|
Lapse suu ei valeta
*Ekstreemsused on need, mis inimese küljes ripuvad. *Tüdrukud ei saa seistes pissida, kuna neil pole kuskilt kinni hoida. *Minu ema on väga ilus. on kohe näha, et ta kunagi noor oli. *Talvel kanad ei mune, sest neil on muna-auk kinni külmunud. *Suleliste hulka kuuluvad kõik sulgedega elusolendid - kanad, haned, pardid, linnud ja indiaanlased. *Magamise ajal on hea aken lahti hoida, sest hingamine on tervislik. * Minul pole köhasiirupit vaja, ma oskan ka ilma selleta köhida. * Ükskord ma olin nii haige, et mul oli 40 kilo palavikku. * Snitsli tegemisel tuleb kõigepealt liha surnuks kloppida. * Kõige parema meelega söön ma riisipudingit õunakompostiga. * Mineraalvesi ilma gaasita mulle ei meeldi, see on liiga vedel. * Ma pean pidevalt oma tuba koristama. hoolimata sellest, et ma lapsena sündisin ja mitte orjana. * Banaani ma ei saanud süüa, sest ema oli selle liiga kõvasti kinni pannud. * Minu emal on beebi kõhus, aga ma ei tea kuidas ta selle alla neelas. * Kui meil isa ei oleks, peaksime kõik toiduülejäägid ära viskama. * Trooja hobune oli ainult väljast hobune. seest oli see vagunelamu. * Kui mehel lapsed on, siis on tal ka naine kaelas. * Kui armunud esimest korda suudlevad, kukuvad nad kohe ümber ja ei tõuse enne tundi aega püsti. * Tänapäeval imesid enam ei ole, sest meil on telekas ja arvuti. * Tüdrukutele on parem mitte abielluda, aga poistele on koristajat vaja. * Minu vanaema tundis veel dinosauruseid. * Jeesus oli nii ilus, et teda ei tahetud maha matta, vaid naelutati ristile. * Armastuse puhul saadakse ühe noolega pihta. aga mis pärast seda tuleb, ei tohiks enam haiget teha. * Vanaemad enam piima ei anna. * Vanaema on pere kõige kallim osa. tal on vanakraami väärtus. * Mina veel sõlme ei oska, sellepärast seob ema mu jalad kinni. * Poolsaar on saar, mis veel päris valmis pole. * Suvel tohin ma alati lühikeste käistega pükse kanda. * Neid aastaid, kus veebruaris 29 päeva on, nimetatakse vahetusaastateks. * Minul enam vanaema ei ole. ta istutati surnuaiale. * Kui vanaemal hammas valutab, paneb ta hambad lihtsalt klaasi. * Ma tahaks veel ühte venda, aga mu ema kasutab alati tampoone. * Minul on kõhul sünnimärk. sealt tulevad hiljem beebid välja. * Issi külvab seemned ja emme muneb muna, nii tulevad beebid. * Minu vanaisa on peast paljasjalgne. * Kui arst opereerida tahab, tuleb ta kõigepealt steriliseerida. * Tappa ei tohiks, sest siis tapab keegi tagasi. * Kuu peal inimesed elada ei saa, sest poolkuuga poleks neil ruumi. * Kui kana piisavalt kaua haudub, muutuvad munad libedaks. * Mida vanemaks inimene saab, seda kallimaks lähevad ta hambad. * Mida varem inimesed olid, seda ahvilikumad nad välja nägid. * Tore, et vanaisa ja vanaema koos hauas on, nii saavad nad vähemalt juttu ajada. * Kaevasime mänguväljakul toreda augu, aga ema ei lubanud seda koju kaasa võtta.
|