tauno: ei tea kudiagi ikka maksta liiga palju mingi metallijunni eest
see ju umbes samahea kui plekkvelg vaid mingi närune kujundus tehtud teistmoodi
Tauno: hiiinas nigunii need orjalapsed seal toodavaid neid 18'' velgi üldse 10-25krooni tükk
ja meie peame mingit jubedalt maksma nende eest
arutas siis girnes-iga kruusapeal sõitmist
Tauno: ma olen streetracesser mitte kruusaja või selline ja rinkamees
ringrajal saad kindlasti pähe mult
Räägib, et 2 aastat autoroolis olnud :) Ma esimesed ei näinud korralikult üle rooligi :) (7aastaseltsiis)
Tauno: ei pea jah aga ma ei hakka sellisega sõitma kes kindlasti ei tea mitte midagi sõitmisest
Tauno: mul nagu on moderaator Son kah msnis ma võin teie elu väga raskeks teha seal streetrace foorumis,saan temaga hästi läbi
Head lugemist, homme paneb ehk järjekorda kõik, siis parem lugeda :)
Siiamaani on küsimus, vana ta siis tegelikult on? On tal see tüdruk või mitte? :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2009 11:24 
Kasutaja avatar

Ketikiri:

Tere, minu nimi on Aksel. Ma kannatan väga haruldaste ja loomulikult surmavate haiguste,
halbade kontrolltööhinnete ja eksamitulemuste, ekstreemse neitsilikkuse ja selle all, et ma
kohutavalt kardan et UFOd mind röövivad ja et ma minema lennates saan rämeda välgulöögi
ja satun uurimisele kuskil Ala 51 piiresse, kuna ma pole umbes 50 miljonit sitast kettkirja edasi
saatnud.
Võibolla tulevad ükspäev minu korterisse suured kurjad kettkirjaogred kes minuga sodoomiat
harrastavad sel ajal kui ma magan, kuna ma selle 57,34 aastat enne kristuse sündi alustatud ahela,
mille ühe kirja surmavalt haavatud ristirüütel musulmanide maalt euroopasse tõi ja mis, kui ta
aastani 3476 vastu peab, satub ka Guinessi rekordite raamatusse, purustasin.

***************************************************************************************
Kui sa seda kirja 5 sekundi jooksul vähemalt 6289 inimesele edasi ei saada, siis on sul homme
oht ühe ühejalgse lesbilise hormoonidest hulluks läinud naismadruse poolt vägistatud saada ja
et sind seejärel sunnitakse 3,47 päeva kinniste akendega Kopli liinil nr. 9 sõitma.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis