Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 15.05.2013 11:29 
Kasutaja avatar

Roudreidz kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
Kle kui sa siia mingit normaalset porri lingiks, siis see oleks igati tänuväärne tegevus. Ma usun et siin kõik teavad, kui raske on tegelikult tänapäeval netist mingit kvaliteetporri leida :(

+1

Amatöör oled v?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 17:32 
Kasutaja avatar

milky kirjutas:
AnvarV kirjutas:
Kõik opelid on künad.

Päris hea, vaadates härra avatari:D. ostsin 400 oiroga opeli ja läks esimese korraga ülevaatuselt läbi:D enamus vigu, mis hetkel häirivad on küll eelmise omaniku tekitatud:D nt totaalselt perse keeratud maki juhtmestik:D jupid on odavad. vähemalt on hiljem hea rääkida, et mäletad mis peldik mul oli jne. :D See on üpris rikastav ja õpetlik värk.

Mis Opel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 19:35 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Markko kirjutas:
Kuradi Iizi net rsk. Auto ostes tegin lepingu kuueks kuuks (sõlmisin poliisi st, JAH-leping). Nüüd sai kindlustus läbi ja maksekorraldusel ilutses aastase kindlustuse tasu. Uurisin IF Eestist, kellele sai kindlustus läbi IIZI tehtud, et mis värk on, need seletasid, et jah, teil on märgitud aastane leping. Traüraskid rsk. SMS-i teel tuli ka teavitus ja andmed 6 kuu poliisi tasumiseks, ometi on üleval aastane poliis. Naljakas on see, et autol kindlustus läbi ja sõita ei saa :kill
Nii huvist küsin, et huvitav palju trahvi võib saada kindlustuseta sõidu eest, kehtivaid all pole.

Kindel, et tasu aasta peale on? Ma tegin ka mingile autole kindlustuse a la 3 või 6 kuuks, aga poliisil on näha, et on aastane poliis. Lihtsalt iizi ise optimeerib neid kulusid kuidagi. Arvatavasti ise ostavad aastase lootuses, et sina ikka maksad (või siis ka kindlustusandja laseb osadena iizil maksta, aga poliis on aastane) edasi. Kui sa ei maksa, siis lihtsalt lõpetatakse ära see.

Sul sai lihtsalt 6kuud JAH lepingut otsa ja siis saadetakse automaatselt sulle uus 6kuu kindlustuspoliis mis jõustub selle arve tasumisel. Kui sul kindlustus ei kehti enam siis see sellest et sa ei maksnud arvet ära õigeks ajaks. Muidu on korteri ja kaskokindlustusega ka sama et 1a on poliis kuid maksad nii nagu ise ennem oled valinud kas siis iga kuu , iga 6 kuu tagant või siis maksad kohe aastaks ära kõik

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 19:52 

Panin kartuli maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 19:52 
Kasutaja avatar

C4G kirjutas:
Selle aasta esimene, kuid kahjuks mitte viimane muru niitmine tehtud!

Niitsin ka eile esimest korda , esimesed 5min oli mõnus aga edasine oli juba puhas piin. Liiga umbne ning muruniiduk ka selline käkk , et peab 5 korda ühest kohast üle sõitma , et hää saaks :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 20:14 

Oh pagan..ei taha selle niitmise peale üldse mõeldagi..

Aga vaatan bingo lotot.. selle naise sõnade hääldamine on ikka eriti psss... :D
Lödistab sõnu läbi hammaste .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 20:17 

DoubleBock kirjutas:
C4G kirjutas:

Niitsin ka eile esimest korda , esimesed 5min oli mõnus aga edasine oli juba puhas piin. Liiga umbne ning muruniiduk ka selline käkk , et peab 5 korda ühest kohast üle sõitma , et hää saaks :uhoh

Tuleb lõiketera ära teritada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 20:22 
Kasutaja avatar

Keerasin ühele mootorratturile kogemata natuke ette ja kohe oli ka punane foor. Mõtlesin, et nüüd sõimatakse läbi, aga tuli suhteliselt viisakalt "ole järgmine kord ettevaatlikum". :D Sorri selle kuti ees igaljuhul. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 20:28 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
DoubleBock kirjutas:
C4G kirjutas:

Tuleb lõiketera ära teritada.

Tera sai teritatud , probleem nimelt selles , et elektriniiduk ja lihtsalt ei jaksa. Peab maalt bensuka ikka ära tooma siis hea :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 20:31 
Kasutaja avatar

Tegin parasjagu tööd kui see Jukkum tuli kaameraga ja pakkus et tõmba costa del soli ära.Olin parasjagu sikupillis.Ma pikalt ei mõelnud.Tõmbasin töö juurde(kristiinesse) töölt ära küsima.Sellega siis korras kihutasin koju piritale.Sain kodus asjad pakitud kähku kähku ja siis lasin ennast kohe kodust autoga lennujaama visata.Aga ei tilligi :D Kogu see kihutamine võttis mul täpselt tund et lennujaama jõuda.Oleks saand kiiremini aga see kaameramees ronis autost välja ja filmis kuidas autost välja ronisin ja värki.Kodus mul filmis kingi ja kasse.Kuradi uimardised :D Vähemalt sai kino tehtud ja spa paketi masaasiga sai ka :D Aaa ja see teine neiu kes enne mind jõudis see kuramus elas kesklinnas.Jopppas tal :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 20:33 

AllikaM kirjutas:
Tegin parasjagu tööd kui see Jukkum tuli kaameraga ja pakkus et tõmba costa del soli ära.Olin parasjagu sikupillis.Ma pikalt ei mõelnud.Tõmbasin töö juurde(kristiinesse) töölt ära küsima.Sellega siis korras kihutasin koju piritale.Sain kodus asjad pakitud kähku kähku ja siis lasin ennast kohe kodust autoga lennujaama visata.Aga ei tilligi :D Kogu see kihutamine võttis mul täpselt tund et lennujaama jõuda.Oleks saand kiiremini aga see kaameramees ronis autost välja ja filmis kuidas autost välja ronisin ja värki.Kodus mul filmis kingi ja kasse.Kuradi uimardised :D Vähemalt sai kino tehtud ja spa paketi masaasiga sai ka :D Aaa ja see teine neiu kes enne mind jõudis see kuramus elas kesklinnas.Jopppas tal :D

Eks me vaatame sind siis telekast, mis nägu Sa oled

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 20:38 

Mul küsimus, et miks sa ei võinud tööle helistada? Miks sa kohapeale pidid minema? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 21:29 
Kasutaja avatar

DoubleBock kirjutas:
C4G kirjutas:

Ma see aasta juba 3x niitnud :D Eelmine aasta sügise lõppul ostsin talu, kus viimased 2-3 aastat pole selle tegevusega vaeva nähtud. Hetkel päris karm see värk, sammal ja kulu segamini.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 21:51 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Mul küsimus, et miks sa ei võinud tööle helistada? Miks sa kohapeale pidid minema? :D

Saate formaat näeb ette et pead käima tööandja juurest läbi ja kodust.Sõber oli kaasas tal tööd pole talle öeldi et ta ei saagi seetõttu saates osaleda.Mul tegelt ID kaart oli kaasas ja lühikesed püksid autos.Oleksin võinud sõita sikupillist 2 minutiga lennujaama.Jukkum helistas pärast korra ütles et tule anna üks allkiri nii et number täitsa olemas.Reis oli kohe.Teine tibi pani lennujaamas pmtslt kohe minema.Mingi tunnipärast oli lend vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 21:59 

AllikaM kirjutas:
Hydration kirjutas:

Saate formaat näeb ette et pead käima tööandja juurest läbi ja kodust.Sõber oli kaasas tal tööd pole talle öeldi et ta ei saagi seetõttu saates osaleda.Mul tegelt ID kaart oli kaasas ja lühikesed püksid autos.Oleksin võinud sõita sikupillist 2 minutiga lennujaama.Jukkum helistas pärast korra ütles et tule anna üks allkiri nii et number täitsa olemas.Reis oli kohe.Teine tibi pani lennujaamas pmtslt kohe minema.Mingi tunnipärast oli lend vms.

Oli ta jah kohe, ma nägin neid eile ja otsisid Sõpruse Rimi lähedal osatäitjaid. Formaat on jah kohe-kohe, reaalselt lähevad need lennud nädala lõpus, nädala pärast ja ka veel hiljem.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis