RoomstaRaida kirjutas:
:D:D väga hästi kokkuvõetud:D
tglt alguses ikkagi jäi kummitama, see et sa ütlesid, et nyyd tead, kellest eemal hoida, et ei salli joodikuid ja narkareir..
et ma pigem mõtlesin, kus sinu silmis see piir läheb siis, et joodik minu silmis on see, kes tõesti nädalaid-kuid tsüklis ja narkar kes ei saa päeva ilma narkota...
No kuseme siis edasi joodikutele varba peale.
Ilma eriliselt ilustamata on iga õhtul õlle järgi haisev tegelene minu silmis juba joodik. Algul oled popp kutt ja 1 Aleqc või peenem Saku õhtu jooksul, hiljem kaks ja mõne aasta pärast avastad et õhtu jooksul nelipakk Aleqoc ja saku on kallis ning ostad iga õhtu peale tööd säästumarketist 2l lahjat walterit. Hiljem juba kangem Walter jne.
Minu arvamus siis , et kui ikka iga õhtu on vaja jooki ja sinust suurt asja peale seda ei ole siis oled allakäigu trepil alustanud liikumist.
Kui kogu lähim tutvusringkond samamoodi käitub siis sa ei eristu pildist ja kõik tundub õige. Aga kui teised ei joo siis paned lõpuks ise ka tähele , et elu hakkab reguleerima õhtune õlle.
Üksinda elades ei huvita ka kedagi see, aga kui oled ikka pere inimene siis hakkab see juba lähedasi häirima.
Narkaritest ei oska midagi kosta ega kusta. Ei tunne enda lähikonnast mitte kedagi ja kui teaks , et tarbib siis ei tunne ka enam. Oma pere lähedale selliseid ei lase.